هاست و دمين ارزون مي خوام

khoshhalamir

New Member
منم 150 مگ هاست می خوام . اما به کسی اطمینان ندارم . منظورم اینه که وقتی پول رو به حساب طرف واریز کردم از کجا معلوم پولمو بالا نکشه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SME

Banned
منم 150 مگ هاست می خوام . اما به کسی اطمینان ندارم . منظورم اینه که وقتی پول رو به حساب طرف واریز کردم از کجا معلوم پولمو بالا نکشه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اعتبار خیلی مهم هستش.
باید از روی سابقه ارایه دهنده هاست این اعتبار رو تشخیص بدید.
البته این رو هم بگم که فروش هاست آنچنان پولی به دست فروشنده سرازیر نمیکنه که بخواد دزدی بکنه!!!
البته این خق شماست که از سرویس دهنده خود مطمین شوید.
هات هاست با توجه به قرار دادی که با بانک پارسیان داره تعهد کرده که هیچ گونه کلاه برداری و یا عدم ارایه سرویس خریداری شده به مشتری رو نداره.
اگر بخواهید میتونم به شما کمک کنم...
آدرس سایت ما:
www.HotHost.ir

mamoolhacker

Active Member
دامین Com. + 5 مگایابت فضا 8000 تومان

در ضمن دامین کنترل پانل اختصاصی از نمایندگی خودمون تو دایرکت ای داره !
====

saeemi

New Member
این سایت هم اروزنه ولی زیر 50 مگابایت نمیفروشه ولی به سایتهای فعال تا یک گیگابایت هاست رایگان میده در عوض گذاشتن تبلیغش.
ایران گیگا

webmizban.com

Active Member

هیچ یک از هاستینگ های این فروم همچین کاری نکرده و نمی کنند شما با خیال راحت می تونید از هر یک از هاستینگهای که رضایت شما را از نظر قیمت و پشتیبانی جلب کردند کار کنید....حتی خیلی از همکارای عزیز قبل از اینکه هزینه رو دریافت کنند سرویس مورد نظر شما رو تحویل خواهند داد... پس با خیال آسوده خرید کنید.

morsoltany

Active Member
اگر خواستید مای میزبان در خدمت شما است
150 مگابات را به شما 10 تومان می دهم
یا علی

jooli

Member
يك نصيحت برادرانه:
از هاستيران.نت بخر.بيشتر پول ميدي ولي خيالت راحته
متاستفانه نصف هاست هايي كه توي اين فروم مي بيني خودشون رو تبليغ مي كنند مفت گرونند

خوب وقتي پول رو واريز كني يه نمونه از فيش بانكي داري كه دسته خودت مي مونه
اگه پولتو بالا بكشن مي توني شكايت كني

arianhost

Member
دوست عزيز 5 مگابايت كه رايگانه ديگه و دومين com هم 6500 تومان(7000 تومان در سايت)

جدیدترین ارسال ها

بالا