هاست خوب و مطمئن را از کجا تهیه کنم؟

mino3?3

New Member
هاست خوب و مطمئن را از کجا تهیه کنم؟ قیمتش واسم مهم نیست فقط خدمات پشتیبانی عالی داشته باشه

20irib

Member
ما نزدیک به پنج سال است در خدمت شماییم.حرفه ای ترین سرویس های میزبانی روز وب ضمن برخورداری از منابع اختصاصی را به شما پیشنهاد میکنیم.به ما اعتماد کنید

امنیتسرعتاطمینان خاطر
مجهز به Anti Sheller CXSبکارگیری هاردهای پرسرعت SSD به جای هاردهای معمولیبکاپ گیری روزانه/هفتگی و ماهانه در سرور مجزا
مجهز به Antivirus , Exploit Scanner , Firewallمیزبانی بر روی وب سرور  Litespeedدیتاسنتر OVH فرانسه (بزرگترین دیتاسنتر دنیا)
مانیتورینگ شبانه روزی و 24 ساعته کلیه سرویسهاسیستم عامل لینوکس ابری Cloudlinux
هفت روز گارانتی عودت وجه
آپتایم نزدیک به صد در صد
کنترل پنل cPanel
انتقال رایگان سایتها
پهنای باند و کلیه امکانات نامحدود

کلیه سرویس ها دارای
دامنه رایگان
یک تا چهار ماه استفاده
رایگان
انتخاب نسخه PHP هاست
با یک کلیک در هر زمان
 ​

پرداخت آنلاین و تحویل فوری ||  پشتیبانی دوشیفت کاری با ایمیل ، چت آنلاین  ، تیکت و تلفن || دارای نماد دائم اعتماد الکترونیک :79::79: دوستاره

و اما تخفیفات ویژه روز وب برای شما
شما با خرید از روز وب از مزایای زیر نیز بهره مند هستید:
- ما کوپن های تخفیف دائمی به صورت فصلی داریم،این کوپن ها 365 روز سال فعالند و بسیار متنوع.از ده تا 30 درصد تخفیف برای کلیه سرویس ها در صفحه اختصاصی تخفیفات روز وب:
Www.roozweb.com/discount
- با سفارش چند ماهه سرویس ها از استفاده رایگان بهره مند شوید:
* هزینه دو ماه را پرداخت و سه ماه استفاده نمایید.(یک ماه تخفیف)
* هزینه چهار ماه پرداخت و شش ماه استفاده کنید(دو ماه تخفیف) و یک دامنه رایگان هدیه بگیرید
* هزینه هشت ماه پرداخت و یک سال استفاده کنید(چهار ماه تخفیف) و یک دامنه رایگان نیز هدیه بگیرید

قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت با گارانتی بازگشت وجه:
www.roozweb.com/hosting     هاست لینوکس استاندارد
   www.roozweb.com/prohosting   هاست لینوکس حرفه ای
www.roozweb.com/dedhosting   هاست لینوکس پربازدید
www.roozweb.com/unlimited-host   فروش ویژه هاست نامحدود ارزان
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
سوالات خود رو از ما دریغ نکنید لطفا ! 
:57:

بنده به شما توصیه میکنم حرفه ای فکر کنید و دنبال ارزانی نباشید چون کیفیت هزینه دارد.
--

جدیدترین ارسال ها

بالا