هاست وارز،راپیدلیچ،دانلود،ایمی ج وثبت دامنه

1mazyar1

New Member
از این پایین تر نیار. قیمت هات عالیه.
هاست ارزون رو تا بحال من ندیدم کسی راضی باشه. یکی دو هفته پیش گفت بهم قیمت هات بالاست من ده گیگ رو سالی 40 تومن میگیرم تو 500 مگابایت رو میدی سالی 35 تومن. گفتم به هر حال مختاری.
رفته بود خریده بود. میگفت طرف زده بود تحویل آنی اما چهار روز بعد تحویل داده. از اون طرف هم پشتیبانیش هیچ وقت آنلاین نیست و تلفن هم جواب نمیدهند.
ایمیل میزنی چند روز یک بار میایند جواب میدهند که قانع کننده نیست. میگفت هاستشم ایراد داره هرچی میخوای نصب کنی ایراد داره.
گفتم دیگه نوش جونت فکر کردی پس چی ما پول پشتیبانی و پاسخگویی رو میگیریم , پول سرویس مناسب با کیفیت و سرعت و قدرت مناسب رو میگیریم و ...

این قرارداد نیست عزیز , کدهای sample بانک سامان است. از روی اینا میتونید برنامه نویسی کنید. برای قرار داد هم خواستید باید به سایتشون مراجعه کنید دقیق نوشته همه چیز رو.

شما درست میگی امکان پایینتر اوردن قیمت وجود نداره

تشکر حتما یه سری به سایتشون میزنم

1mazyar1

New Member
توجه: بسیار مهم

لطفا پیش از خرید، قوانین و مقررات را بدقت مطالعه فرمایید

در اینجا سعی میکنیم پاره از مفاد مهم انرامطرح کنیم:

1- توجه کنید استفاده ا ز محتوا، فایل،برنامه،اسکریپت وغیره که تولید داخل بوده و دارای حق کپی رایت داخلی وخارجی می باشد در سرویس های اریا نت مجاز نمی باشد در صورت مشاهده ویا گزارش تخلف منجر به قطع سرویس و حذف کاربر ویا کاربران میگردد بدیهی است وجه پرداختی به هیچ وجه باز گردانده نمیشود هچنین هیچگونه مسئولیتی به عهده اریا نت و مسئولین ان نمیباشد
2- در صورت قطع سرویس ویا حذف کاربر توسط ارائه کننده خدمات و سرویس های اریا نت هیچگونه مسئولیتی به عهده اریا نت و مسئولین ان نمی باشد همچنین بدیهی است وجه پرداختی نیز به هیچ وجه بازگدانده نمی شود.

لطفا جهت اگاهی از بقیه مفاد ان به سایت ما مراجعه کرده و قوانین ومقررات را مطالعه بفرمایید.

با تشکر

اریا نت

pasargadteam

Active Member
توجه: بسیار مهم

لطفا پیش از خرید، قوانین و مقررات را بدقت مطالعه فرمایید

در اینجا سعی میکنیم پاره از مفاد مهم انرامطرح کنیم:

1- توجه کنید استفاده ا ز محتوا، فایل،برنامه،اسکریپت وغیره که تولید داخل بوده و دارای حق کپی رایت داخلی وخارجی می باشد در سرویس های اریا نت مجاز نمی باشد در صورت مشاهده ویا گزارش تخلف منجر به قطع سرویس و حذف کاربر ویا کاربران میگردد بدیهی است وجه پرداختی به هیچ وجه باز گردانده نمیشود هچنین هیچگونه مسئولیتی به عهده اریا نت و مسئولین ان نمیباشد
2- در صورت قطع سرویس ویا حذف کاربر توسط ارائه کننده خدمات و سرویس های اریا نت هیچگونه مسئولیتی به عهده اریا نت و مسئولین ان نمی باشد همچنین بدیهی است وجه پرداختی نیز به هیچ وجه بازگدانده نمی شود.

لطفا جهت اگاهی از بقیه مفاد ان به سایت ما مراجعه کرده و قوانین ومقررات را مطالعه بفرمایید.

با تشکر

اریا نت

کسی چیزی گفته؟ یا درخواستی اینجا داده که این قوانین رو اینجا نوشتید؟
یا برای بالا کشیدن تاپیکتون بود ؟:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا