هاست دانلود ، vps

hamid

Well-Known Member
سلام من 10 گیگ فضای اپلود میخوام بنظر شما دوستان از کجا تهیه کنم ویژگی هایی که یه هاست یا vps باید ذاشته باشه چطور باید باشه؟
ممنون میشم تو خرید راهنمایی کنید

nimafire

find / -name Support > u
سلام
برای فایل های شخصی خودتون میخواهید.؟ یعنی استفاده دایمی و شخصی یا نه.برای اپلود کردن ... ؟

Mohammad

Member
اگه برای فایل های خودت می خوای از مگاآپلود استفاده کن یا رپیدشیر یا هات فایل ، ولی از نظر امکانات مگاآپلود رقیب نداره

---

Active Member
میتونید از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید یا طبق گفته دوستان از مگا آپلود و یا هات فایل و ...
برای نگهداری فایل های شخصی dropbox رو بهتون معرفی می کنم
که به صورت Drag & Drop توی ویندوز میتونید مدیریتی قوی روی فایل هاتون داشته باشین

hamid

Well-Known Member
نه برای راه اندازی سایت میخوام فعلا 10-20 گیگ برام کافیه خودم هاست و دومین رو دارم ولی یه فضا هم برای فایلام میخوام برای دانلود کاربرا، حالا نمیدونم هاست دانلود یا وی پی اس چطوره چون زیاد ازشون تعریفی نشنیدم سایت معتبر ایرانی میخوام
چون هاست dl مجدد کارشو شروع کرده

آخرین ویرایش:

---

Active Member
برای شما هاست دانلود بهتر جواب میده تا وی پی اس
چون وی پی اس مدیریت نشدست و شما به مشکلاتی هم بر خواهید خورد .
متاسفانه بنده قوانین مجید آنلاین رو نمی دونم در مورد این بخش که آیا می تونم اینجا سایت هایی رو معرفی کنم یا خیر

hamid

Well-Known Member
قوانین میگه از گذاشتن سایت های ایرانی که موجب تبلیغات شه خود داری کنید میتونید پ.خ بدید
ولی میخوام معتبر باشه تا در اینده سرور هم که احتیاج شد از همونجا بگیرم من از یه نظر گفتم هاست دی ال چون سایتای بزرگی رو پشتیبانی میکنه سایتایی که جز 30-40 تا سایت برتر ایرانی هستن ولی چون یه بار تعطیل شئذ دست خیلیارم گذاشت تو پوست گردو ازون لحاظ میگم ولی دوباره کارشو شروع کرده

---

Active Member
براتون پیغام خصوصی فرساتادم سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا