ali-msh
Member
با سلام به تمامی دوستان عزیز
نمیدونم چی بگم ولی از یک طرف خوشحالم و از طرفی نگران که شاید مشکلی بوده و از چشم ما دور مونده
خوب بهتره که + فکر کنیم و اینکه کاربران تا اینجا راضی هستند و ما رو شرمنده ی خودشون کردند
فکر کنم 14 ژانویه بود که تونستیم نسخه نمایشی رو آماده کنیم تا هم کاربران ببیند هم اینکه شروع به تست کار کنیم
و هم اکنون نسخه 8 رو برای دریافت روی سایت قرار دادیم و طبق قولی که داده بودیم سایت phpnuke.ir هم برای حرفه ای تر و رسمی تر شدن کارهای گروه راه اندازی کردیم تا از این پس تمام کارهای php-nuke از مشهد تیم به این سایت منتقل بشه و کاربران عزیز یک مرجع که سعی میکنیم کامل نگهش داریم رو ببیند که کار تخصصی انجام میده
برای اینکه تایپیک زیادی هم خالی نباشه برخی از امکانات این نسخه ( که کاملترش در همون تاپیک دمو بود )
رو اینجا میارم
- ماژول آموزش ها
- آخرین اصلاحیه ارائه شده 3.3
- مد تعداد صفحات اخبار
- نگهبان نیوک 2.5.5
- مد پیوست فایل (انجمن)
- سیستم امنیتی اختصاصی MTSN
- بلوک آمار کاربران
- سرویس ایمیل
- دفتر میهمان
- صندوق نامه های الکترونیکی
- سه نوع بلوک آخرین ارسال ها
- نسخه پیشرفته ماژول ارتباط با ما
- ماژول گالری تصاویر
- و ده ها بخش دیگر ......
برای دریافت به این قسمت مراجعه کنید
در آخر از اعضای گروه ( که من رو تحمل میکنند ) و کاربران بخاطر صبر شون و تمامی عزیزانی که در این راه به ما دلگرمی دادند تشکر میکنم و امیدوارم که تونسته باشیم خدمتی به اوپن سورس و جامعه ی اینترنتی ایرانی ها کرده باشیم
باشد که تا اینجا به هدفمون رسیده باشیم
با آرزوی موفقیت - علی شفق ، 29 بهمن 1385
نمیدونم چی بگم ولی از یک طرف خوشحالم و از طرفی نگران که شاید مشکلی بوده و از چشم ما دور مونده
خوب بهتره که + فکر کنیم و اینکه کاربران تا اینجا راضی هستند و ما رو شرمنده ی خودشون کردند
فکر کنم 14 ژانویه بود که تونستیم نسخه نمایشی رو آماده کنیم تا هم کاربران ببیند هم اینکه شروع به تست کار کنیم
و هم اکنون نسخه 8 رو برای دریافت روی سایت قرار دادیم و طبق قولی که داده بودیم سایت phpnuke.ir هم برای حرفه ای تر و رسمی تر شدن کارهای گروه راه اندازی کردیم تا از این پس تمام کارهای php-nuke از مشهد تیم به این سایت منتقل بشه و کاربران عزیز یک مرجع که سعی میکنیم کامل نگهش داریم رو ببیند که کار تخصصی انجام میده
برای اینکه تایپیک زیادی هم خالی نباشه برخی از امکانات این نسخه ( که کاملترش در همون تاپیک دمو بود )
رو اینجا میارم
- ماژول آموزش ها
- آخرین اصلاحیه ارائه شده 3.3
- مد تعداد صفحات اخبار
- نگهبان نیوک 2.5.5
- مد پیوست فایل (انجمن)
- سیستم امنیتی اختصاصی MTSN
- بلوک آمار کاربران
- سرویس ایمیل
- دفتر میهمان
- صندوق نامه های الکترونیکی
- سه نوع بلوک آخرین ارسال ها
- نسخه پیشرفته ماژول ارتباط با ما
- ماژول گالری تصاویر
- و ده ها بخش دیگر ......
برای دریافت به این قسمت مراجعه کنید
در آخر از اعضای گروه ( که من رو تحمل میکنند ) و کاربران بخاطر صبر شون و تمامی عزیزانی که در این راه به ما دلگرمی دادند تشکر میکنم و امیدوارم که تونسته باشیم خدمتی به اوپن سورس و جامعه ی اینترنتی ایرانی ها کرده باشیم
باشد که تا اینجا به هدفمون رسیده باشیم
با آرزوی موفقیت - علی شفق ، 29 بهمن 1385