هارد صداي تق تق ميدهد

ARTA_ADOBE CO

Active Member
[align=center:03033cdb96] :cry: بچه ها من مدتی است وقتی کام÷یوترم را روشن میکنم تق تق هارد درایو من صدا میده و ویندوز به کما تشریف میبره و بعد از دو سه دقیقه میاد بیرون و دوباره همین جوری میشه کسی تا حالا این مشکل را نداشته چه کاری را انجام داده؟ :?:
اقا باید بگم کام÷یتر من قدیمی نیست
cpu:2.4 MHz
video card : ATI Radeon 9000 128 mb DDR
hard drive: maxtor 200 GB
mainboard: intel 8x
:oops: اینم قطعاتشه در ضمن من مجبورم هفته ای یه بار ویندوز بریزم :oops: چون وقتی ویندوز قدیمی میشه این هارد درایو من بیشتر صدا میده نمیدونم این بلا از کجا نازل شد یهو
راستی کام÷یوتر من همیشه روشن است و من با هاش کار گرافیکی انجام میدم البته ربطی نداره به مشکل من ولی خوب گفتم بدونید.
فقط کمک!
کمک! :cry: :cry: :cry: [/align:03033cdb96]

<<<عنوان نامه از ترو خدا... ويرايش شد. لطفا طبق قوانين عناوين صحيح انتخاب كنيد>>>
چيذري

بافی

Member
بده برات چكش كنن...نمي شه درست گفت چشه .هارد متوسط عمرش 3 تا 5 ساله(محض اطلاع)...

Hwt

Active Member
عزيز جان برو به گارانتي بگو صدا ميده ! فكر كنم بايد عوض كنيد

ARTA_ADOBE CO

Active Member
خيلي ممنون از بروبچز با وفا من اين هارد مسخره را كه مكستور هم هست 2 ساله كه همش دارم.
دارم ميرم بگم به گارانتيش بچه ها هيچكي مشكلي با صدا ي هاردش نداره

SA_EB

Member
سلام:
اين مشكل رو من هم دارم
من 3تا هارد 40 دارم كه يكيش اين طوره
البته ميگن درست ميشه
شايد مال شما ضربه خورده يا موقع كار تكان شديد خورده
في الحال هارد 200 خيلي زياده البته بسته به مدل مال منم مكستوره مونتاژ سنگاپور 2 پول سياه نمي ارزه چون بلهايي بد تر از مال شما سرم امده
(حقير)

Hwt

Active Member
شما بايد هاردو بدي گارانتي !‌ من احتمال مي دم مشكل پاور هم مي تونه باشه ها !‌

alireza-metal

Active Member
سلام
آقا اگه هاردت موقع خوندن اطلاعات صدا ميده مشكلي نداره ولي اگه همينجوري صدا ميده به احتماله زياد ضربه يا تكان شديد خورده و به احتمال زياد گارانتي بفرستي مشكلتو حل ميكنن چون يه بار از دستم هارد به زمين افتاد مثل ساعت صدا ميكرد البته با كمي صداي بيشتر
بازم اگه راهنماي خواستي بگو

iranexplorer.net

Active Member
چه مشكل حلال زاده اي

همين ديروز اين مشكل رو من داشتم. اقا مشكل از bad sector اي بودن هارد ات هست. هارد ميخواد اون اطلاعات موجود در سكتور اون بخش رو بخونه، به علت خرابي نميتونه بخونه اين صدا رو ميده.. يك چيزي شبيه retry كردن سيدي رام ميمونه...

هارد ات bad sector داره...

EHSAN_J

Active Member
من اين مشكل رو چند بار داشتم ممكنه مشكل از پاور دستگاه باشه و هارد رو خراب كرده باشه بهتره هرجه سريع تر اطلاعات اونو انتقال بدب چون ممكنه هاردت بسوزه واطلاعاتت بپره

SA_EB

Member
با سلام:
هارد مكستور 200 آشغال ترين هارد در بين هارد هاي 200 است.فقط مي تونم بگم هد هاردت خرابه.و بايد بدي هدش تعمير كنن.

divaneh_to

Member
صداي تق تق هارد دليل هاي مختلفي دارد كه يكي از آنها ضربه خوردن است كه باعث بروز مشكل در هد ويا سيلندر هارد مي شود كه در اينصورت در ايران امكاناتي براي تعميير آن وجود ندارد و فقط گارانتي هارد شما را عوض مي كند .
دليل ديگر مي تواند به خاطر نوسانات برق باشد كه به Lagic Board H.D.D صدمه مي زند كه در اينصورت با تعويض بورد كنترل كننده هارد مشكل حل مي شود .
و در نهايت مي تواند به خاطر مشكل Power Supply سيستم شما باشد كه اين امكانش خيلي ضعيف است ولي من برخورد كرده ام . البته در مورد آخر Power ظاهرا سالم است و سيستم روشن ميشود ولي هارد صداي تق تق مي دهد .

جدیدترین ارسال ها

بالا