هاست فایندر،اولین هاستینگ دایرکتوری ایران

ali-msh

Member
تو این وضعیت نابسامان ایده جالب و کار خوبی انجام دادی کوشا جان

سایت در نگاه اول خوب به نظر میرسه اما جای کار داره

موفق باشی

ali-msh

Member
البته نمیخوام از ارزش کارت کم کنم اما بعضی جاها رو باید بنظرم کمی دستکاری کنی

مثلا ایندکس پایین سایت رو ببین 3 تا بخش شکل هم که گوشه همشون یک سری نوشته داره ! بعد خوب رویداد ها و ارسالهای انجمن توجیه دارن اما آخرین نظرات بنظرم کمی اشتباه باشه استفاده اینطوری چون خوب فقط نظر نوشته شده و معلوم نیست برای کی و کودوم هاستینگی هست که من متوجه شم و برم بخونم خوب قطعا "پشتیبانی عالی که همیشه در دسترسه...." برای فرا هاست گذاشته شده باشه فرق میکنه تا مثلا مای میزبان

بعد مثلا خیلی خوب میشد که آخرین هاستینگ های ثبت شده رو تو صفحه اول داشته باشی

بازم صفحه اولت 2 تا آخرین ارسالهای انجمن هست و باز 2 بار هم جستجو با شاخص رو آدم میبینه

اگه منو رو بالا تو هدر یا سمت راست استفاده میکردی خیلی بهتر بود

تو صفحه اول قبل از "هاست فایندر چیست؟" یه فاصله بزاری جالب تر میشه

اینا نظراتی بود که تو ظاهر صفحه اولت به ذهنم رسید حالا باز بقیه سایتو ببینم خوشحال میشم نظراتمو باهات در میون بزارم

البته نمیخوام از ارزش کارت کم کنم اما بعضی جاها رو باید بنظرم کمی دستکاری کنی
تمام حرف ما تو این تاپیک اینه که انتقاد کنید... ممنون

تو صفحه اول قبل از "هاست فایندر چیست؟" یه فاصله بزاری جالب تر میشه
اصلاح میشه.

اگه منو رو بالا تو هدر یا سمت راست استفاده میکردی خیلی بهتر بود
آزمایش کردیم.سایت خیلی جالب نمی شد.جالب که نه... نرمال می شد...!

بعد مثلا خیلی خوب میشد که آخرین هاستینگ های ثبت شده رو تو صفحه اول داشته باشی
فکر نمی کنم.مگه چند تا هاستینگ داریم؟ در نهایت تا چند روز آینده،هاستینگهایی که معرفی می کنند به صفر می رسه.درست نیست یک تعداد تو صفحه ی اول باشن!

مثلا ایندکس پایین سایت رو ببین 3 تا بخش شکل هم که گوشه همشون یک سری نوشته داره ! بعد خوب رویداد ها و ارسالهای انجمن توجیه دارن اما آخرین نظرات بنظرم کمی اشتباه باشه استفاده اینطوری چون خوب فقط نظر نوشته شده و معلوم نیست برای کی و کودوم هاستینگی هست که من متوجه شم و برم بخونم خوب قطعا "پشتیبانی عالی که همیشه در دسترسه...." برای فرا هاست گذاشته شده باشه فرق میکنه تا مثلا مای میزبان
اگر کلیک کنید به صفحه هداست می شید.هدف ما از این کار(گنگ بودن) افزایش بازدید صفحات هاستینگ های گمنام بود.

ممنون از نظراتتون.قطعا اصلاح می شه.

میلاد

Member
سلام
همچنین سوالاتی در مورد شیوه رده بندی ها داشتم میخواستم بپرسم مثلا هاستینه که تا چند روز پیش در لیست رتبه 30 را داشته چطور الان به 12 رسیده. بالاخره ما باید بدونیم چه شرایطی برای افزایش رنک در سیستم شما لازمه چون اگر به مواردی که قبلا ذکر فرموده بودید نگاه کنیم چیزی از اون ها تغییر نکرده بوده. آیا قانون جدیدی برای رده بندی اضافه شده!؟

میلاد

Member
سلام
یه پیشنهاد هم دارم اونم اینکه یه دسته بندی جدید برای هاست های با حجم بالا هم اضافه بشه.

سلام
یه پیشنهاد هم دارم اونم اینکه یه دسته بندی جدید برای هاست های با حجم بالا هم اضافه بشه.
اضافه شد.

همچنین سوالاتی در مورد شیوه رده بندی ها داشتم میخواستم بپرسم مثلا هاستینه که تا چند روز پیش در لیست رتبه 30 را داشته چطور الان به 12 رسیده. بالاخره ما باید بدونیم چه شرایطی برای افزایش رنک در سیستم شما لازمه چون اگر به مواردی که قبلا ذکر فرموده بودید نگاه کنیم چیزی از اون ها تغییر نکرده بوده. آیا قانون جدیدی برای رده بندی اضافه شده!؟
ببینید،باید بپذیرید که ما بی طرفیم.باور کنید شخصا مریض نیستم خودم رو درگیر کنم برای ...
ما هم عقلمون رو از دست ندادیم هاستینه رو بیاریم بالا،و هاستینه هم نه دوست ماست و نه............
تنها اون جایزه ای که بهش دادیم آوردش بالا.این هم بارها تکرار کردیم و گفتیم که این جوایز تاثیر دارند.(در همین تاپیک بارها تکرار شد،مخصوصا در پستی که درجواب هاستینه ارسال شد در آخر پست به صورت Bold درج شده) و همچنین در تمام جاهایی که ویژگی های رتبه بندی رو نوشتیم.این کلمه: "جوایز**" اتفاقا با دو ستاره متمایزش کردیم!
باز هم تکرار می کنم: ما هیِِـــــچ دخالت مستقیمی در رتبه بندی نداریم.یعنی نمی تونیم داشته باشیم و الا باید سایت رو ببندیم و شخصا بدون فشار هیچ کس بنده این سایت رو می بندم اگر خودم تو رتبه ها دست بردم!
جوایز هم برای به تعادل رسیدن می دیم.و نمی خواییم با این جوایز نظم و قانون جدول بهم بریزه.

میشه در مورد چند و چون این انتخاب توضیح بدید که بر چه اساس بوده و چه فاکتور هایی را در نظر گرفتین!؟
ببینید: ما اولین نفری در جهان نیستیم که داریم این سیستم رو راه می اندازیم.در جهان صدها نمونه هست که اگر می خواهید براتون لینک ها رو بفرستم! این جایزه دادن هم کار من و پیش بینی نشده نیست که ایراد بگیریم و بگیم کار مسخره ایه.
هاستینه به خاطر سابقه ی خوبش و برخوردهایی که ازشون دیدیم انتخاب شد.مورد دوم تنوع خدمات در زمینه ی لینوکس بود.پشتیبانی هم بسیار عالی بوده.رسمی بودن هاستینگ و دزدی نبودن قالبهاشون،راستگو بودن و ... باعث شده این انتخاب رو بکنیم.احتمال داره در زمینه ی دیگه ای شما رو انتخاب کنیم.این جوایز یکی دیگه از کارهاشون به تعادل رسوندن جدوله و راهی نیست! یک هاستینگ خوب چه مشخصه ای داره که بتونیم اون رو تشخیص بدیم؟ قطعا هاستینگ شما هم از اون هزار و یک ریسلر باید فرق کنه،آیا هاستینگ شما مشخصه ای داره که به صورت اتوماتیک بشه تشخیص داد؟!!
تنها راه ممکن واگذاری جوایز بود.در ضمن بازم تکرار می کنم،این ایده ی واگذاری جایزه کار بنده نیست که بگید اشکالااات داره.
امیدوارم از شناختی که از من دارید متوجه بشید که من با هیچ هاستینگی(صاحبانشون) دوستی ندارم و تو این فروم با این 600 پست بنده خیلی چیزها روشنه.در نهایت "امیدوارم" قبول کنید که ما بی طرفیم! ولی اگر قبول نکنید راهی نداریم و دیگه مشکل ما نیست.
می شه گفت ما جایزه رو به هر هاستینگی نمی دیم.قطعا باید سابقه خوب باشه و ارزششو داشته باشه.هر سوالی دارید در خدمتتون هستیم.

در نهایت اینها رو ببینید بد نیست:
http://www.hostgator.com/reviews.shtml
http://www.webserve.ca/aboutus/ آواردز در کناره ی صفحه
که خیلی زیاده و 90% هاستینگ های خوب جهان صفحه ای برای جوایز دارن.

maso

Member
به دلیل اشکال در گرفتن whois حذف شد

آخرین ویرایش:
من که زیاد سر در نیاوردم
در سایتتان نوشتید
"هاست فایندر به هیچ یک از هاستینگ های ایران تعلق ندارد"
و رتبه اول هاست الان
پارس دیتا هستش

و وقتی به whois سایت hostfinder.ir نگاه می کنم ، نیم سروراش در
parsweb.net
بود و وقتی به parsweb.net می روید
از این پس برای استفاده از خدمات میزبانی وب پارس دیتا به وب سایت رسمی شرکت در آدرس www.parsdata.com مراجعه فرمایید.
و آخرش رسیدیم به
www.parsdata.com که رتبه اول در سایتتان هم دارد

جالبه ، انشا الله که این فقط یک اتفاقه
شما از کجا پارس دیتا رو در آوردید؟!!!
نیم سرور های ما :
ns1.onlines.ir
ns2.onlines.ir

در نهایت هم کوچکترین ربطی به پارس دیتا نداریم! خوشحال می شم بگید شما از کجا رابطه ی Hostfinder و Parsdata رو در آوردید!!! شما الان به ما تهمت زدید و موظف هستید که بگید دقیقا این اطلاعاتی که اینجا نوشتید از کجا در آوردید.دقیقا لینک جایی که Whois گرفتید و رابطه ی ما و پارس دیتااا رو کشف کردید بگید!!!

برای مشاهده ی مشخصات و نیم سرور ها می تونید به اینجا برید:
http://whois.domaintools.com/hostfinder.ir

حرف شما در مورد رابطه ی ما با پارس دیتا کاملا مسخرست.اصلا دیتاسنتر ما و پارس دیتا یکی نیست چه برسه به سرور ها!!!
همین جا از هر کسی که ادعا داره ما با پارس دیتا رابطه داریم،می خواییم که اعلام کنه! و ثابت کنه...

Pooriaf

Member
چرا سایتتون مدت زیادی هست که با Isp های ایرانی مشکل داره ؟

maso

Member
حرف شما کاملا درسته من الان باز هم به آدرس
http://whois.domaintools.com/hostfinder.ir
مراجعه کردم نیم سروراتون
ns1.onlines.ir
ns2.onlines.ir
است ولی من دیروز چک کردم آن چیزی بود که نوشتم ،حتما من آدرس سایت شما را شاید درست وارد نکرده بودم
من فکر می کنم اشکالی شده بود ولی چون من دیروز آن whois را سیو نکردم الان دیگه نمی توانم چیزی بگم و فرض را بر این می گذاریم که من اشتیاه کردم

باز هم ببخشید که اشتباها whois گرفتم

شما از کجا پارس دیتا رو در آوردید؟!!!
نیم سرور های ما :
ns1.onlines.ir
ns2.onlines.ir

در نهایت هم کوچکترین ربطی به پارس دیتا نداریم! خوشحال می شم بگید شما از کجا رابطه ی Hostfinder و Parsdata رو در آوردید!!! شما الان به ما تهمت زدید و موظف هستید که بگید دقیقا این اطلاعاتی که اینجا نوشتید از کجا در آوردید.دقیقا لینک جایی که Whois گرفتید و رابطه ی ما و پارس دیتااا رو کشف کردید بگید!!!

یعنی الان من نمیتونم با ISP پارس آنلاین سایت شما رو باز کنم مگر با proxy یا vpn
این مشکل فقط Parsonline و Afra net دارن.نمی دونم چیه Hostfinder با بقیه ی سایتها فرق داره که نمی شه بازش کرد!

میلاد

Member
این مشکل فقط Parsonline و Afra net دارن.نمی دونم چیه Hostfinder با بقیه ی سایتها فرق داره که نمی شه بازش کرد!
سلام
ممکن نیست فایروال سرور ای اس پی مورد نظرو بلوک کرده باشه؟
چون سرور ما هم همین مشکلو با پارس انلاین داشت.

من از ADSL اسیا تک استفاده می کنم
برای من سایت شما باز نمیشه (البته با VPN و انتی فیلتر راحت باز میشه)
نکته جالب اینجاست که من خودم تازگی ها سایتم را بردم روی دامنه IR و هاستم را عوض کردم (حدود یک ماه و نیم پیش) از اونوقت سایت من هم دچار همین مشکل شده است (یعنی 70% اوقات نمی تونم سایتم را باز کنم و مجبورم از VPN استفاده کنم یا اینکه از دایلاپ یک شرکت دیگه) البته حدود 30% مواقع باز میشه
ادرس سایت من
www.irangamer.ir
به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
چون اینجوری ما بازدید خیلی زیادی را از دست می دیم

تمام سعی مون رو می کنیم که بفهمیم این مشکل از کجاست.من تمام چیزهای ممکن رو تغییر دادم به جز IP
نکته اینجاست که سایت شما و سایت ما هر دو رو دیتاسنتر Global net access هستند!

جدیدترین ارسال ها

بالا