هدر صفحه اصلی سایت فراسوی بم

zahednejad

Well-Known Member
تصویر صفحه ابتدایی سایت فراسوی بم

farasoy_bam_by_zahednejad-d4acaeu.jpg

پیوست ها

• farasoy_bam_by_zahednejad-d4acaeu.jpg
    farasoy_bam_by_zahednejad-d4acaeu.jpg
    603.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Leoric

Active Member
کلا استایل تیره ی کار رو دوست ندارم . وقتی حرف از هدر سایت میشه فقط جذابیت طرح یک پوستر و یا یک بنر مطرح نیست بلکه طرح هدر ،

همخوان با قالب سایت باید در ابتدای امر میزان ماندگاری بیننده رو بالا ببره و چشمای تماشاگرش و رو خسته نکنه و شاید بشه گفت جذابیت در

مرتبه ی دوم قرار داره .توی جزئیات کار هم به نظرم باید دقت بیشتری کنی . خطوط انتزاعی کار فقط طرح رو شلوغ کردن و به نظرم هدف

خاصی رو دنبال نمی کنن . البته این انتقاد سخت رو فقط نظر شخصی یه مبتدی در نظر بگیر نه چیزی دیگه

.ممنون

zahednejad

Well-Known Member
کلا استایل تیره ی کار رو دوست ندارم . وقتی حرف از هدر سایت میشه فقط جذابیت طرح یک پوستر و یا یک بنر مطرح نیست بلکه طرح هدر ،

همخوان با قالب سایت باید در ابتدای امر میزان ماندگاری بیننده رو بالا ببره و چشمای تماشاگرش و رو خسته نکنه و شاید بشه گفت جذابیت در

مرتبه ی دوم قرار داره .توی جزئیات کار هم به نظرم باید دقت بیشتری کنی . خطوط انتزاعی کار فقط طرح رو شلوغ کردن و به نظرم هدف

خاصی رو دنبال نمی کنن . البته این انتقاد سخت رو فقط نظر شخصی یه مبتدی در نظر بگیر نه چیزی دیگه

.ممنون

سلام دوست من اره نظر شما درست که طرح باید با قالب همخوانی داشته باشه اما این تصویر در صفحه ورودی سایت قرار میگیره نه در بالای سایت به هر حال اختلاف سلایق یه امر طبعی منم استقبال میکنم ممنون از همگی

4mee

Active Member
یه جورایی تیرگیش بدش کرده.
طرحت عالیه ولی اگه روشن تر بود و به گقته دوستمون masouddesign ارگ رو نباید سیاهش میکردی

درکل خسته نباشی

h-y

Member
راستش من خودم از تیره بودن یک صفحه خیلی بیشتر حال میکنم تا روشن
ولی فکر میکنم این رنگ ارگ با بقیه صفحه یکم همخوانی نداره و در کل یه جوری بنظرم میرسه دقیقا نمیدونم کجاش مشکل داره:-?

::::::: اولین سایت پارسی نمونه های آماده نرم افزاری ::::::::
html | joomla | wordpress | Access | Powerpoint | Word | Excel | After effect | Corel draw | Flash | Illustrator | Indesign | Photoshop | ....

جدیدترین ارسال ها

بالا