هاست و دومين

raeesy

New Member
با سلام و خسته نباشيد
منظور از هاست بطور كلي چيست و چه طوري ميتونم هاست با قيمت مناسب داشته باشم.
2 آيا هاستهاي رايگان كه ميگند معتبرند
3 براي ثبت دومين بايد چه كار كنم. آيا سايتهايي در اين رابطه وجود دارند .اگه هست لطفا برام معرفي كنيد.
4 مننظور از پهناي باند چيست.
با تشكر

fireboy

Member
هاست هاي مجاني پايدار نيستند.
بهتر هست به نسبت نوع كاري كه ميخوايد اونها رو انتخاب كنيد و قيمتها و امكانات اونها رو مقايسه كنيد.
پهناي باند ميزان حجم نقل و انتقالي هست كه مثلا طي يك ماه مصرف ميشه.

( البته اطلاعات من در حد آماتوري هست )

3 براي ثبت دومين بايد چه كار كنم. آيا سايتهايي در اين رابطه وجود دارند .اگه هست لطفا برام معرفي كنيد

اگر كارت اعتباري داريد به راحتي ميتوانيد در سايت هاي معروف ثبت دامين (البته بهتره كه معروف باشه! وگرنه همه اونها تقريبا يك جور خدمات ميدن!) به ثبت دامين مورد نظر خود اقدام كنيد.

سايت هايي نظير : Godaddy.com & Directi.com & Onlinenic.com & Networksolutions.com & Enom.com & 1and1.com
به نظر من اول Godaddy به خاطر امكانات و راحتي كارش! و بعدش 1and1 به خاطر اطمينان و ارزانتر بودن!

و اگر هم كارت اعتباري نداريد مجبوريد به هر شركتي يا حتي شخصي ناشناس اعتماد كنيد! ( البته شركت خوب هم پيدا ميشه كرد! :wink: )

بازهم اگر مشكلي بود در خدمتتون هستم :)

prohosting

Member
سلام دوست عزیز
هاست یعنی شما بتونین صفحات طراحی شده خودتون رو در فضای اختصاص داده به شما بارگذاری کنید.
بدین شکل که شما کاملا به کنترل پنل دسترسی داشته باشید و بتونید اطلاعات رو بارگذازی و یا حذف کنید.

هاست های مجانی که در شبکه موجود هستند از لحاظ امکانات محدودند و دسترسی شما به کنترل پنل اصلی امکان پذیر نیست.

دامین ها به دو گروه تقسیم میشن:
دامین های محدوده ایران و دامین های gTld مثل com net org
برای ثبت این دامنه ها میتونید از یک شرکت هاستینگ کمک بگیرید.

در صورتی که سایت شما بازدید کننده های زیادی داره یا در آینده ترافیک بالایی داره به پهنای باند ( Bandwidth ) اختصاص یافته توجه بکنید.
پهنای باند میزان حجم انتقال داده روی سایت هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا