هدر سایت P30Movie

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام دوباره/یکی از دوستانم درخواست یه هدر برای سایتش رو کرده بود، من هم این طرح رو براش زدم، البته هنوز به خودش نشون ندادم، ولی خوب حتما اینجا نظر میده دیگه!! میخواستم از نظراتتون بهره مند بشم:گل:/چون سایت برام فیلتره، نمیتونم ضمیمه کنم، پس آدرسش رو بهتون میدم:http://www.p30net.com/images/p30movie.jpg

boobian

Active Member
سلام برای هدر یک سایت یکم کوچیکه نوشته ها و عکس ها رو پخش کنید
این طرح شما شبیه فلش برای هدر یک سایت در برنامه فلش می تونید کاری کنیبد که این عکس ها جا به جا بشن

موفق باشید

magicp30

Member
يادش بخير magicp30 :))
جواد دمت گرم
پخش هم شد
به به
Silver Pc
اين جواد از همه برماون عزيزتر دوستان دوران بچگي
خودش بهم زنگ ميزنه lol
راستي اين خيلي سنگين شده جواد كارش هم خيلي حرفه اي
يه چيز ساده و سبك
صبركن بذار باگ جديد وردپرس برطرف بشه سايتو بالا ميارم
الان با نيوك البته قالب كه ميخوام بذارم نيوكش هم دارم الان با نيوك ميذارم ببينم چطور ميشه

آخرین ویرایش:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
خیلی خیلی زیباست .
اما بنظرم دو طرف کار یکم بیش از حد خالیه .
یکم روی دو طرف کار کنید .
موفق باشید .

mrpsd

New Member
سلام خوبی ؟ بازم مثل همیشه یه کار تک و جالب زدی خیلی خوب شده باز بزن ما لذت ببریم :)

hani_99m

Member
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
خیلی خیلی زیباست .
اما بنظرم دو طرف کار یکم بیش از حد خالیه .
یکم روی دو طرف کار کنید .
موفق باشید .
سلام
منم با دوستمون موافقم دوطرف کار خیلی خالیه

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
از نظرات دوستان خیلی متشکرم، اما بعضی هاتون گفتید که اطراف خیلی خلوته، من هم میخواستم کلا کار خلوتی بشه و همه ی اجزا رو وسط قرار بدم.

mashreghi

Member
به نظرم در ترکیب با خود سایت باید در باره این نوع طرح ها نظر داد . البته قشنگ شده .

MrHossein

Well-Known Member
تصاوير بايد بزرگتر باشند. اگر بتوني همونطور كه دوستمون گفت فلش كار كني و 4 تا تصوير جابجا بشند. همونطور اسم سايت هم برق بزنه ( حالتي كه تيغه شمشير در برابر نور برق ميزنه ) خيلي عالي ميشه

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
به نظرم در ترکیب با خود سایت باید در باره این نوع طرح ها نظر داد . البته قشنگ شده .

بله دوست عزیز، حق باشماست.
تصاوير بايد بزرگتر باشند. اگر بتوني همونطور كه دوستمون گفت فلش كار كني و 4 تا تصوير جابجا بشند. همونطور اسم سايت هم برق بزنه ( حالتي كه تيغه شمشير در برابر نور برق ميزنه ) خيلي عالي ميشه

حقیقتش من فلش بلد نیستم، اگه بلد بودم حتما این کارو میکنم.

captan crazy

Active Member
اقاي pc silver دوباره شروع نكنيد ها ! پي سي ول خوب مال دوست شماست اينم كه مال دوست شماست نماينده سايت وردپرس فارسي هم كه مال دوست شماست ببخشيد شما چند تا دوست داريد !!!!!!!!!!!!!:lol:

farzadart

Member
فیلم ترسناک خیلی دوست داری آره ؟!!
یکیشو از اون بالا بردار جاش فیلم هندی بزار!!

موفق باشی.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
اقاي pc silver دوباره شروع نكنيد ها ! پي سي ول خوب مال دوست شماست اينم كه مال دوست شماست نماينده سايت وردپرس فارسي هم كه مال دوست شماست ببخشيد شما چند تا دوست داريد !!!!!!!!!!!!!:lol:

!!!!!!
فیلم ترسناک خیلی دوست داری آره ؟!!
یکیشو از اون بالا بردار جاش فیلم هندی بزار!!

موفق باشی.

حقیقتش از فیلم ترسناک خوشم نمیاد!!!/ از فیلم هندی که منتفرم!! البته جدیدا تو اروپا و آمریکا فیلم هندی میسازن که بعضیهاش قشنگه.

magicp30

Member
جواد ببين http://www.P30movile.com (البته دوستان قصدم تبليغات نيست !) هدر من براي اين قالب ميخوام !:wink:
در جواب بقيه هم بگم هدر سايت هر چي سبكتر باشه بهتر ! چون مهم مطالب ! زيبايي هم در صدر همه ميشه گفت!
خلاصه تشكر!
جواب در رابطه با بنز تبليغاتي اگر دوست داري اينجا براي همه بذارش ! همين كه قرار بسازيش :paint:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
چشم مهدی جان، من در اولین فرصت بنر رو هم برات طراحی میکنم(البته مهدی جون فقط از روی رفاقته ها، اگر نه من هدر و بنر و اینا طراحی نمیکنم:rose:)

جدیدترین ارسال ها

بالا