هدف از ارسال پيام خوصي!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Annex

Member
مجيد : اين قسمت براي اينكه اين بحث ادامه داده نشود از اين نامه حذف شده است

مجيد خان!‌يا اين آقا كه اينجا رو با كوچه خيابون اشتباه گرفتند از سيستم Ban مي كنيد يا من ديگه به انجمن شما نميام. به نظر مياد فرهنگ بعضي ها خيلي بالاس...

منتظر پاسخ شما هستم.

متشكرم
Annex

xnux

Member
با عرض معذرت از Annex و تمامي دوستان ، مجبورم اين نامه را به صورت عمومي بنويسم :

ببخشيدخانم يا آقاي Aneex
والا نميدونم شما چه جنسي هستيد ... يا اصلا داريد ملت را سركار ميزاريد يا خير ؟
( من نميخوام ناراحتتون كنم ، دارم جدي مينويسم ، پس نزنيد تو گوشم :? )

والا من يه 2 سالي هست كه مدير يكي از بخشهاي يه سايت اينترانت هستم و
قبلا هم در شبكه هاي زيادي در نقش مدير سايت يا مدير انجمن فعاليت كردم ،
اين موردي كه شما بهش برخورد كرديد به نظر شخص بنده يه مورد كاملا عاديه !

يه مقدار هم اشكال از شماست ٬٬٬ 8O
ميدونيد اشكال از چيه ؟ اشكال از خودتونه !
اشكال از اون شكلكيه كه براي خودتون انتخاب كرديد ؟!
خوب معلومه ديگه ، يه عده هنوز فرهنگ استفاده از شبكه و اينترنت را پيدا نكردند
يا به طور كامل اين فرهنگ براي اونها جا نيافتاده !... علت اين مسءله موارد زيادي
ميتواند باشد كه در بحث ما نميگنجد ولي دوست محترم بنده !:

اين حرف شما هم خيلي از روي بي منطقي بود !
مجيد خان!‌يا اين آقا كه اينجا رو با كوچه خيابون اشتباه گرفتند از سيستم Ban مي كنيد يا من ديگه به انجمن شما نميام. به نظر مياد فرهنگ بعضي ها خيلي بالاس
به خاطر اينكه شما بايد در برخورد با اينگونه مساءل با دقت و ديد بازتري به مساپل
بنگريد ( چرا اين فارسي نويس ، همزه را تايپ نميكند ، مجيد به دادم برس :x )
و اينقدر براي خودتون و ديگران ايجاد شكاكيت نكنيد ... والا ميدونم بعد اين نامه من
ميايد ميگيد : ( حالا كه اينطور شد و شما اينطوري فكر ميكنيد ، منم از اينجا ميرم ! :roll: )

ولي به خدا ، من روي سخنم تنها با شما نيست و ميخواهم در آينده ، از ايجاد اين مشكلات
كاسته شود ،( رفع كه نميشود ) ... بيشتر ما ، ميتونيم براي همديگه دوستان خوبي باشيم
و در پيشرفت همديگه ، چه در زندگي و چه در زمينه كاري نقش مهمي را ايفا كنيم /.

ولي اگر مساءل كوچكي ، بخواد اين روابط را تيره كند ، واي بحال وقتي كه يه اختلاف نظر
به وجود بياد يا مشكلات بزرگتر به وجود آيند ... اونوقته كه ديگه پايه هاي سايت را سست ميكنه
و ميتونه به بدترين نحوي به خود ما و خود سايت لطمه بزنه !

بهتره با طمعنينه و تصميم گيري هاي قاطعانه و از روي فكر مشكلات را از پيش پاي
خود برداشته و به هدف اصلي خودمون ، با ديد بيشتري بنگريم ...

اميدوارم حرفهاي من ( دكتر ايكسناكس :roll: ) باعث آزرده خاطر كردن شما
نشده باشد ...

دكتر Xnux هميشه جهت پاسخ گويي به مساءل رواني ، عشقي ، عاطفي ، شرعي ، بهداشتي ، غير بهداشتي ، بيمزه بازي ، روابط نامشروع ، مشروع و غيره در خدمت تك تك شما علاقه مندان عزيز ميباشد ... ( حق ويزيت هم محفوظ است ، تخفيف هم ميديم 8O )

بدو ... بدو ... دكتر اومده

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

(ما يه روز نتونستيم بيايم تو سايت چه اتفاقايي كه نيفتاده :wink: )

خب اول از همه جواب دكتر خان رو بدم براي حمزه بايد كليد هاي Shift+S رو بزنيد

حالا بريم سر اصل مطلب...

ببين annex جان اين كار شما بسيار اشتباه بود... اون پيغام براي شما بصورت خصوصي ارسال شده و فقط شما مجاز به خواندن اون هستيد و كسي هم كه يك پيغام خصوصي براي يك نفر ديگه ارسال ميكنه به اين اميد ميفرسته كه فقط اون فرد ميبينه... اگر قرار بود بصورت عمومي باشه ميتونست توي انجمنها مطرح كنه... من نميخوام از كسي طرفداري بكنم يا كسي رو خراب بكنم ولي كار شما اشتباه بود كه اومدين توي انجمن و جلوي همه اين پيغام رو زدين ... ميتونستيد همون پيغام رو بصورت خصوصي براي من بفرستيد اگر مايل بوديد...
بعدش هم annex خودت كه اينترنتي هستي و توي اينترنت زياد بودي و ميدوني كه اين چيزا كه پيش مياد يك امري هستش كه نميشه به خاطر اون آدم اعصاب خودشو ناراحت كنه و بهش فكر كنه.. چون حتما از اين جور ايميلهاي از اين بد تر هم بعضي وقتها بصورت spam براي شما ارسال شده و ديدي كه خيلي از اينا بدتره... در مورد اين كه گفتيد دسترسي NAEIM رو ببندم بايد بگم دليل كافي وجود نداره.. درسته كه به يكي از كاربران سايت كه واقعا هم از كاربران فعال هستش (منظورم شما هستيد annex) احانت شده ولي در هر صورت اين يك مسئله شخصي هستش ، كه ميتونستيد خودتون رفعش كنيد و نياز به مطرح كردن اون بصورت عمومي نبود...

