سلام خانم فرخ
نمي دونم اين پست واسه اينه كه در مورد معماري كارتون نظر داده بشه يا كار هايي كه با مكس روش انجام شده
اما من چيزايي در مورد معماري كار به نظرم رسيد كه شايد براتون مفيد باشه
فرم كارتون خيلي خوب شده و تركيب خوبي بوجود اومده
كاش در مورد سايت و اقليم كارتون توضيح داده بودين تا بهتر بشه كارتون رو نقد كرد
اما در مورد نورگير ها من ديدم كه از همه طرف گشودگي داريد و اگه سايتتون تو ايران باشه كه در اغلب نقاط ايران نميشه از همه طرف نور گرفت و بعضي از نورها رو نميشه كنترل كرد
اگر درمورد زون بندي و پلانتون هم توضيح داده بودين خوب بود اما به نظر ميرسه باكس وسط مربوط به اتاقهاي هتله كه ظاهرا از يه طرف رودخونه و طرف ديگه كوه هستش
درسته كه ويو هاي بسار خوبي از هر دو طرف داريد اما به جهت نور و كنترل اونا بايد دقت شه ( البته شايد شما اين دقت رو داشتيد)
مشخصات كارتون اقليم كار رو معرفي نميكنه و وقتي به حجم نگاه ميكني ميتوني اون رو تو هر اقليمي ببيني و حتي هر كشوري
خيلي خوبه كه از ابتداي طراحي به چنين چيزهايي هم دقت بشه
اگر دسترسي به سايت از سمت مخالف كوه باشه كه اينجوري به نظر مي رسه ورودي رو خيلي خوب طراحي كرديد كه ميتونه از شاخص هاي يه هتل خوب باشه
بهتره اتاقهاي ويژه اي رو در نظر بگيريد تا هر دو ويو يعني كوه و رودخونه رو داشته باشه
بهتره رستوران هتل بهترين ويو رو داشته باشه و در حقيقت جزاب ترين نقطه كارتون باشه
چيزاي ديگه اي هم هست اما فكر كنم خيلي گير دادم و قصدم اين نبود
در كل كارتون خوب شده و از حد طرح 2 بالاتره
موفق باشيد
سلام
ممنون از نظرات خوبتون
در مورد حجم
ببینید من یک مکعب مرکزی دارم که در واقع لابی کارم هست و دو مکعب مستطیل کشیده دارم که اتاق خواب های کارم هست
اتاق های خواب نور شمال و جنوب رو می گیرند که بهترین نور گیری هست براشون
فقط نور آزارنده ی غرب رو به این شکل توی کارم دیدم که فضا هایی که نیاز به نور گیر ندارند مثل آمفی تئاتر در قسمت غرب بنا قرار می گیرند
حجم مرکزی یا همون لابی هم از طرف غرب به گونه ای نور گرفته که یا پنجره ها از طراز دید انسان خیلی بالا تر باشند و یا خیلی پایین تر (این دلیل وجود تابش بند مربع شکل بر روی نمای جنوب غربی هست
رستوران هم که رو به آبشار اصلی مجتمع و دارای عرشه ای بر روی سطح آب هست
یک نکته که فرمودید در مورد اینکه این کار رو شاید بشه برد در هر کجای ایران قرارش داد قبول دارم
خودم اعتقاد دارم این نمی تونه یک ایراد باشه
یعنی لزوما ساختمان کویری نباید فرمت کویری داشته باشه و موارد مشابه
باید بتونه کارکرد طبیعی داشته باشه
این کار سایتش در شهرستان بوانات استان فارس هست که یک منطقه ی توریستی در فصل تابستان هست
الان یک سری ادیت هایی روی سایت کردم که کار دوخته بشه به سایت
امیدوارم توضیحاتم گویا بوده باشه
ضمنا من حاج آقا فرخ هستم
البته حق می دم که با این آواترم اشتباه کنید
بهر حال ممنون از نظرات خوبتون