هاستينگ رايگان برا ي php

kazifasa

Member
من دنبال هاستينگ هستم كه به تور رايگان php مي خوام كسي داره سراغ

m_a_sepid

Member
يه جاي ديگه هم هست كه سرعتش كمي بيشتره! iwebland.com ولي اين سرور تمامي Socket هارو بسته كه مهمترينشون عدم كار كردن تابع ()mail است!

roomezonline

New Member
سلام منم دنبال یه هاست هستم که phpرو ساپورت کنه
خیلی کارم فوری هست تو رو خدا یکی کمک کنه

hgkhatir

Member
من مي‌توانم يك هاست با ftp account و يك database بهت بدم. يك domain مجاني دارم كه بلا استفاده است. اگر بخواهي مي‌توانم اونو بهت بدم. ولي نبايد زياد ترافيك داشته باشي. حداكثر ماهيانه 20G. حدود 200M هم جا بهت ميدم.
حداكثر پشتيباني يك سال.

لطفاً به من mail بزن و دلايل كارت را بگو.

sitsaz

New Member
یه سایت جالب

سلام من یه سایت میشناسم که تازه راه افتاده ایرانی هم هست خیلی هم امکانات جالبی میده
www.freephp.sub.ir
]چون سایتی تاز هست راحت میتونی اسم دلخواهت رو انتخاب کنی :razz:

از امکانات اصلیش هم میتونم به
250 mb space
6 gig transfer
vista panel
php
و .... اشاره کنم امیدوارم به دردت بخووره:D:lol:

farik

Well-Known Member
به نظر من از همه بهتره و از همه بهتر و باز هم تاكيد ميكنم از همه بهتر www.freehostia.com هست خيلي توپه و قوي...

Webber

Well-Known Member
سلام
به نظر من بهترین هاست رایگان Byethost.com است.چون نسبت به سایر هاست ها از انعطاف بیشتری برخوردار است و پنجره ی مدیریتی cPanel ش هم زیبا است و هم کارآمد.

Disk space : 250 Mega Bytes
Monthly bandwidth : 6 Giga Bytes
POP Email accounts : Unlimited
Web mail : Yes
Automatic script installer : over 29 full scripts
Extra sub-domains : 5
Addon domains : 5
File Manager : Yes
MySQL databases : 3
Php flags manager : Yes
موفق باشید.

keywan

Member
سلام من www.gigfa.com رو پیشنهاد میدم فارسی هست پشتیبانیش هم تا الان که خوب بوده امکانات جالبی هم داره پنلشم ویستا ست
من اکثر تستهای کارم رو اینجا انجام میدم
ضرر نمیکنید

farik

Well-Known Member
بازم ميگم فقط frehostia چون هم ديتبابيس خارج از لوكاله و هم اينكه سرعتش بالاست.....به نظر ن كه بهترينه براي هر كاري....

BandarPC

New Member

k1.jpg

سلام به شما بازدید کننده عزیز
امروز یک سایت به شما معرفی میکنم که فکر نکنم تا حالا کسی این سایت رو دیده باشه
سایتی که می خوام معرفی کنم خدمات هاستینگ ارایه میدهد
۲۵۰ مگابایت هاست
۱۰۰ گیگ پهنای باند
یک دامین رایگان
بدون تبلیغ
و...

k3.jpg

250 MB of Disk Space
100 GB Bandwidth!
CPanel Control Panel!
PHP,MYSQL,Perl Support
Full Domain Hosting Support
Absolutely no advertising!
www.000webhost.com

منبع : http://www.bia2bnd.ir/Post-2028.aspx

robic

کاربر فعال
دوستان گول سایتهای ایرانی که جدیدا با عناوین هاستینگ رایگان فعالیت می کنن رو نخورن ، پیشنهاد می کنم به صورت مستقیم توی سایتهای رایگان خارجی ثبت نام کنید.

من این سایت رو پیشنهاد می کنم که لیستی از بهترین میزبانهای رایگان پی اچ پی هستش :

http://www.free-webhosts.com/free-php-webhosting.php

ولی اگه بخوایید به صورت حرفه ای استفاده کنید ، فکر نکنم هیچ کدوم از هاستهای رایگان جواب نیازهای شما رو بدن ، چون اکثرشون رو تست زدم ، و توی 90 درصدشون بیشتر توابع مهم پی اچ پی غیر فعال شدن ، که زیاد نمیشه اسکریپتهای قدرتمند توشون هاست کرد .

اگر کسی هاستینگ خوب و حرفه ای بدون محدودیت و رایگان پی اچ پی سراغ داشت حتما بگه .

robic

کاربر فعال
لیستی جدید از بهترین سایت های ارائه دهند هاستینگ رایگان phphpp

سلام و بر و بچز ، این لیست رو یکی از دوستان پیشنهاد کرد منم گفتم اینجا بزارم تا شما هم استفاده کنید ، تمامی این های php هستند و اغلبشون cpanel 11 دارن .
برای مشاهده این لیست به آدرس منبع این لیست مراجعه کنید :
http://smartidea.ir/?p=98

robic

کاربر فعال
امروز یک سایت به شما معرفی میکنم که فکر نکنم تا حالا کسی این سایت رو دیده باشه

سلام ، با تجربه ای که من از این سایت 000webhost دارم ، می تونم بگم یه کلون عظیم هست که براشون مهم نیست که سایت شما چقدر راه افتاده ، و ممکنه بعد از مدتی هاستینگ رایگان شما را با پیغام هایی شبیه به این که من دریافت کردم مسدود کنند :

ترجمه پیغام دریافتی : سایت شما از منابع سیستم بیش از حد مجاز استفاده کرده و شما باید برای ادامه هاستینگ مبلغ 14 دلار ماهیانه پرداخت نمائید ، برای رفع مسدودیت سایتتان و شروع دوباره هاستینگ مبلغ مورد نظر را حداقل برای سه ماه پرداخت کنید .

در حالی که سایت پر بازدیدی هم نبود و اتفاقا اسکریپت سنگینی هم هاست نشده بود .

من پیشنهاد می کنم که اگر پروژه قابل دفاعی برای هاست کردن دارید ، ismywebsite.com رو امتحان کنید ، همه چی برای پروژه پی اچ پی شما تو این هاستینگ قدرتمند و رایگان آماده شده ، ولی دقت کنید که هنگام ثبت نام به طور کامل باید نوع پروژه و هدفی که دارید رو تسریح کنید ، و در صورت تائید می تونید از هاستینگ بسیار بسیار قدرتمند با امکانات زیر استفاده کنید :

cpanel 11
Pear Package Installer
ruby on rails
CGI
Perl
SSH
SMTP
Pop3
100-1000 مگابایت فضا
1000-10000 مگابایت تبادل

و ... خیلی چیزهای مهم دیگه

جدیدترین ارسال ها