هاست مجانی نظربده

نظرتون در باره دومین ITMehr.CoM چیه؟

• خوبه

رای: 3 42.9%
  • بده

رای: 4 57.1%

• مجموع رای دهندگان
    7

nabegheyegharne

New Member
ببینید به نظر من باید یه کم به ما امید بدید. من خودم از اون دسته افرادی هستم که دنبال هاست و دامین رایگان هستند. الان هم روی سرورهای خارجی رایگان که پنل ویستا و یا cpanel x دارند کار میکنم . ساپورتشون فوق العاده قوی هست. هر مشکلی رو در عرض 2 دقیقه حل میکنن.
حالا شما می تونید با اونها رقابت کنید یا نه؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
الان هم روی سرورهای خارجی رایگان که پنل ویستا و یا cpanel x دارند کار میکنم . ساپورتشون فوق العاده قوی هست. هر مشکلی رو در عرض 2 دقیقه حل میکنن.
از اونجایی که ما تو تحریم هستیم سی پنل رو باید دورش خط بکشیم ، ولی چیزی که فرق داره با پشتیبانی اون ها و مهمتر هست اینه که حداقل اگر اتفاقی افتاد شما می تونی اطلاعاتت رو نجات بدی چون رو سرور ایران هست ، اما اونور اگر یه دفه بگن پولیه ، شما چی کار می تونید بکنید.

Master ITX

Well-Known Member
همین دو سه ماه پیش سایت ParsGB یه گیگ با سی پنل رایگان میداد ... در هر صورت فرقی نداره ... هر کدوم رو بدید خوبه .
اگه بدون اینوایت باشه بهتره ... به نظر من سی پنل باشه بهتره ...
ممنون ...

اون که میبینی سروررش رو ایران نیست
سرور اینا رو ایرانه و CPANEL نمیدهند

اون که میبینی سروررش رو ایران نیست
سرور اینا رو ایرانه و CPANEL نمیدهند
آره و میدونم... ولی چه اصرای هست که سرورا تو ایران باشه ؟! یا اصلاً چرا سایت فارسی باشه !؟
اگه زبان سایت انگلیسی باشه میتونن از کل دنیا بازدید داشته باشن ... اگر هم سرور از ایران نگیرن میتونن cPanel هم بدن .

Amir_Reza

Member
آره و میدونم... ولی چه اصرای هست که سرورا تو ایران باشه ؟! یا اصلاً چرا سایت فارسی باشه !؟
اگه زبان سایت انگلیسی باشه میتونن از کل دنیا بازدید داشته باشن ... اگر هم سرور از ایران نگیرن میتونن cPanel هم بدن .

داداش عزیز این خدمات برای ایرانی هاست نه خارجی اگه مشکل شما با دایرکت ادمین من هم سایت فارسیش هم اموزش فارسیش و لینک دادم بیبینید اگه مشکلتون حل نمیشه ما شرمنده شما میشیم و نمی تونیم خدمات بدیم!

ببینید به نظر من باید یه کم به ما امید بدید. من خودم از اون دسته افرادی هستم که دنبال هاست و دامین رایگان هستند. الان هم روی سرورهای خارجی رایگان که پنل ویستا و یا cpanel x دارند کار میکنم . ساپورتشون فوق العاده قوی هست. هر مشکلی رو در عرض 2 دقیقه حل میکنن.
حالا شما می تونید با اونها رقابت کنید یا نه؟

دوست خوبمون وحید پاسخ شما رو دادن اگه مشکلتون حل نشد بازم میتونم توضیح بدم!

آخرین ویرایش:
داداش عزیز این خدمات برای ایرانی هاست نه خارجی اگه مشکل شما با دایرکت ادمین من هم سایت فارسیش هم اموزش فارسیش و لینک دادم بیبینید اگه مشکلتون حل نمیشه ما شرمنده شما میشیم و نمی تونیم خدمات بدیم!
نه آقا . اون فقط یه پیشنهاد بود ... هیچ مشکلی هم با دایرکت ادمین نیست ... سایت برای شماست و تصمیم گیرنده نهایی شما هستی یا هر کس دیگه ... خلاصه اینکه ما اینجا هیچ کاره ایم و فقط نظر دادیم ... شرمنده .

morsa

New Member
سلام :-?
حالا با تمام اين تفاسير هدفتون از اين كار چيه ؟؟
1-كاربران سايت زياد بشن
2-كمك به دنياي نت ايران
3-تشويق كاربران براي خريد فضا +cpanel
4-تبليغات تو سايت هاي كاربران
5-تمام موارد:wink:

Amir_Reza

Member
2-كمك به دنياي نت ايران

و اما

1-كاربران سايت زياد بشن ((خوب چه سودی داره))
3-تشويق كاربران براي خريد فضا +cpanel (( چه ربطی داره Cpanel تحریمه))
4-تبليغات تو سايت هاي كاربران ((لازم باشه این کارو میکینم! ))

موفق باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا