هركي ادعاش ميشه اينارو بنويسه

سوال اول : برنامه ای بنویسید که تعداد روزهای یک ماه و نام روز اول آن ماه را دریافت کند ، سپس تقویم مربوط به آن ماه را به شکل مناسب نمایش دهد .

سوال دوم : برنامه ای بنویسید که یک رشته ِی String را دریافت کند و در صورتی که عددی در مبنای 16 بود مقدار آن را در مبنای 10 نمایش دهد .

سوال سوم : برنامه ای بنویسید که بدون استفاده از عمل ضرب و فقط با استفاده از عمل جمع ، n سطر از مثلث خیام را به ازای ورودی n تولید و چاپ نماید . سعی کنید فرم خروجی مناسب باشد . در مثلث خیام راس عدد1 ، در ردیف دوم ، دو تا عدد یک ، در ردیف سوم اعداد یک ، دو ، یک می باشد و در ردیف چهارم اعداد یک ، سه ، سه و یک می باشد .

سوال چهارم : مربع وفقی 3*3 مربعی است که اعداد 3،2،1،...،9 در آن به گونه ای چیده شده اند که مجموع اعداد واقع بر هر قطر ، سطر و ستون آن با یکدیگر برابر است . برنامه ای بنویسید که تمامی مربع های وفقی 3*3 را چاپ کند .

سوال پنجم : برنامه ای بنویسید که ضرایب دو تا چند جمله ای یکی با درجه n و دیگری با درجه m را دریافت نماید و حاصلضرب دو چند جمله ای را چاپ نماید .

سوال ششم : برنامه ای بنویسید که عدد طبیعی n را از ورودی دریافت نماید و یک n ضلعی منتظم رسم نماید .

سوال هفتم : برنامه ای بنویسد که بتواند عددی را که کاربر در نظر گرفته است ، بیابد . به این صورت که ابتدا کاربر عدد طبیعی n را وارد می کند و سپس یک عدد طبیعی کوچکتر از 2 به توان n در نظر می گیرد. کامپیوتر n سوال به این ترتیب می پرسد : در هر سوال 2 به توان (n-1) عدد نمایش داده می شود و اگر کاربر عدد خود را در بین آنها مشاهده کرد ، y و در غیر این صورت n را وارد می کند. کامپیوتر باید بعد از n سوال ، عدد مورد نظر را چاپ کند .

سوال هشتم : برنامه ای بنویسید که مجموعه ای n عضوی را دریافت کرده و زیر مجموعه های آن را به روش بازگشتی به دست آورده و نمایش دهد.

moein273

Member
شما ميخواي امتحان بدي مردم برات برنامه بنويسن ؟
هر كي ادعاشم بشه دليل نميشه به اين سوالات شما جواب بده هر كسي خودش بايد امتحانش رو بده .

flashdes

Active Member
سلام
ميخواستم واست بنويسم كه كف كني ولي هر چي نگاه ميكنم ميبينم حق با دوستان هست بذار يه كم زور بزني مغزت واشه

بابا آروم
من تازه کارم تو برنامه نویسی
چشم سعی می کنم
حالا که گفتید آسونه شیر شدم
قربون همه

Mikhak

Active Member
شما شروع كن ما كمكت ميكنيم ديگه نه اينكه بيايم واست برنامه بنويسيم اينجوري ياد نميگيري
--------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا