سلام دوستان.هاستینگ پشتیبان خوب هست؟ممنون میشم هاست وارز هم معرفی کنید.ماهیانه میخوام.ممنون
Roach Well-Known Member Mar 10, 2012 #1 سلام دوستان.هاستینگ پشتیبان خوب هست؟ممنون میشم هاست وارز هم معرفی کنید.ماهیانه میخوام.ممنون
Roach Well-Known Member Mar 11, 2012 #5 اخه یه سری شایعات شنیده بودم که دیگه کارشون خوب نیست! هاست دانلود مهم تره خوب باشه یا هاست میزبانی؟
webmizban.com Active Member Mar 11, 2012 #8 roach گفت: اخه یه سری شایعات شنیده بودم که دیگه کارشون خوب نیست! هاست دانلود مهم تره خوب باشه یا هاست میزبانی؟ کلیک کنید تا باز شود... هردو به یک میزبان اهمیت دارند.
roach گفت: اخه یه سری شایعات شنیده بودم که دیگه کارشون خوب نیست! هاست دانلود مهم تره خوب باشه یا هاست میزبانی؟ کلیک کنید تا باز شود... هردو به یک میزبان اهمیت دارند.
V vitonweb Member Mar 11, 2012 #9 Roach گفت: کی گرفتی؟دیگه نگرفتی ازشون؟ کلیک کنید تا باز شود... والا حدود 2-3 ماه پیش ، به دلایلی ساتمو بستم، هاست واسه چه کاری میخوای؟ مهترین چیزی که میخوای داشته باشه بگو تا واست معرفی کنم دوست عزیز
Roach گفت: کی گرفتی؟دیگه نگرفتی ازشون؟ کلیک کنید تا باز شود... والا حدود 2-3 ماه پیش ، به دلایلی ساتمو بستم، هاست واسه چه کاری میخوای؟ مهترین چیزی که میخوای داشته باشه بگو تا واست معرفی کنم دوست عزیز
V vitonweb Member Mar 11, 2012 #10 Roach گفت: اخه یه سری شایعات شنیده بودم که دیگه کارشون خوب نیست! هاست دانلود مهم تره خوب باشه یا هاست میزبانی؟ کلیک کنید تا باز شود... هردوش باید خوب باشه ، اما اگه واسه سئو و این چیزا میخوای میزبانی مهمتره البته نه اینکه هاست دانلود رو یه چیز داغون بگیری ها
Roach گفت: اخه یه سری شایعات شنیده بودم که دیگه کارشون خوب نیست! هاست دانلود مهم تره خوب باشه یا هاست میزبانی؟ کلیک کنید تا باز شود... هردوش باید خوب باشه ، اما اگه واسه سئو و این چیزا میخوای میزبانی مهمتره البته نه اینکه هاست دانلود رو یه چیز داغون بگیری ها