هاست www.opilo.com

reza11_2005

Member
با سلام و عرض ادب و احترام
من مدتی هست که به دنبال امده سازی یک سایت که بتوانم با آن به دیگران sms رایگان ارائه بدم
ایا چنین امکانی دارد که چنین هاستی باشد .
می خواستم ببنیم ایا هاست این سایت هم همینطور است
با تشکر

AYANDEHSAZ

Member
با سلام

فکر نکنم که هاستی باشد که اس ام اس ارسال کند

دستگاه هایی هست برای ارسال انبوه اس ام اس که فکر کنم با قرارداد با مخابرات این دستگاه ها را تهیه می کنند

سپس این دستگاه ارسال انبوه رو که بیشتر برای کار های تبلیغاتی هست با دستورات و کد نویسی به هاست متصل می کنند که وقتی فردی در سایت برای مثال چنین دکمه ای را زد اطلاعاتی به دستگاه داده میشه و اون دستگاه ارسال می کنه

شما اگه بخوای چنین سایتی رو درست کنید اول باید دستگاه رو بخری بعد باید هاست متناسب با اون رو بخری بعد هم به کمک یه طراح سایت ، هاست رو به دستگاه متصل کنی که همه اینها هم خیلی خرج داره . تازه بعد هم باید پول اس ام اس هایی که کاربرای سایتت ارسال می کنن رو هم به مخابرات بدی

در ضمن فکر کنم قیمت دستگاه به دومیلیون تومن برسه

حالا اگه شما این کار ها رو خواستی انجام بدی دیگه فکر نکنم بتونی اس ام اس ایگان بدی :green:

آخه بالاخره زندگی خرج داره دیگه :lol:

حالا اگه شما این سیستم رو ساختی به ما هم خبر بده استفاده کنیم :)

موفق باشی :rose:

KingOfAds

Member
اینکه یه هاست به تنهایی اس ام اس ارسال کنه خیر ولی می تونید با یکی از شرکتهایی که پنل ارسال پیامک ارائه میدن همکاری کنید و به راحتی پنل رو روی سایت خودتون فعال کنید و امکان ارسال پیامک رایگان رو به کاربران بدید

irlogo

Active Member
شما می توانید از یکی از 3 اپراتور ارائه پیام کوتاه در ایران با پیش شماره های 10000 و 20000 و 30000 وب سرویس بگیرید
حال میزبانی وب سایت شما نیازمند هاس خواهد بود

جدیدترین ارسال ها

بالا