هاست خوب معرفی کنید

isat

Member
سلام من میخوام یه هاست 1 گیگ بگیرم واسه شرکت مشکل مالی هم ندارم بهترین شرکت ها رو از لحاط اپ تایم پشتیبانی بهم معرفی کنید لطفا
لینوکس 1 گیگ

webmizban.com

Active Member
سلام من میخوام یه هاست 1 گیگ بگیرم واسه شرکت مشکل مالی هم ندارم بهترین شرکت ها رو از لحاط اپ تایم پشتیبانی بهم معرفی کنید لطفا
لینوکس 1 گیگ

در خدمت شما هستیم
1 گیگ هاست + 30 گیگ پهنای باند : 68 هزار تومان در سال

آخرین ویرایش:

mehriz

Active Member
سلام دوست عزيز

ما 2 نوع پلان 1 گيگ داريم

1- پلان معمولي كه از پهناي باند كمتري برخوردار است.

2- پلان حرفه اي كه از پهناي باند بالايي برخوردار مي باشد.

و از كانادا به شما سرويس مي ديم .

در صورت نياز با ما تماس بگيريد.

irlogo

Active Member
plan_5gig.gif
plan_10gig.gif
plan_30gig.gif
plan_60gig.gif
plan_100gig.gif

موقعیت سرور : Canada
دیتا سنتر : دیتا سنتر iWeb با قطعات سخت افزاری Cisco
سیستم عامل : لینوکس CentOS
امنیت : تعریف دسترسی های مجاز ، جلوگیری از حملات خرابکارانه ، آخرین نسخه برنامه های Firewall ، از کار انداختن پورت های بلااستفاده ، Firewall سخت افزاری
امکانات عمومی : دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به کنترل پنل cPanel و PanelBox، ثبت در موتورهای جستجو ، نصب برنامه ها و اسکریپت های مفید (انجمن ، پرتالهای آماده ، سیستم چت ، سیستم تماس با ما و ...)
امکانات فنی : امکان مدیریت فایلها بصورت آنلاین با File Manager بسیار قوی و امکانات فوق العاده ، امکان Zip/Unzip کردن فایلها بر روی سرور ، بی نهایت ساب دومین (subdomain.yourdomain.com) ، IP اختصاصی (در صورت درخواست) ، Virtual Directory، URL Forwarding، FrontPage Extension، دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به سرور FTP، Anonymous FTP، تعریف صفحات خطا، Indexing Services، Trace tool، امکان قرار دادن کلمه عبور بر روی شاخه مورد نظر، MIME Types، Cron Jobs
زبانهای برنامه نویسی : پشتیبانی از زبان PHP 5 به همراه Zend و کامپوننت های رایج آن از جمله GD و Pear و Pecl ، Server Side Includes، Perl
ایمیل : بی نهایت اکانت ایمیل ، بی نهایت آدس ایمیل ، POP3/SMTP/IMAP4/LDAP3، Catch All Email، امکان جلوگیری از ایمیل های ناخواسته و Spam، Email Forwarding، Domain email forwarding، پاسخ خودکار به ایمیلها، دسترسی 24 ساعت در 7 روز هفته به ایمیلها بصورت آنلاین ، دریافت و ارسال ایمیل های HTML، دریافت و ارسال ایمیل های فارسی، غلط یاب اتوماتیک، دفترچه آدرس ایمیل، تقویم و تنظیم رخدادها، تعیین شاخه برای ایمیل های افراد مختلف
بانک اطلاعاتی : PostgreSQL, phpPgAdmin, MySQL 5.0.51a-community، phpMyAdmin
آمار سنجی : نمایش آمار کامل از جمله تعداد بازدید روزانه ماهانه سالانه ، تعداد دفعات مشاهده صفحات بصورت ساعتی ، روزانه ، ماهانه ، سالانه / نمایش سایتهای لینک داده به سایت شما / نمایش کلمات جستجو شده در موتور های جسجتو / نمایش خطاهایی که کاربر با آنها مواجه شده است و ... بصورت نمودار های گرافیکی یا متنی ، Raw Log Access، گزارش میزان فضا استفاده شده در هر شاخه
بک آپ: خودکار و بصورت روزانه / هفتگی / ماهانه ، امکان دانلود بک آپ کل سایت و بازگرداندن آن توسط مدیر سایت
آپ تایم: 24 ساعته در تمامی ساعات و ثانیه های روز و سال توسط تکنولوژی Zero downtime architecture elements

vatanmusic

Well-Known Member
بنده نيز در خدمتم
1 گيگ با پهناي باند نامحدود 40.000
خواستيد پيغام خصوصي بديد

I.NoBody

Active Member
لینوکس 1 گیگ
من فكر مي كنم پهناي باند حرف آخر رو نمي زنه. گرچه ما پلن هامون پهناي باند خوبي دارن.
در هر صورت اگر هاست لينوكس ميخوايد، فكر ميكنم پلن هاي ما مناسب باشن :
http://www.OxygenHost.net
با تست رايگان و آخرين ورژن CPanel و 3 محيط webmail و ...

با سلام
میتونم سالانه 26500 بهتون بدم
لینوکس
24 ساعت هم واسه تست میتونم بهتون بدم که اگر راضی بودید بگیرید
www.rayannet.com
ایدی یاهو info.rayannet

arzonhost

Member
فکر میکنم طرف گیج شد
به نظر من نه پهنای باند خیلی مهم است و نه قیمت به نظر من کیفیت و میزان اپ تایم مهمه!
من این هاست را بهتون میدم 40 تومن 1گیگ هاست با 40 گیگ پهنای باند!

vatanmusic

Well-Known Member
من فكر مي كنم پهناي باند حرف آخر رو نمي زنه. گرچه ما پلن هامون پهناي باند خوبي دارن.
http://www.oxygenhost.net
با تست رايگان و آخرين ورژن cpanel و 3 محيط webmail و ...
منظور...!!!!
بنده تمام سرويس ها را با پهناي باند نامحدود ميدم
ميتونيد تو بقيه پستهام هم نگاه كنيد

I.NoBody

Active Member
منظور...!!!!
بنده تمام سرويس ها را با پهناي باند نامحدود ميدم
ميتونيد تو بقيه پستهام هم نگاه كنيد
ببخشید. من نمی خواستم توهین کنم. من میخواستم جمله امو اینطوری بنویسم :

من فكر مي كنم آپ تایم حرف آخر رو نمي زنه. گرچه ما پلن هامون آپ تایم خوبي دارن.
http://www.OxygenHost.net
با تست رايگان و آخرين ورژن CPanel و 3 محيط webmail و ...

نمی دونم چرا به جای آپ تایم، از کلمه پهنای باند استفاده کردم. شاید چون آخرین بار پست شما رو خوندم و توی ذهنم این کلمه نقش بسته.
در هر صورت قصد توهین یا تخریب کسی رو نداشتم.
میتونی توی پست های قبلی من بخون و ببینی که معمولاً اهل تخریب و بازارخراب کنی برای کسی نیستم.

ضمناً شما که مدیر این انجمنی، اینجوری زود جبهه میگیری! از بقیه اعضا چه انتضاری میشه داشت؟!

vatanmusic

Well-Known Member
جبهه اي گرفته نشده
فقط ميخواستم منظوره حرفتون را بدونم
وقتي حالا چه از عمد چه غير عمد كسي قصد خراب كردن كسي را داره انتظار جبهه نگرفتن را نداشته باشيد...

ادامه تاپيك ...

I.NoBody

Active Member
جبهه اي گرفته نشده
فقط ميخواستم منظوره حرفتون را بدونم
وقتي حالا چه از عمد چه غير عمد كسي قصد خراب كردن كسي را داره انتظار جبهه نگرفتن را نداشته باشيد...

ادامه تاپيك ...
البته ظاهراً شما بیشتر به کسانی که فقط غیر عمد و فقط شما رو خراب می کنند می پردازید و از اتفاقاتی که داره توی انجمن می افته بی خبرید.
اگه قراره کسی، کسی رو خراب نکنه، بهتره مدیر انجمن مراقب همه باشه.
البته اینو هم بگم که انجمن هاستینگ از نظر میزان تاپیک های منتهی به کل کل و جدال، خیلی بهتر از انجمن های دیگه است.

به هر حال من یکبار معذرت خواهی کردم و علاقه ای به تکرارش ندارم. شما می تونی عذر منو قبول کنی، می تونی همچنان به دل گرفته باشی. که امیدوارم مورد اول رخ بده

Doctornic

New Member
دكتر نيك

اطلاعات مربوط به سرويس‌هاي دكتر نيك رو مي‌تونيد در سايت ببينيد. تا ٢٣ آبان هم تخفيف ويژه دارند. در مورد كيفيتش هم، تمام سايت ها از خدماتشون تعريف مي‌كنن. پس بهتره پس از تحقيق خودتون امتحان كنيد

shahrivari

Member
ما میتونیم ماهانه بهتون بدیم و هر موقع ناراضی بودید اکانتتونو به هاست دیگه ای منتقل کنید
ماهانه 4 هزار تومان
سالانه 36 هزار تومان

mamoolhacker

Active Member
1024 مگابایت فضا
40960 مگابایت پهنای باند ماهیانه
ایمیل،انتساب دامنه،بانک اطلاعاتی، ftp نا محدود
امکان راه اندازی 6 سایت مختلف بر روی یک هاست با کنترل پنل مجزا
بدون مشکل تحریم
آپتایم 100%
سالانه 65000 تومان.

گلوبات . یکبار امتحان کنید.

vatanmusic

Well-Known Member
البته ظاهراً شما بیشتر به کسانی که فقط غیر عمد و فقط شما رو خراب می کنند می پردازید و از اتفاقاتی که داره توی انجمن می افته بی خبرید.
البته اینو هم بگم که انجمن هاستینگ از نظر میزان تاپیک های منتهی به کل کل و جدال، خیلی بهتر از انجمن های دیگه است.

به هر حال من یکبار معذرت خواهی کردم و علاقه ای به تکرارش ندارم. شما می تونی عذر منو قبول کنی، می تونی همچنان به دل گرفته باشی. که امیدوارم مورد اول رخ بده

بنده حواسم به همه جا هست لازم نيست شما به بنده بگيد حواسم كجا باشه
مشكلي هم با شما ندارم

خواهشا بزاريد تاپيك روال عاديش را پيش بگيره

vatanmusic

Well-Known Member

بنده حواسم به همه جا هست لازم نيست شما به بنده بگيد حواسم كجا باشه
مشكلي هم با شما ندارم

خواهشا بزاريد تاپيك روال عاديش را پيش بگيره

1g با پهنای باند 10گیگ فقط 45000 تومان.
اپتایم-پشتیبانی 24-کیفیت رو فدا نکردم که فقط فروش داشته باشم
افتخار ما اين است که بتوانيم اعتماد شما را نيز جلب کرده و به اعتبار خود بيفزاييم

جدیدترین ارسال ها

بالا