نیترو هاست | ارائه دهنده هاست لینوکس

dimos

New Member
با عرض سلام وادب و احترام
امروزه اینترنت یکی از رسانه های مفید و قدرتمند است و می تواند از این طریق به جهانیان کالا, محصول و حرفه خود را معرفی کرد .از انجايي كه براي راه اندازي سايت بايد هاست تهيه كنيد و هزينه هاي هاست و دامين بالا هست تيم نیترو هاست، هاست هاي خود را با قيمت بسيار پايين و مناسب ارائه ميكند

تعرفه هاست هاي نیترو هاست
100مگابايت(تست) ----- 1000 تومان ماهیانه
200مگابايت-----3000تومان سالانه
500مگابايت----6000تومان سالانه
1گيگابايت ----15000تومان سالانه
2گيگابايت-----20000تومان سالانه
5گيگابايت ----25000تومان سالانه
10گيگابايت----35000تومان سالانه
20مگابايت ----40000تومان سالانه
نامحدود----36000تومان سالانه +دامنه اي ار رايگان

تعرفه هاست های دانلود نیترو هاست
دانلود 5 گیگابایت----- 10000تومان ماهیانه
دانلود 10 گیگابایت----- 14000 تومان ماهیانه
دانلود 15 گیگابایت-----16000 تومان ماهیانه
دانلود 20 گیگابایت----- 21000تومان ماهیانه
دانلود 30 گیگابایت----- 24000تومان ماهیانه
دانلود 70 گیگابایت----- 59000 تومان ماهیانه

تعرفه هاست های پر بازدید نیترو هاست
پربازدید 500 مگابایت----- 10000تومان ماهیانه
پربازدید 1 گیگابایت----- 13000 تومان ماهیانه
پربازدید 2 گیگابایت----- 19000تومان ماهیانه
پربازدید 5 گیگابایت-----23000 تومان ماهیانه
اگه پكيج مورد نظر شما موجود نيست با اي دي من تماس بگيريد.

هاست اسپانسری:
<نیترو هاست اسپانسر سایت شما می شود>:تنها کافیست تبلیغات ما را در سایت خودتان قرار داده و از ما هاست رایگان به حجم های 10 و 20 گیگابایت بگیرید

پشتيباني
یکی از حائز اهمیت ترین گزینه ها درسرویس دهی نیترو هاست پشتيباني و خدمات پس از فروش مي باشد.

ورود به سامانه مشتريان

با توجه به اینکه اینقدر سایت های فروش هاست زیاد شده که آدم سردگم میشه چقدر قیمت ها متفاوت!
یکی میاد ارزون میده یکی دیگه گرون درسته همه چی ملاکه
بنده یک سرور مجازی میخوام که کل فضایی که به بنده میده ssd باشه
رم 2 باشه هاردشم که عرض کردم 25 الی 35 گیگ ssd بسه برای شروع کار
cpu کاملاً اختصاصی باشه
شرکت ثبت شده باشه (خیلی مهمه)
و سروری که به بنده میده مدیریت شده و پشتیبانی کاملاً نرم افزاری داشته باشه و کانفینگ کامل امنیتی و غیره سرور با پشتیبانی سایت باشه (البته قیمت پشتیبانی نرم افزری و غیره رو جدا بگین)
کلاً عرض کنم یک چیز با کیفت میخوام که نسبت به کیفیتش قیمتش هم مناسب باشه
از ایران میخواستم که با توجه به قیمت های بالای سرور های ایرانی پشیمون شدم ترجیحاً از انگلیس

pasargadteam

Active Member
با توجه به اینکه اینقدر سایت های فروش هاست زیاد شده که آدم سردگم میشه چقدر قیمت ها متفاوت!
یکی میاد ارزون میده یکی دیگه گرون درسته همه چی ملاکه
بنده یک سرور مجازی میخوام که کل فضایی که به بنده میده ssd باشه
رم 2 باشه هاردشم که عرض کردم 25 الی 35 گیگ ssd بسه برای شروع کار
cpu کاملاً اختصاصی باشه
شرکت ثبت شده باشه (خیلی مهمه)
و سروری که به بنده میده مدیریت شده و پشتیبانی کاملاً نرم افزاری داشته باشه و کانفینگ کامل امنیتی و غیره سرور با پشتیبانی سایت باشه (البته قیمت پشتیبانی نرم افزری و غیره رو جدا بگین)
کلاً عرض کنم یک چیز با کیفت میخوام که نسبت به کیفیتش قیمتش هم مناسب باشه
از ایران میخواستم که با توجه به قیمت های بالای سرور های ایرانی پشیمون شدم ترجیحاً از انگلیس

با سلام و درود بیکران
عزیز, در مورد قیمت های هاستینگ, بسته به اون شخص یا شرکت و سیاست هاش هست.
اشخاص زیادی هستند که هاستینگ رو انجام میدهند و بسیار سرویس دهی ضعیفی دارند چون فقط به گرفتن پول فکر میکنند و دادن مقدار مشخصی هاست و چون نمی تونند پشتیبانی کنند طبیعتاً مشتری ازشون ناراضی و تهش میبینه مبلغی نداره که انتظار چیز خاصی داشته باشه و در نتیجه میره یه جایی گرون تر میخره. تجربه ثابت کرده که ایرانی جماعت اول میره سراغ ارزونه تجربه میکنه که خوب نیست و بر میگرده سراغ گرونه و این بار میدونه که بابا هرچی پول بدی آش میخوری.
در مورد اینکه شرکت ثبت شده باشه هم پیشنهاد میکنم این رو معیار قرار نده عزیز.
90% کسانی که هاستینگ میکنند ثبت شده نیستند. اون 10% هم باز دو دسته هستند کسانی که شرکت هستند و مالیات پرداخت میکنند و کسانی که شرکت هستند و مالیات پرداخت نمی کنند.
کار هاستینگ بنا به خیلی از دلایل که خارج از بحث این تالار است مسائل مالیاتیش مشکلدار است.
کسانی که ادعای شرکت ثبت شده میکنند حتی خیلی از شرکت های بزرگ به وقت دریافت نماد اعتماد الکترونیک اون رو به صورت اشخاص حقیقی گرفتن و نه حقوقی و به نام شرکت.
پس دنبال اینکه ثبت شده باشه و ... نباشید.
اشخاصی هستند که ثبت شده نیستند و بسیار مناسب تر از اشخاصی که ثبت شده اند کار میکنند.
مشتری بنده از یکی از شرکت های معظم رفت و هاست گرفت چون مشتریان گفته بودن که از این شرکت میخواهیم, از لحاظ پشتیبانی و ... به مشکل خورده و دوباره برگشته پیش خود ما.
همیشه برند بودن دلیل بر خوب بودن نیست.
به هر حال در مورد سرور مجازی هم در ایران دنبالش خیلی نگردید. کمتر کسانی هستند که سرور مجازی میفروشند و اورسل (فروش بیش از حد مجاز سخت افزار سرور) نمی کنند. اکثر این کار رو میکنند و سرعت و آپتایم سرورهاشون مشکل داره.
مشاور بیشتر نیاز داشتید در خدمتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا