daydad
Member
کنترل فوکاس، نوردهی، و دیگر کارهایی که با فن فشار دادن دکمه ی شاتر به صورت نیمه می توان انجام داد.
معرفی نیم – فشار:
این یک مهارت ضروری و در عین حال آسان برای کسانی است که به تازگی کار عکاسی را شروع کرده اند. فشار دادن دکمه ی شاتر به صورت نیمه به طرق زیادی مفید است، که شامل موارد زیر می شود:
- سریعتر بودن کارایی دوربین
- کنترل داشتن بیشتر بر عمل فوکاس
- تقویت بیشتر و بهتر ترکیب عکس
استفاده از فن نیم – فشار بسیار آسان است، دوربین خود را مستقیم بر شئ نشانه بگیرید، و به نرمی دکمه ی شاتر را بگیرید تا دوربین شما به حالت آماده ( کادری که بر روی هر دوربینی قرار دارد، معمولا به صورت سبز در خواهد آمد، و صدایی نیز به معنای فوکاس شدن درست دوربین شنیده خواهد شد. م ) در خواهد آمد. سپس اگر خواستید عکس بگیرید، دکمه را بیشتر فشار خواهید داد.
آماده شدن، نشانه گرفتن، و عکاسی
برای استفاده از فن نیم – فشار، به آن به صورت سه مرحله فکر کنید.
1. آماده شدن ( نیم – فشار )
دوربین را بر روی شئ نشانه بروید، و دکمه را تا نیمه فشار دهید. صبر کنید تا فوکاس دوربین تان قفل شود. در حین فوکاس کردن، دوربین یک نشانگر چشمک زن فوکاس را نشان خواهد داد ( معمولا یک نقطه ی سبز ). هنگامی که صدای بوق کوتاه را شنیدید و نشانگر فوکاس از چشمک زن ایستاد، دوربین به شما می گوید که آماده ی کار می باشد.
2. نشانه گرفتن ( گرفتن دکمه و شناساندن ترکیب در عکس )
در حالیکه دکمه ی شاتر دوربین را نگه داشته اید، زمان بسیار کوتاهی طول خواهد کشید تا دوربین ترکیب صحنه ای که از آن عکس می گیرید را بشناسد. دوربین آماده و در حالت فوکاس قفل شده باقی خواهد ماند.
3. فشار نهایی دکمه ی شاتر ( فشار کامل )
از صحنه با فشار دادن دکمه ی شاتر به صورت کامل، عکس بگیرید. تنها فشار نرم بیشتری لازم است، مواظب باشید که دوربین در این حالت نلرزد
این فن برای چه کاری مفید است؟
اگر شئ به صورت مطلق در مرکز عکس نباشد، فوکاس خودکار دوربین ممکن است کار خود را درست انجام ندهد. شما احتمالا این تاثیر را به فراوانی قبلا دیده اید. فن نیم – فشار به دوربین می گوید که شما برای عکس گرفتن کاملا آماده اید و به دوربین می گوید که آماده باشد و از اتفاق افتادن چیزهایی که ممکن است پیش آید، جلوگیری نماید:
قفل کردن فوکاس
دوربین سعی می کند فوکاس خود را بر روی شئ قفل کند. عمل قفل فوکاس به عکاس این اجازه را می دهد قبل از گرفتن عکس، یک نقطه را بر روی شئ به حالت منجمد و بی حرکت دربیاورد. این فن برای شناخت هنر ترکیب بندی بوسیله ی یک نطقه و عکاسی دوربین، بسیار مفید است.
پاسخ سریعتر حالت فشار کامل
هنگام گرفتن عکس، دوربین نسبت به حالت نیم – فشار سریعتر عمل می کند. فاصله ی بین فشار دادن دکمه و عکاسی در دوربین دیجتال به نام: "عقب ماندگی شاتر" معروف است.
