بی بی کد هذيان پرواز

poriaabaci

Member
هذيان پرواز
این آخرین کار بنده هست.بعد از مدت ها یه وقتی پیدا شد
تغریبا یک هفته فکر و اسکیس طول کشید و 2 روز تی ری دیش.
3d max-vray-photoshop
render time size 100.70cm 6h
لطفا سیو کنید و فول اسکرین ببنید تا حااالشو کااااامل ببرید

پیوست ها

• hazyane parvaz 2.jpg
    hazyane parvaz 2.jpg
    383 کیلوبایت · بازدیدها: 402
  • hazyane parvaz bw.jpg
    hazyane parvaz bw.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 163
  • hazyane parvaz 3.jpg
    hazyane parvaz 3.jpg
    2 مگایابت · بازدیدها: 234
آخرین ویرایش:

poriaabaci

Member
و

نمیدونم از دوستان تا حالا کسی دنبال دانشگاه cg خارج از ایران گشتن یا نه؟؟ ولی بدونید که واسه پزشکی بیشتر دانشگا گیر میاد تا cg.یه سری از بچه ها تو این سایت واقا لایق لغب cg master هستند.لازم نیست حتما چیزی ازشون بپرسی تا جواب بدن...فقط همین که کنارشون باشی و در جریان کاراشون بمونی خود به خود باعث پیشرفتت میشن یه تشکر حسابی دارم از
فرخ عزیز .....آقا فرشید گل.....آقا عارف که واقا زحمت میکشن.....آقا امین گل که پیکسار دنبالش:lol: ..... وE-power عزیز و سایر دوستان

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
الهي
جوجو هه كلا دلمو شكست
خيلي كار فضاي خوبي داره لذت بردم
فقط اون تششعات نور سمت راست يكم مصنوعيه
اما در كل جو كار رو دوست دارم

خسته نباشيد

موفق باشيد دوست گلم

unnamed.h

کاربر متخصص Zbrush
نور پردازیش قشنگه محیطش هم احساس خوبی میده:rose: .چند تاپیشنهاد دارم که واست میفرستم .:cool:
نمی خواستم اینجاupload کنم اما جای دیگه ای نبود:sad:

پیوست ها

• hazyane parvaz 2.jpg
    hazyane parvaz 2.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 46
آخرین ویرایش:

poriaabaci

Member
نور پردازیش قشنگه محیطش هم احساس خوبی میده:rose: .چند تاپیشنهاد دارم که واست میفرستم .:cool:
نمی خواستم اینجاupload کنم اما جای دیگه ای نبود:sad:
خبلی ممنون از راهنماییتون من خودم هم با این تونولیته شما موافق ترم ولی هر وقت کار اینجوری گذاشتم ایراد گرفتن از مرده بودن کار.یه سوال اون پارتیکلارو چطور اضافه کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MOSTAFA

کاربر فعال
کار زیبایی شده و فضای خاصی داره...
فقط پرتو های بالا سمت راست میتونست بهتر باشه
خسته نباشید
موفقیتـ:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
این نوع کارا همیشه به من حس خاصی رو میده که انگار خودم تو اون فضا هستم ومن فقط یه عنوان یه عکس به این تصویر نمیتونم نگاه کنم میرم تو بحرش و باهاش رابطه بر قرار میکنم و این نوع نگاه کردنم باعث ایجاد حس خوبی درونم میشه.
مرسی از کاره خوبت عالی شده

به امید موفقیت روز افزون برو بچه های مجید آنلاین

E-power

کاربر متخصص
سلام .
خیلی خوبه دوست من :)مرسی
خیلی لذت بردم متریالها عالی اند مخصوصا پارچه و طاقچه.:green:
.
فقط افکت خورشید اگه یه مقدار بهتر بود .....
.
به نظر من با رنگهای مرده قشنگتره. به کار و موضوعتون بیشتر میاد.:green:

سلام بر آسمان
از دلگیر بودن موضوع دلگیر شدم. بماند ...

چند تا نظر. تقدیم با تامل ...

توی سه بعدی که استادین پس اونم بماند
توی پست پروداکت پیشنهادای خوبی شد که قبولشون دارم و تست بجایی هم بود.
توی اچ دی آر کردن کار به رنگ توجه ویژه داشته باشید.
اتفاقی که انجام میشه قدرت بخشی به هاله های انتخابی و تعیین نوع کنتراست نور و رنگ هست.
همه در راستای زیبایی و درخشش و چشمگیری هستن.
نور درخشنده تو کار هست اما رنگ درخشان نیست. شاید بگین سلیقه ای هست یا به تم کار بیشتر میخوره.
حتی اگه خاکستری دوست باشین رنگ زنده موضعی یا طیف میرای زنده، کنتراست دهنده و آمپلیفایر کل رنگهات هست.
تکسچرها جزئیاتشون رو از دست دادن توی اغراقی که تو پست اومده لبه های رنجه کار هنوز حضور دارن.
توی پیشنهاد fog یا haze میتونی تو تری دی به نتیجه برسی و اگر نخواستی اون لبه ها رو با lens blur یا alienskin boke یا dof pro که کار کن.
روی جزئیاتی از کار که باید بدرخشه چه در چشم و چه در مفهوم دقت بیشتری داشته باش. اگه اون نور اینقدر قدرتمنده میتونه ستونهایی از نور داشته باشه. اگه نور بیرون نمیذاره فضا رو ببینیم غیر از چند شاخه این نور میتونه رنگی باشه. شیشه ها رو که اشاره کردن. خش ها یا غبار شیشه خیلی خیلی میتونست جلوه بده. جاهایی که برای تمیز کاری بی تکسچر کردی نویز خفیفی بده. با پلاگینهای گرین ساز و ماسک میتونی رئالیزشون کنی. نورهای لبه ای کار رو با glow خفیف میتونستی زنده تر کنی

از اینکه تحمل کردین ممنون :rose:

بر قاتل پرنده ها لعنت ...
یا علی

taghi abbas

Well-Known Member
خیلی خیلی رمانتیکه فقط نوری که از شیشه رد میشه یه کم بیشتر افکت شیشه به خودش بگیره بهتر میشه.پیشنهاد بود.ممنون

*farshid*

کاربر VIP
خسته نباشی .. کار خوبی شده ...
گوشه های فریم نرمتر بشه بهتره به جای افکت glare خورشید افکت bloom استفاده میکردی بهتر میشد ... ivy ها هم خیلی تیز و خشن هستند ... ولی همه اینها به کنار ...
کارت دیتیل خیلی خوبی داره ... متریال سنگ کف پنجره خیلی خوبه ... پارچه عالیه قفس و پرنده ی توش هم عالین ...
پرفکت ...کثیفیای شیشتم دوس داشتم ...
آوورین بر شوووما:rose:

poriaabaci

Member
خسته نباشی .. کار خوبی شده ...
گوشه های فریم نرمتر بشه بهتره به جای افکت glare خورشید افکت bloom استفاده میکردی بهتر میشد ... ivy ها هم خیلی تیز و خشن هستند ... ولی همه اینها به کنار ...
کارت دیتیل خیلی خوبی داره ... متریال سنگ کف پنجره خیلی خوبه ... پارچه عالیه قفس و پرنده ی توش هم عالین ...
پرفکت ...کثیفیای شیشتم دوس داشتم ...
آوورین بر شوووما:rose:

ممنونم از راهنمایی هاتون اصلا :green: آوووورین بر شما!!!!!!!!

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام
در کل خیلی خوب شده

با BLUR موافقم.
میتونید یه حس و حالی به پشت پنجره هم بدید انگار پشت پنجره دیواره!:-?

:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار بسی زیبایی شده، من که به شخصه ازش خوشم اومد،خسته نباشید و تبریک.
فقط من با افکتی که به اون نور خورشید دادید زیاد حال نکردم. کاش روی دود سیگار هم بیشتر کار می کردید.

جدیدترین ارسال ها

بالا