هدفمند کردن یارانه ها

kamifa1986

Well-Known Member

پیوست ها

• yarane.JPG
    yarane.JPG
    86 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

kamifa1986

Well-Known Member
دوستان انجمن بیلدر چقدر کم لطفن. لااقل یه نظری بدید آدم از کارش پشیمون نشه.

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:rose:بچه ها کم لطف نیستن ، سرشون شلوغه و در ضمن حجم پروژه شما نسبت به سرعت اینترنت کاربران زیاده ...
:wink:من پروژه رو دانلود کردم و دیدم ، از لحاظ رابط کاربری عالی هست ، خسته نباشی .

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوستان انجمن بیلدر چقدر کم لطفن. لااقل یه نظری بدید آدم از کارش پشیمون نشه.
:sad::sad::sad::sad:
ما کم لطفین ؟ خوبه همه میدونن این انجمن توی جواب گویی به مشکلات یکی از بهترین های مجید آنلاینه
من پروژه شما رو دانلود کردم و تا الان داشتم روی مسائل فنیش کار میکردم تا سطح برنامه رو تست کنم و جواب کامل بدم حالا که عجله دارید منصرف میشم و نتایجی که تا الان دستم اومده بهتون میگم
اینترفیس جالبی دارید که البته برای کار روی دستگاه های اداری زیاد مناسب نیست چون گرافیک بالایی داره همین گرافیک حجم پروژه رو بالا میبره که خوب به نسبت هدف شما چیز زیاد مهمی نیست
برنامه نویسی تقریبا در حد حرفه ای انجام شده و از قسمت های مختلف صفحه به نحو احسنت استفاده شده اما مثل بقیه کار ها نیاز به تلاش بیشتر داره تا کامل بشه

موفق باشید:rose:

NARANJTORANJ

Well-Known Member
کارت عالیه
فقط کاشکی میگفتین که با چه نرم افزار های درستش کردین
فکر کنم از فلش هم استفاده کرده باشین
همون طور که سیلور جون هم گفتن
رابطه کاربری عالی داره
به نظر من کم توجهی نصبط به این پست بخاطر اسم معرفش باشه

kamifa1986

Well-Known Member
پیمان جان میبخشید آخه این اولین پستم بود گفتم بعد از 2 روز لابد کسی ازش خوشش نیومده.
فراتکنو مرسی از نظرت. نرم افزارها: Photoshop - swishMax- MultiMedia Bulder
در کل مرسی از نظرات همه

BEHESHT

Well-Known Member
از نظر زیبایی کم نظیر بود اما سرعتش تجدید نظر بشه بهتره...

موفق باشی

L-B

Well-Known Member
من چون سرعتم پایینه .. فقط در مورد عکس نظر میدم ..

به نظرم از نظر گرافیکی تو مرحله خوبیه ..
و همچین اون کاری رو که روی ایکون های زیر کلیک میکنی و عکس بزرگتری باز میشه در نوعش خوبه .

موفق باشی

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

ببخشید از اینکه دیر نظر میدم، سرم خیلی شلوغ هست و دسترسیم به اینترنت محدود !

از دید من پروژه خیلی خوب اجرا شده و از گرافیک خیلی بالایی برخوردار هست
افکت هایی که مورد استفاده قرار دادین هم بسیار چشم نواز هست

ولی بنظرم اگه از فونت نازنین (یا هر فونت بهتری) بجای فونت Tahoma استفاده میکردین بهتر بود (آخه تو عکسی که گذاشتین هم همین فونت هست)
ضمن اینکه بنظرم اگه ترتیبی رو فراهم میکردین که بشه فایلهای PDF رو در خود برنامه مشاهده کرد بهتر؛ این رو از این جهت میگم که کار شما به نوعی یک Presentation هست و اینطور که پیداست برای ارائه به استاد تهیه شده.

روی کامپیوتری که من تست کردم صفحه نمایش واید با رزولوشن 1280 در 960 بود که برنامه با صفحه نمایش بخوبی فیت شده بود؛ امیدوارم ترتیبی رو داده باشید که برنامه در رزولوشن های مختلف ظاهر و ترکیب بندی و لی اوت خودش رو حفظ کنه.

در کل کار بسیار زیبایی هست و میتونه یک ارائه ی مناسب باشه.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا