دوستان عزیز سلام من همین الان عضو شدم خواستم بگم اگه کسی هاست رایگان تو دست و بالش داره بذاره
T tackpc New Member Sep 22, 2007 #1 دوستان عزیز سلام من همین الان عضو شدم خواستم بگم اگه کسی هاست رایگان تو دست و بالش داره بذاره
vatanmusic Well-Known Member Sep 23, 2007 #3 آپلود عكس و فايلهاي pdf را اينجا آپلود كنيد تا چند روز ديگه كاملش ميكنيم و همه پسوندها را آپلود ميكنيم ادرس تو امضام هست آخرین ویرایش: Sep 23, 2007
آپلود عكس و فايلهاي pdf را اينجا آپلود كنيد تا چند روز ديگه كاملش ميكنيم و همه پسوندها را آپلود ميكنيم ادرس تو امضام هست
SME Banned Sep 23, 2007 #4 برای چه کاری میخوای؟ راه اندازی سایت شخصی یا فقط آپلود فایل؟ با من تماس بگیر... www.HotHost.ir
parsgibit Member Sep 23, 2007 #5 اگر مي خواي من مي تونم مجاني كه نه ولي با هزينه خيلي كم و كيفيت بالا تهيه كنم . مي توني از طريق ياهو + پيام خصوصي با من در تماس باشي
اگر مي خواي من مي تونم مجاني كه نه ولي با هزينه خيلي كم و كيفيت بالا تهيه كنم . مي توني از طريق ياهو + پيام خصوصي با من در تماس باشي
mamoolhacker Active Member Sep 23, 2007 #6 برای به اشتراک قرار دادن فایل هاتون میتونین از آپلود سنتری که توی امضای من هست استفاده کنین !
beheshtnet New Member Sep 23, 2007 #7 من می تونم هاست رایگان واسه راه اندازی سایتتون بدم ! Yahoo ID:beheshtnet E-Mail:[email protected]