منبع: http://www.photonhead.com/beginners/halfpress.php
-----------------------------------------------------------------------------------------------
این عکس رو با همین تکنیک گرفتم، که بعد از ارسال پست گفتم بد نیست بگذارم اینجا:
معرفی نیم – فشار:
این یک مهارت ضروری و در عین حال آسان برای کسانی است که به تازگی کار عکاسی را شروع کرده اند. فشار دادن دکمه ی شاتر به صورت نیمه به طرق زیادی مفید است، که شامل موارد زیر می شود:
- سریعتر بودن کارایی دوربین
- کنترل داشتن بیشتر بر عمل فوکاس
- تقویت بیشتر و بهتر ترکیب عکس
استفاده از فن نیم – فشار بسیار آسان است، دوربین خود را مستقیم بر شئ نشانه بگیرید، و به نرمی دکمه ی شاتر را بگیرید تا دوربین شما به حالت آماده ( کادری که بر روی هر دوربینی قرار دارد، معمولا به صورت سبز در خواهد آمد، و صدایی نیز به معنای فوکاس شدن درست دوربین شنیده خواهد شد. م ) در خواهد آمد. سپس اگر خواستید عکس بگیرید، دکمه را بیشتر فشار خواهید داد.
آماده شدن، نشانه گرفتن، و عکاسی
برای استفاده از فن نیم – فشار، به آن به صورت سه مرحله فکر کنید.
1. آماده شدن ( نیم – فشار )
دوربین را بر روی شئ نشانه بروید، و دکمه را تا نیمه فشار دهید. صبر کنید تا فوکاس دوربین تان قفل شود. در حین فوکاس کردن، دوربین یک نشانگر چشمک زن فوکاس را نشان خواهد داد ( معمولا یک نقطه ی سبز ). هنگامی که صدای بوق کوتاه را شنیدید و نشانگر فوکاس از چشمک زن ایستاد، دوربین به شما می گوید که آماده ی کار می باشد.
2. نشانه گرفتن ( گرفتن دکمه و شناساندن ترکیب در عکس )
در حالیکه دکمه ی شاتر دوربین را نگه داشته اید، زمان بسیار کوتاهی طول خواهد کشید تا دوربین ترکیب صحنه ای که از آن عکس می گیرید را بشناسد. دوربین آماده و در حالت فوکاس قفل شده باقی خواهد ماند.
3. فشار نهایی دکمه ی شاتر ( فشار کامل )
از صحنه با فشار دادن دکمه ی شاتر به صورت کامل، عکس بگیرید. تنها فشار نرم بیشتری لازم است، مواظب باشید که دوربین در این حالت نلرزد
این فن برای چه کاری مفید است؟
اگر شئ به صورت مطلق در مرکز عکس نباشد، فوکاس خودکار دوربین ممکن است کار خود را درست انجام ندهد. شما احتمالا این تاثیر را به فراوانی قبلا دیده اید. فن نیم – فشار به دوربین می گوید که شما برای عکس گرفتن کاملا آماده اید و به دوربین می گوید که آماده باشد و از اتفاق افتادن چیزهایی که ممکن است پیش آید، جلوگیری نماید:
قفل کردن فوکاس
دوربین سعی می کند فوکاس خود را بر روی شئ قفل کند. عمل قفل فوکاس به عکاس این اجازه را می دهد قبل از گرفتن عکس، یک نقطه را بر روی شئ به حالت منجمد و بی حرکت دربیاورد. این فن برای شناخت هنر ترکیب بندی بوسیله ی یک نطقه و عکاسی دوربین، بسیار مفید است.
پاسخ سریعتر حالت فشار کامل
هنگام گرفتن عکس، دوربین نسبت به حالت نیم – فشار سریعتر عمل می کند. فاصله ی بین فشار دادن دکمه و عکاسی در دوربین دیجتال به نام: "عقب ماندگی شاتر" معروف است.
منبع: http://www.photonhead.com/beginners/halfpress.php
-----------------------------------------------------------------------------------------------
این عکس رو با همین تکنیک گرفتم، که بعد از ارسال پست گفتم بد نیست بگذارم اینجا:
آخرین ویرایش: