هاست خوب با یه برنامه ایمیل کارآمد معرفی کنید

chakad

New Member
لطفا اگر هاستي سراغ دارید که خودتون تجربه کار باهاش رو دارید وبرنامه میل خوبی داره و راحت میشه باهاش کار کرد معرفی کنید .
ما الان از جایی هاست داریم که خدماتش خیلی خوبه ولی با برنامه میلش راحت نمیشه فارسی کار کرد .ادیتور هم نداره و یا اسپم ها رو بلوک کرد (نسخه 7 imail)

سایر مشخصات
MG 50
mailing list داشته باشه (با فارسی نوشتن مشکلی نداشته باشه)
ASP.NET & PHP Suport
MAil box نامحدود..
و سیستم بک آپ

ady_constantine

Active Member
خواستی من تونم اکانت تست برات ایجاد می کنم به مدت یک هفته و اگر راضی بودی سپس هزینه را پرداخت کن .

asp.net و php ساپورت می کنه !
اطلاعات سرور ویندوزمان را می تونی از اینجا ببینی : http://ww3.yarantoos.com

و روی سرور نرم افزار قدرتمند mail enable برای کار با ایمیل نصب می باشد .

chakad

New Member
ممنونم ، در مورد webmail چطور؟کسی اطلاعاتی در مورد این نرم افزار داره؟

aghahamidgol2

Active Member
chakad گفت:
ممنونم ، در مورد webmail چطور؟کسی اطلاعاتی در مورد این نرم افزار داره؟
من خودم از سرویس های یاران توس استفاده می کنم و وب میل های ایشون و واقعا راضی ام اینجا هم تشکر می کنم از مدیران فعالش که 5 صبح هم زنگ زدم مشکلم را حل کردن

Amir H

Member
webmail بخشی از یک نرم افزاز میل هست که کاربر بتونه ایمیلها رو از طریق web چک کنه.
درموردMailEnable : نسخه های Pro و Enterprise این میل سرور دارای webmail هستند ولی نسخه رایگان و معمولی آن webmail نداره که مجبور میشند نرم افزار دیگری رو با اون تلفیق کنند مثل Ueibmiew Webmail
از جمله مشکلات عمده ای که MailEnable داره اینکه زیاد گیر میکنه که سرور با ریبوت بشه و مشکلات امنیتی اونه.

SmarterMail Pro 3 که ما ازش استفاده میکنیم لیسانسش خریداری شده در مقایسه با MailEnable هم کارایی و کیفیت بهتری داره.
البته اینها رو به عنوان مدیر سرور خدمتتون گفتم ولی هر کاربری یه چیزی دوست داره . بنظر من بهتره که تست کنید خودتون تا دستتون بیاد و فرقی برای من نداره از کجا هاست بگیرید. یاران توس هم همکار ما هستند و قطعا خدمات خوبی دارند :)

جدیدترین ارسال ها

بالا