Wild card dns
mod-rewrite
اين 2تا كه دوستمون گفتن اصلا چه خصوصيتي هستن !؟
من بهتون گفتم که ارزش نداره روی این سرور چون 5 روز دیگه انتقال سرور داریم و تو سرور جدید بهتون خواهم داد
شما براتون پهنای باند مهم نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام یه هست میخوام فصای زیاد
و Wild card dns
mod-rewrite
قیمت هم ارزون خواهشن
قیمت هم همینجا بگین تصمیم گیری راحت باشه
My Mizban جان نمی دونم چرا یکی از IP های آریان هاستینگ(مگا هاست) کپی ماله شماست!؟من بهتون گفتم که ارزش نداره روی این سرور چون 5 روز دیگه انتقال سرور داریم و تو سرور جدید بهتون خواهم داد
کوشا خیلی دقیقی تو پسر؛ ازت خوشم میاد که چیزی رو از قلم نمیندازی !!!!My Mizban جان نمی دونم چرا یکی از IP های آریان هاستینگ(مگا هاست) کپی ماله شماست!؟
NS2.MYMIZBAN.NET
NS1.ARIANHOSTING.COM
NS4.HOSTSILVER.COM
لطف دارید.ممنونکوشا خیلی دقیقی تو پسر؛ ازت خوشم میاد که چیزی رو از قلم نمیندازی !!!!
قصد ندارم بگم کارتون مشکلی داره یا...ما با شرکت ارین هاستینگ با هم یک سرور گرفتیم
به نظرتون این اراد داره که ما یک سرور توپ بگیریم به جای یک سرور داغون و پولش را نصف نصف بدیم ؟
الان بیشتر شرکت های ایرانی یک سرور 69$ می گیرن که با cpanel و ... می شه 80$ و ادعاشون می شه که سرورشون توپه
ولی به نظر شما قیمت یک سرور با مشخصات زیر چند در میاد ؟
cpu : 3 dual
hard 160 sata
ram 2 gig
اگر می خواهید مدرک می اورم که این سرور را با هم گرفتیم
لان بیشتر شرکت های ایرانی یک سرور 69$ می گیرن که با cpanel و ... می شه 80$
ما الان 200$ در ماه می دیم و 200 سایت هم روش باشه بهتر از یک سرور 80$ است که سی پی یو ان سلرون باشه و 100 سایت روش باشه.
یعنی شما قبلش یه سرور با ماهی 80$ در ماه داشتید ؟
برادر شما به این میگی سرور ، ما رو بگو فکر میکردیم شما کارتون حسابی خوبه
راستی الان که سایتتونو میبینم روش ای کامرس نصبه . میخواین روش هاست بفروشید ؟ با خرید پستی لابد !