هترین مشخصات، بهترین قیمت :سرور خود را انتخاب کنید

caspian

Member
نه از طرف DC بوده ولی خوب اونا ( LT ) هم می خوان کاسبی کنن و مشتری که داره بهشون سود میرسونه رو ظاهراً بلاک نمی کنن!

من در مورد سرورهای شما چیزی نگفتم. کسی که DOS می کرده شما نبودید که جبهه می گیرید! یکی از افراد معلوم الحال دیگه بوده که فعلاً هم همه IP هاش از سوئیچ رک بلاک شده!

ولی خوب بیشتر بحثم همین قضیه اقدام LT یا سایر DC ها بر علیه IP های DOS کننده بود که فکر می کنم اقدام عملی صورت بگیره :(
احتیاجی به موضع گیری نیست!!
ما از اول هم مطمئن بودیم ddos میشیم و تمام سایتهای شرکت رو روی سروری جدای از سرور مشتری ها گذاشتیم و در مدت 20 دقیقه که سرور cheapvps.ir دان بوده سرور هیچ کدوم از مشتری ها مشکلی نداشته!!

اولین بار نیست که این مشکل پیش میاد اما ما تضمینمون برای آپتایم بالای 9999 همچنان برقراره!!
---
ضمنا امیر جان در مورد تفوتهای ovz با vzpp به این مشتری تون توضیح بده!! خوبیت نداره ایشون که از 2001 کار managment انجام میده اینطوری سوتی بده!!

caspian

Member
در اینجا میخوام سرویس جدیدمون رو که رسلر سرور مجازی هست معرفی کنم البته تاپیکهای مخصوصشو بعد از پایان تست ایجاد خواهیم کرد!!

در دو پلن 1-رسلر و 2- مستر رسلر وجود خواهند داشت

هر کسی که از ما سرور مجازی خریده میتونه رسلر باشه و تا سه تا سرور رو هر سرور 15 درصد تخفیف خواهیم داد
در پلن مستر رسلر علاوه بر اینکه خود کاربر میتونه سرور مجازی رو ایجاد کنه!! و در همون لحظه به مشتری تحویل بده تخفیف تا 25 درصد افزایش پیدا میکنه!!
شما میتونید سرور ها رو با برند خودتون بفروشید و اسمی از ما به میون نیارید
ضمنا تخفیف مربوط به قیمت سرور و آپگریدها و کنترل پنها و ساپورت هست

توجه کنید که در رسلر معمولی باید پلنهای ما رو بفروشید و در مستر رسلر میتونید پلنهای کاستوم خودتون رو ایجاد کنید!!

اگر سوالی بود در اینجا یا در فرم تماس با ما در خدمتیم

servers24

Member
احتیاجی به موضع گیری نیست!!
ما از اول هم مطمئن بودیم ddos میشیم و تمام سایتهای شرکت رو روی سروری جدای از سرور مشتری ها گذاشتیم و در مدت 20 دقیقه که سرور cheapvps.ir دان بوده سرور هیچ کدوم از مشتری ها مشکلی نداشته!!

اولین بار نیست که این مشکل پیش میاد اما ما تضمینمون برای آپتایم بالای 9999 همچنان برقراره!!
---
ضمنا امیر جان در مورد تفوتهای ovz با vzpp به این مشتری تون توضیح بده!! خوبیت نداره ایشون که از 2001 کار managment انجام میده اینطوری سوتی بده!!
ظاهراً شما منظور من رو بد متوجه شدید. من نه کاری با uptime یا downtime شما دارم و نه کاری با تظامینی که به مشتریاتون ارائه میدید، چون اصولاً این چیزها none of my business هست ;)

شما گفتید که IP های DOS کننده رو به DC گزارش کردید، منم گفتم بعید هست که اقدامی بر علیه سرور مورد نظر انجام بگیره! همین و بس!!!

در مورد OpenVZ هم من اطلاعات چندانی ندارم، فقط در همین حد که پروژه ای Open Source هست که توسط شرکت SwSoft به عنوان اسپانسر مالی حمایت میشه. البته همین طور که فرمودید Virtuozzo هم از طرف همین شرکت SwSoft ارائه میشه و فرقش یکی همین VZPP هست و دوم پشتیبانی که داره، وگر نه احتمالاً بقیه چیزاش باید مثل Virtuozzo باشه ( در عین حال من تا حالا کار نکردم که بتونم نظر بدم )

kitiran

Active Member
سرور های vps دان نبودن!!
من از ایشون اکانت تست گرفتم! سرور ها مال لیر تک بودن! همون موقع که chepvps.ir دان شد من داشتم تو کنترل پنل vps می چرخیدم!
سرویس ها به نظر میاد خوب باشند :wink:

caspian

Member
سرور های vps دان نبودن!!
من از ایشون اکانت تست گرفتم! سرور ها مال لیر تک بودن! همون موقع که chepvps.ir دان شد من داشتم تو کنترل پنل vps می چرخیدم!
سرویس ها به نظر میاد خوب باشند :wink:
نظر لطف شماست!!
به هر حال هدف ما هم همین بوده از اول!!
کیفیت و قیمت مناسب...

جدیدترین ارسال ها

بالا