حالا باز هم annex محترم اگر مشكلي بود ميتونيم بصورت خصوصي رفعش كنيم و يا ميتونيد ديگه به اينجور نامه ها محل نديد تا خودشون روشون كم بشه... اما اگر باز هم از اينجور نامه ها داشتيد و واقعا باعث ناراحتيتون شد به من بصورت خصوصي اطلاع بدين تا موضوع رو پيگيري كنيم...

ختم كلام:
annex عزيز ميدونم اين موضوع خيلي باعث ناراحتتيتون شده اما به عنوان مدير سايت (البته اگه قبولم داشته باشيد) ازتون خواهش ميكنم اين بخث رو ادامه نديم و شما هم با لطفي كه داري اين موضوع رو فراموش كني و ديگه ان شالله همچين اتفاقي نيفته... در ضمن ازتون خواهش ميكنم كه به فعاليت هاي خودتون ادامه بدين چون واقعا خيلي از كاربران به اطلاعات شما نياز دارند. و همچنين ازتون خواهش ميكنم اگر راضي هستيد اين تاپيك رو پاك كنيد تا اگر فردا يه كاربر جديدي اومد شكل سايت و كاربراش خراب نشده باشه چون اينطوري هر كسي كه بياد فكر ميكنه همه كاربرها همينجوري هستند... اميدوارم درك كنيد...

متشكرم
مجيد

Annex

Member
سلام

ببخشيد كه دلايلم كافي نبود تا ايشون محكوم بشه... اين دفعه واسه خودم يك وكيل هم ميگيرم تا محكمه پسند تر باشه :wink:

از شما خواهش مي كنم رفتار اعضاي انجمن رو زير نظر داشته باشيد تا براي كسي مشكلي پيش نياد. چون اين اولين باره كه اومدم توي يك سايت ايراني و اين چيزها واسه ما مطرح شده.

براي اولين و آخرين بار هم به شما شما اعلام كنم كه من و همسرم بطور مشترك از Annex استفاده مي كنيم. پس قبول داريد كه همسر من از ديدن اون پيام بي معني خيلي ناراحت شده. من خيلي با اون صحبت كردم تا قانع شد تا به انجمن برگرده.

اگر اين Avatar ما خيلي واسه بعضي ها تحريك آميز شده و نمي تونن خودشونو كنترل كنند مي تونند به دكتر مراجعه كنند. در خاتمه مجيد خان شما مختار هستيد كه اين تاپيك رو پاك كنيد يا پاك نكنيد چون براي ما مهم نيست.

با احترام

سينا و الهه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام مجدد

دوستان عزيز... همنطوري كه ديديد امروز يك موضوعي اتفاق افتاد كه باعث ناراحتي يكي از همكاران خوب و فعالمون شد ... بنابراين و براي اينكه به تمام كاربران بگويم كاربران سايت براي من خيلي عزيز هستند و اگر براشون ناراحتي پيش بياد واقعا من هم ناراحت ميشم و همچنين براي اينكه annex عزيز بتونن منو ببخشند و به فعاليت خودشون ادامه بدهند كاربري كه باعث ناراحتي ايشون شده بود به مدت يك هفته دسترسيشون به قسمت انجمنها قطع شد . كه هم درس عبرتي براي اون دوست عزيزمون بشه و هم براي ديگر كاربران گلمون... :wink:

فقط يك نكته اي رو من اينجا خدمتون عرض بكنم كه يك اتمام حجتي كرده باشم.. ممكنه حيلي از شما دوستان بگيد خب اين نامه بصورت خصوصي ارسال شده و به بقيه ارتباطي نداره... بله اين موضوع و حرف شما كاملا درست است و پيغامهاي خصوصي كاربران به خود اون افراد ارتباط داره و كسي حق مداخله نداره.. ولي وقتي كه يك پيغام خصوصي باعث ميشه كه يكي از كاربران فعال سايت و همچنين مدير يكي از انجمنها كه واقعا بايد از زحماتشون تقدير كرد ، بابت اين موضوع به من اعتراض كنه و بگه كه ديگه حاضر نيست در سايت فعاليت كنه من هم مجبورم با فردي كه باعث ناراحتي ايشون شده بطور جدي بر خورد كنم.
البته يه وقت نگيد پارتي بازي كردم و اين حرفها... نه اين بحثها اصلا مطرح نيست .. شما هم اگر مشكلي داشتيد به من اطلاع بدين موضوع رو پيگيري ميكنيم و بعد به يك نتيجه معقولانه خواهيم رسيد...

اين هم خبري بود كه گفتم اينجا علني اعلام كنم كه همه در جريان باشند و همينطوري الكي موضوع رو نبنديم...

ضمنا اين پيغام از امروز قفل شده تا اين بحث ادامه پيدا نكنه همچنين متن اصلي كه annex در مورد اعتراض خودش نوشته بود رو هم تغيير دادم تا باعث ناراحتي كسي نشه...

اميدوارم ديگه شاهد اينجور مسايل نباشيم

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا