saman_sweden
Active Member
سلام دوستان
اينطوري كه از نتايج آرا مشحص شد و بنا به نظر لطف همه شما ها اينجانب Saman_Sweden برنده نفر اول از هداياي دوست عزيزمان آقا مجيد شناخته شدم
من همانطور كه قبلا هم گفته ام اين فضاي رايگان را به يكي از دوستان تقديم ميدارم
اما شرايط
سايتي كه شما ميخواهيد داشته باشيد بايد نكته هاي زير مراعات شود
1 هيچگونه نوشته هاي عير اخلاقي در سايت نبايد باشد
2 سايت هدف آموزشي را دنبال كرده و در يكي از رشته ها دلخواه خودتان فعاليت كند
3 سايت بايد در مورد آموزشهاي هك وهكري مرزبندي كامل داشته باشد
4 تمام نوشته هاي سايت كاملا براي عموم آزاد و نياز به ثبت نام جهت ورود به سايت نباشد
5 شرايط سني داوطلبين بايد از 16 سال ببالاباشد و يه قطعه عكس از خود به مدير انجمن آقا مجيد ارسال دارند براي اينكه ايشون در ايران راحتر ميتوانند تطبيق عكس با مشخصات دارنده سايت را داشته باشند
6تعهد نامه كتبي از طرف دارنده سايت به مدير انجمن داده خواهد شد اين تعهد نامه جنبه قانوني داشته و در صورت تخلف از موارد بالا تحت پي گرد فانوني قرار خواهد گرفت
7در صورت نياز به فضاي بيشتر در سايت من فضاي مورد نياز را برايتان خواهم خريد
در ضمن خانمها و آقايون شرايط كاملا مساوي دارند
دوستدار همگيتان سامان
اينطوري كه از نتايج آرا مشحص شد و بنا به نظر لطف همه شما ها اينجانب Saman_Sweden برنده نفر اول از هداياي دوست عزيزمان آقا مجيد شناخته شدم
من همانطور كه قبلا هم گفته ام اين فضاي رايگان را به يكي از دوستان تقديم ميدارم
اما شرايط
سايتي كه شما ميخواهيد داشته باشيد بايد نكته هاي زير مراعات شود
1 هيچگونه نوشته هاي عير اخلاقي در سايت نبايد باشد
2 سايت هدف آموزشي را دنبال كرده و در يكي از رشته ها دلخواه خودتان فعاليت كند
3 سايت بايد در مورد آموزشهاي هك وهكري مرزبندي كامل داشته باشد
4 تمام نوشته هاي سايت كاملا براي عموم آزاد و نياز به ثبت نام جهت ورود به سايت نباشد
5 شرايط سني داوطلبين بايد از 16 سال ببالاباشد و يه قطعه عكس از خود به مدير انجمن آقا مجيد ارسال دارند براي اينكه ايشون در ايران راحتر ميتوانند تطبيق عكس با مشخصات دارنده سايت را داشته باشند
6تعهد نامه كتبي از طرف دارنده سايت به مدير انجمن داده خواهد شد اين تعهد نامه جنبه قانوني داشته و در صورت تخلف از موارد بالا تحت پي گرد فانوني قرار خواهد گرفت
7در صورت نياز به فضاي بيشتر در سايت من فضاي مورد نياز را برايتان خواهم خريد
در ضمن خانمها و آقايون شرايط كاملا مساوي دارند
دوستدار همگيتان سامان