هداياي تبليغاتي !!؟؟

moejeze2007

Member
با سلام خدمت همه دوستان يه خواهش كوشولو داشتم مي خواستم ببينم كسي از دوستان هست كه در زمينه هداياي تبليغاتي و اشانتيون و ... فعاليت داشته باشه يا سايتي اگه سراغ دارين ممنون ميشم بذاريد مخصوصا بسته بندي هاي جديد قوطي جعبه

moejeze2007

Member
واقعا ممنون از اين همه جواب ....... !!!!!
من نمي دونم پس شماها در چه زمينه كار مي كنيد نكنه همه واسه دل خودشون طراحي مي كنند !!!

moejeze2007

Member
حتما آقا شهرام اگه اشتباه نكنم اسمتو سايت نداشتيد نمونه كاراتونو ببينيم ؟؟؟؟؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شهرام جان کتک میخوای عزیز؟! :دی

یکمی تبلیغ کن وقت کردی!! :دی

دوست عزیز شما تهران هستید؟! اگر تهران باشید باید بگم که مرکز اینجور کارا سمت باغ سپه سالار معروف هست.

همونجایی که کفش و کیف و اینجور چیزا میفروشن. قبل از اون قسمتش همگی تو کار هدایای تبلیغاتی و اینا هستن. یه سر بزنید بد نیست.

در مورد گلایه ای هم که کردید که چرا کسی جواب نمیده!! دوست عزیز شمایی که خودتون حاضر نیستید برای نیازتون یکمی وقت صرف کنید چطور انتظار دارید دیگران اینکار رو انجام بدن؟!

به خدا یه سرچ کوچیک توی گوگل بیشتر از چند صد هزار تا سایت در اختیارتون میذاره!!

من براتون اینکار رو انجام دادم تا نتیجه اش رو ببینید:

http://images.google.com/images?q=b...US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

moejeze2007

Member
در مورد گلایه ای هم که کردید که چرا کسی جواب نمیده!! دوست عزیز شمایی که خودتون حاضر نیستید برای نیازتون یکمی وقت صرف کنید چطور انتظار دارید دیگران اینکار رو انجام بدن؟!

به خدا یه سرچ کوچیک توی گوگل بیشتر از چند صد هزار تا سایت در اختیارتون میذاره!!

ممنون از توضيحاتتون سارا خانم اتفاقا من خودم خيلي سرچ كردم شايد نصف روز وقت گذاشتم منتها بدليل اينكه مي خواستم جايي باشه كه حضوري بتونم برم و نمونه كار ببينم يا سفرش بدم مجبور شدم سايت فارسي رو سرچ كنم اما چون به نتيجه اي نرسيدم اينجا درخواست دادم در ضمن من تهران نيستم اما اون بازاري كه گفتيد رو حتما سر مي زنم بازم ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا