هارد ديسك

سلام به دوستان

من چند وقتي است كه هاردم صداي ( تق) مي دهد و سيستم هنگ مي كند و يه صفحه آبر رنگ مثل محيط dos مي آيد . كه نوشته هارد فعال نيست (نمي شناسد )

راستي ::

ويندوز من xp است
2 تا هارد 80+ و 60+ هم دارم
اين صدا در هفته 2-3 بار بيشتر نمي آيد
صدا هم در اول بالا آمدن ويندوز مي آيد و هم در وسط كار كردن من (خلاصه Random )

راستش اولش گفتم شايد از ويندوز باشد به همين خاطر ويندوز هم عوض كردم ولي افاقه نكرد .

لطفا راهنمايي كنيد

ممنون

alireza-metal

Active Member
خوب عزيزم اول بگو كه كدوم هاردت تق تق ميكنه تا بهت بگم -- چون منم يه مدت همين مشكلو داشتم

سلام

فكر كنم به احتمال 99٪ هارد اولم هست كه 60+ است (ويندوز هم روي اين درايو است )

به نظرت چي كار كنم

R_chizari

Active Member
چند وقته هاردت رو خريدي؟ اين صدايي كه ميگي شبيه صداي افتادن تيله روي زمين نيست ؟

divaneh_to

Member
سلام :
به نظر من شما قبل از هر چيز اون هاردي كه ميگوييد صدا مي دهد از سيستم باز كنيد چون مطمئنا مشكل شما سخت افزاري است و اگر كار كردن با اين هارد را ادامه دهيد صد در صد بعد از مدت كمي از بين رفته و ديگر بايد خواب اطلاعات روي آن هارد را ببينيد .
اگر امكانش را داريد ويندوز را روي هارد سالم نصب كنيد و بعد از آن اطلاعات هارد خراب را روي هارد سالم Backup بگيريد و بعد از آن هارد را كه حتما گارانتي دارد به مركز گارانتي براي سرويس يا تعمير ببريد و بعد با خيال راحت از هارد جديد سالم استفاده كنيد .
در ضمن دليل اينكه گفتم قبل از هر كاري ويندوز را روي هارد سالم نصب و بعد از اطلاعات كپي بگيريد اين است كه چون سيستم از روي هارد 1 بوت مي شود و تمام دستورات از C اجرا مي شود .... در هنگام كپي از اطلاعات دچار مشكل نشويد .
به اميد موفقيت . :lol:

خيلي ممنون دوستان

من تصميم گرفتم كه كاري كه divaneh_to گفت رو انجام بدم

از همه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا