من دنبال یه سایت فری هاست میگردم که در تنظیمات آن safe mode off باشه! کسی سراغ داره ؟
S salar007 Member Nov 26, 2007 #1 من دنبال یه سایت فری هاست میگردم که در تنظیمات آن safe mode off باشه! کسی سراغ داره ؟
S Spy_Man Member Nov 26, 2007 #2 هاست فری اعتباری نداره هر لحظه ممکنه اطلاعات شما پاک بشه اگه بخوای من میتونم بهت هاست بدم با قیمت مناسب
هاست فری اعتباری نداره هر لحظه ممکنه اطلاعات شما پاک بشه اگه بخوای من میتونم بهت هاست بدم با قیمت مناسب
T tornado2800 Member Nov 26, 2007 #3 ولی من یکی خوبش رو سراغ دارم ! خیلی ها دارند استفاده می کنند !!! www.hostsilver.com بعد که وارد سایت شدی از قسمت بالا بزن هاستینگ مجانی safe mode هم خاموشه موفق باشید.
ولی من یکی خوبش رو سراغ دارم ! خیلی ها دارند استفاده می کنند !!! www.hostsilver.com بعد که وارد سایت شدی از قسمت بالا بزن هاستینگ مجانی safe mode هم خاموشه موفق باشید.
irlogo Active Member Nov 26, 2007 #4 اما خداییش یه کم پول بدین تا یه هاست بازم یه کم مطمئن تر داشته باشین
T tornado2800 Member Nov 26, 2007 #5 www.hostsilver.com/?free در مورد تضمین ثبات اطلاعات باید به اطلاع برسانیم که در صورت عدم سو استفاده اشخاص از این سرویس، هیچ وقت قطع نخواهد شد و فرض بر قطع شدن سرویس، تمام اطلاعات اکانت به صورت Full Backup و رایگان در اختیار افراد قرار خواهد گرفت. کلیک کنید تا باز شود...
www.hostsilver.com/?free در مورد تضمین ثبات اطلاعات باید به اطلاع برسانیم که در صورت عدم سو استفاده اشخاص از این سرویس، هیچ وقت قطع نخواهد شد و فرض بر قطع شدن سرویس، تمام اطلاعات اکانت به صورت Full Backup و رایگان در اختیار افراد قرار خواهد گرفت. کلیک کنید تا باز شود...
S Spy_Man Member Nov 26, 2007 #6 50 مگابایت هاست + 3 گیگ پهنای باند +تمام امکانات نامحدود 7000 تومان فکر کنم ارزش داشته باشه 7000 تومان بدی و خیالت راحت باشه [email protected] 09188873829
50 مگابایت هاست + 3 گیگ پهنای باند +تمام امکانات نامحدود 7000 تومان فکر کنم ارزش داشته باشه 7000 تومان بدی و خیالت راحت باشه [email protected] 09188873829
enigma2 Member Nov 26, 2007 #7 :d اقای سالار این هاست را جهت تمرین هک می خواهد !!!! سالار جان برو یاد بگیر چطوری روت کنی رو سرور این طوری هکر نمیشی
:d اقای سالار این هاست را جهت تمرین هک می خواهد !!!! سالار جان برو یاد بگیر چطوری روت کنی رو سرور این طوری هکر نمیشی