نیاز مند هدر و لوگو زیبا برای دو سایت

mehdiBC

Member
نیاز مند یک هدر و لوگو زیبا هستم
برای سایت دوستم
قیمت بدین لطفا
در ضمن اگر قیمت خوب باشه برای سایت خودمم می خوام ( ینی جمعا 2 هدر و 2 لوگو )
کسانیکه کارشون تمیز باشه و قیمت پایین بگیرن برای کار بعدی ( طراحی بنر و هدر انجمن گفتگو و یک فروشگاه اینترنتی و . . . ) از خودشون سفارش می گیریم.
این دوستم یک سایت موبایل داره که بعد یک ماه انجمنش هم راه می افته و بعدا هم فروشگاه اینترنتی هم قراره بزنه./

منتظرم./

moslemfn

Member
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی در صورتی که تمایلی به طراحی دارید بنده گرافیست هستم و طراحی حرفه ای براتون انجام میشه کار در اسرع وقت تحویل میشه در مورد هزینه هم کنار میام با شما آیدی یاهومو در زیر نوشتم تا به راحتی در تماس باشید نمونه کارم اگر خواستین در یاهو ارائه میشه با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت Yahoo ID: info.p30pdf

rezajalalii

Member
برای سایت دوستم
قیمت بدین لطفا
کسانیکه کارشون تمیز باشه و قیمت پایین بگیرن برای کار بعدی ( طراحی بنر و هدر انجمن گفتگو و یک فروشگاه اینترنتی و . . . ) از خودشون سفارش می گیریم.
این دوستم یک سایت موبایل داره که بعد یک ماه انجمنش هم راه می افته و بعدا هم فروشگاه اینترنتی هم قراره بزنه./

منتظرم./

با عرض سلام و خسته نباشید
جهت طراحی های ذکر شده در فروم مجید آنلاین لطفا پس از دیدن نمونه کار های ما در آدرس وب سایت:
http://farsigraph.com
در صورت تمایل به سفارش طراحی های خود با همین آیدی یاهو و یا از طریق بخش ارتباط با ما با ما تماس حاصل فرمایید
لازم به ذکر است فارسی گراف تا پایان فصل پاییز تخفیفی شامل 50% را برای مشتریان خود در نظر گرفته است.
آیدی یاهو: farsigraph
برای شما پیامی به آدرس مسنجر یاهو ارسال گردید.

با تشکر فراوان مدیریت فارسی گراف

iliya77

Active Member
برای سایت دوستم
قیمت بدین لطفا

منتظرم./

سلام دوست عزیز
از وبلاگ ما هم دیدن فرمایید
www.tarahangraphic77.blogfa.com

اگه مورد پسند واقع شد در خدمتیم به ما ایمیل بزنید.
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا