سلام
یه پیشنهاد هم دارم اونم اینکه یه دسته بندی جدید برای هاست های با حجم بالا هم اضافه بشه.
اضافه شد.
همچنین سوالاتی در مورد شیوه رده بندی ها داشتم میخواستم بپرسم مثلا هاستینه که تا چند روز پیش در لیست رتبه 30 را داشته چطور الان به 12 رسیده. بالاخره ما باید بدونیم چه شرایطی برای افزایش رنک در سیستم شما لازمه چون اگر به مواردی که قبلا ذکر فرموده بودید نگاه کنیم چیزی از اون ها تغییر نکرده بوده. آیا قانون جدیدی برای رده بندی اضافه شده!؟
ببینید،باید بپذیرید که ما بی طرفیم.باور کنید شخصا مریض نیستم خودم رو درگیر کنم برای ...
ما هم عقلمون رو از دست ندادیم هاستینه رو بیاریم بالا،و هاستینه هم نه دوست ماست و نه............
تنها اون جایزه ای که بهش دادیم آوردش بالا.این هم بارها تکرار کردیم و گفتیم که این جوایز تاثیر دارند.(در همین تاپیک بارها تکرار شد،مخصوصا در پستی که درجواب هاستینه ارسال شد در آخر پست به صورت Bold درج شده) و همچنین در تمام جاهایی که ویژگی های رتبه بندی رو نوشتیم.این کلمه: "جوایز**" اتفاقا با دو ستاره متمایزش کردیم!
باز هم تکرار می کنم: ما هیِِـــــچ دخالت مستقیمی در رتبه بندی نداریم.یعنی نمی تونیم داشته باشیم و الا باید سایت رو ببندیم و شخصا بدون فشار هیچ کس بنده این سایت رو می بندم اگر خودم تو رتبه ها دست بردم!
جوایز هم برای به تعادل رسیدن می دیم.و نمی خواییم با این جوایز نظم و قانون جدول بهم بریزه.
میشه در مورد چند و چون این انتخاب توضیح بدید که بر چه اساس بوده و چه فاکتور هایی را در نظر گرفتین!؟
ببینید: ما اولین نفری در جهان نیستیم که داریم این سیستم رو راه می اندازیم.در جهان صدها نمونه هست که اگر می خواهید براتون لینک ها رو بفرستم! این جایزه دادن هم کار من و پیش بینی نشده نیست که ایراد بگیریم و بگیم کار مسخره ایه.
هاستینه به خاطر سابقه ی خوبش و برخوردهایی که ازشون دیدیم انتخاب شد.مورد دوم تنوع خدمات در زمینه ی لینوکس بود.پشتیبانی هم بسیار عالی بوده.رسمی بودن هاستینگ و دزدی نبودن قالبهاشون،راستگو بودن و ... باعث شده این انتخاب رو بکنیم.احتمال داره در زمینه ی دیگه ای شما رو انتخاب کنیم.این جوایز یکی دیگه از کارهاشون به تعادل رسوندن جدوله و راهی نیست! یک هاستینگ خوب چه مشخصه ای داره که بتونیم اون رو تشخیص بدیم؟ قطعا هاستینگ شما هم از اون هزار و یک ریسلر باید فرق کنه،آیا هاستینگ شما مشخصه ای داره که به صورت اتوماتیک بشه تشخیص داد؟!!
تنها راه ممکن واگذاری جوایز بود.در ضمن بازم تکرار می کنم،این ایده ی واگذاری جایزه کار بنده نیست که بگید اشکالااات داره.
امیدوارم از شناختی که از من دارید متوجه بشید که من با هیچ هاستینگی(صاحبانشون) دوستی ندارم و تو این فروم با این 600 پست بنده خیلی چیزها روشنه.در نهایت "امیدوارم" قبول کنید که ما بی طرفیم! ولی اگر قبول نکنید راهی نداریم و دیگه مشکل ما نیست.
می شه گفت ما جایزه رو به هر هاستینگی نمی دیم.قطعا باید سابقه خوب باشه و ارزششو داشته باشه.هر سوالی دارید در خدمتتون هستیم.
در نهایت اینها رو ببینید بد نیست:
http://www.hostgator.com/reviews.shtml
http://www.webserve.ca/aboutus/ آواردز در کناره ی صفحه
که خیلی زیاده و 90% هاستینگ های خوب جهان صفحه ای برای جوایز دارن.