سلام اینو تو فتوشاپ کار کردم لطفاً نظر بدین!
rockmanmetall New Member Dec 18, 2006 #1 سلام اینو تو فتوشاپ کار کردم لطفاً نظر بدین! پیوست ها gold.jpg 200.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32 silver.jpg 171.1 کیلوبایت · بازدیدها: 25
Erfan Active Member Dec 19, 2006 #5 كار قشنگ و زيبايي رو ارائه داديد .... من با اولي بيشتر حال ميكنم .. مخلصيم, بارزام @
Payam30 Active Member Dec 25, 2006 #8 خسته نباشی پهلون. خیلی عالی شده. اما اون نوشتش یه خورده بد در اومده
Payam30 Active Member Dec 25, 2006 #9 nima_dsnr گفت: نسبتا قشنگ شده ... با اون دودش خیلی حال کردم. مرسی کلیک کنید تا باز شود... کدوم دود؟
Payam30 Active Member Dec 25, 2006 #10 راستی میشه در مورد رنگاش توصیح بدی. اگه ممکنه برای پی ام بذار. ممنونت میشم چون خیلی به این رنگا نیاز دارم
راستی میشه در مورد رنگاش توصیح بدی. اگه ممکنه برای پی ام بذار. ممنونت میشم چون خیلی به این رنگا نیاز دارم
Mandana Active Member Dec 26, 2006 #11 پیام یه چند تا پست دیگه هم میزدی حالا.تعارف نکن لول.عزیز سعی کن ازین ببعد همه اش رو توی یک پست بزنی.اینجوری یک کم نادرسته راستی خوشحالم که دوباره میبینمت موفق باشی
پیام یه چند تا پست دیگه هم میزدی حالا.تعارف نکن لول.عزیز سعی کن ازین ببعد همه اش رو توی یک پست بزنی.اینجوری یک کم نادرسته راستی خوشحالم که دوباره میبینمت موفق باشی
PhonieX مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6 Dec 26, 2006 #14 اجزا به خوبی دست در دست هم داده هر دوشم به نوبه خودش قشنگه خسته نباشی موفق باشی
AMiR Active Member Dec 26, 2006 #15 قشنگ شده اي ول ولي يكم دسته هاش ناجور شده، يعني به خود ظرف نمي ياد پيشنهاد مي كنم از Shapeهاي فتوشاپ استفاده نكنيد
قشنگ شده اي ول ولي يكم دسته هاش ناجور شده، يعني به خود ظرف نمي ياد پيشنهاد مي كنم از Shapeهاي فتوشاپ استفاده نكنيد
[REZA] Member Dec 27, 2006 #17 آقا سلام بنده به شما تبریک می گویم،کارهای زیبایی هستند. امیدوارم موفق باشید.
Mandana Active Member Dec 29, 2006 #19 ببخشید بچه ها.با اجازه تون تاپیک رو قفل می کنم شرمنده اما گمونم ادامه بحث ضرورتی نداره باز هم ببخشید موفق باشید
ببخشید بچه ها.با اجازه تون تاپیک رو قفل می کنم شرمنده اما گمونم ادامه بحث ضرورتی نداره باز هم ببخشید موفق باشید