Aftabgardan-cc
Active Member
سلام؛
من يه سئوال از مديران هاستينگها دارم:
ببينيد سايت ما از روز اول فروردين ديگه باز نشد.
من با پشتيبان سايت تماس گرفتم، فرمودند كه شما mass mailing (ارسال ايميل انبوه) داشتيد و اين كار در سرويس ما ممنوع (forbidden) است و راست هم ميگفتن، ما براي تبريك سال نو به اعضا كه حدود 3500 نفر بودن، ايميل زديم...
بعد از سه روز ايميل زدن و پيگيري تازه فهميديم كه آقايون ما رو جريمه كردن!
امروز كه پنجرم فروردين هست و بعد از 5 روز بعد از اينكه تماسهاي مكرر داشتيم و هيچ كس گوشي شركت رو برنداشت، متوجه شديم كه مبلغ 72000 تومن ما رو جريمه كردن!!!
كل مبلغ سالانه هاست ما شايد به اين مبلغ نرسه!
حالا اينها هيچي!
اين جريمه در حاليست كه:
1- ما هيچ اطلاعي از اين موضوع نداشتيم! دو سال هم هست كه از ايشون خدمات ميگيريم!
و دوم و خندهدارتر اينكه:
شايد اين كار (ارسال خبرنامه) بيش از 30 بار در اين مدت انجام شده بود و هيچ اتفاقي نيفتاده بود!!!
حالا ميخوام بدونم كه من ميتونم استدلال كنم كه شما اولا به ما خبر نداديد و ثانيا اين كار چند بار انجام شده بوده؟؟
اصلا همچين قانوني داريم كه به خاطر اين كار يه هاست جريمه بشه؟ (من سايتهاي زيادي رو ديدم كه خبرنامه ميفرستن!)
ضمن اينكه:
من اگر بخوام ديتابيس و اطلاعاتم رو ازشون بگيرم و به هاستينگ ديگهاي انتقال بدم، باز هم بايد جريمه رو بدم؟
ممنون و منتظر جوابتون هستم.
من يه سئوال از مديران هاستينگها دارم:
ببينيد سايت ما از روز اول فروردين ديگه باز نشد.
من با پشتيبان سايت تماس گرفتم، فرمودند كه شما mass mailing (ارسال ايميل انبوه) داشتيد و اين كار در سرويس ما ممنوع (forbidden) است و راست هم ميگفتن، ما براي تبريك سال نو به اعضا كه حدود 3500 نفر بودن، ايميل زديم...
بعد از سه روز ايميل زدن و پيگيري تازه فهميديم كه آقايون ما رو جريمه كردن!
امروز كه پنجرم فروردين هست و بعد از 5 روز بعد از اينكه تماسهاي مكرر داشتيم و هيچ كس گوشي شركت رو برنداشت، متوجه شديم كه مبلغ 72000 تومن ما رو جريمه كردن!!!
كل مبلغ سالانه هاست ما شايد به اين مبلغ نرسه!
حالا اينها هيچي!
اين جريمه در حاليست كه:
1- ما هيچ اطلاعي از اين موضوع نداشتيم! دو سال هم هست كه از ايشون خدمات ميگيريم!
و دوم و خندهدارتر اينكه:
شايد اين كار (ارسال خبرنامه) بيش از 30 بار در اين مدت انجام شده بود و هيچ اتفاقي نيفتاده بود!!!
حالا ميخوام بدونم كه من ميتونم استدلال كنم كه شما اولا به ما خبر نداديد و ثانيا اين كار چند بار انجام شده بوده؟؟
اصلا همچين قانوني داريم كه به خاطر اين كار يه هاست جريمه بشه؟ (من سايتهاي زيادي رو ديدم كه خبرنامه ميفرستن!)
ضمن اينكه:
من اگر بخوام ديتابيس و اطلاعاتم رو ازشون بگيرم و به هاستينگ ديگهاي انتقال بدم، باز هم بايد جريمه رو بدم؟
ممنون و منتظر جوابتون هستم.
[البته اگه در اونا تأثيري داشته باشه!]