نیاز مند به اسپانسر مطمئن

DDLArea.com

New Member
با سلام و احترام

نیازمند به اسپانسر خوب و مطمئن برای یک سایت وارز با رنک گوگل 3 و الکسا 48.000
بازدید 20.000 در روز

اگر کسی از دوستان مایل به همکاری هستند بفرمایید

با تشکر.

سلام دوست عزیز ما هم می تونیم با کیفیت عالی پشتیبانی تون کنیم ! اگه خواستین به آدرس سایت برین و کیفیت رو ببینید و یا با ای دی یاهو تماس بگیرید و پی ام بدین
موفق باشید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من به بهترین نحو پشتیبانیتون می کنم هاست با پهنای باند هر میزان که نیازتون باشه در اختیارتون می ذارم اکانت سایت های رپیدشیر و مگاآپلود هم بهتون می دم

چون نیاز به اسپانسر دارید من این کار را برای شما میکنم.آن هم بصورت رایگان.فقط برای من پیغام خصوصی بزنید.

vatanmusic

Well-Known Member
خوب این اقا گفتن اسپانسر میخوان - معنی اسپانسر هم که معلومه - یعنی رایگان
تمامه بچه هایی که اینجا اومدن پی ام دادن یعنی رایگان میخوان این سرویس را بدن
پس دیگه برا چی میاید مینویسید (آن هم به صورت رایگان)

PadinaWebGroup

Active Member
اگر خواستيد با پهناي باند نامحدود از سرور انگليس با سرعت خوب در خدمتيم.

پ.ن : سايت هاي نرم افزاري پرقدرتي را ساپورت كرديم و ميكنيم !!!

www.Padina.ir
Y! : Designer977

SME

Banned
هات هاست
لطفا شرایط مورد نیاز و نوع فعالیت سایت را به همراه آدرس از طریق پیغام خصوصی ارسال بفرمایید.

DDLArea.com

New Member
با سلام

از توجه همه عزیزان متشکرم

چون ظرف حدود 1 ماه سایت ما 5 سرور عوض کرده به همین دلیل بنده احتیاج به تحقیق و برسی در مورد پیشنهاد های شما سرور شما عزیزان دارم و تماس خواهم گرفت

Yahoo ID: ddlarea

با تشکر

jaberjiji

Member
با سلام

از توجه همه عزیزان متشکرم

چون ظرف حدود 1 ماه سایت ما 5 سرور عوض کرده به همین دلیل بنده احتیاج به تحقیق و برسی در مورد پیشنهاد های شما سرور شما عزیزان دارم و تماس خواهم گرفت

yahoo id: Ddlarea

با تشکر

سلام
ببخشید الان ایشمون نزدیک 2 هفته است که روی سرور های ما استقرار دارند، از سرور ما هم راضی بودند به گفته خودشون اونوقت چرا اینجا نوشتند هر جا رفتم قطعی داشته نمیدونم ، فکر کنم این برای تبلیغات منفی و خراب کردن اعتبار ما هست.
به هر حال خواستم این سو تفاهم رو رد کرده باشم

DDLArea.com

New Member
سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید بنده کجا گفتم هرجا رفتم قطعی داشتم ؟

من از سرور شما راضی هستم البته موارد کوچکی وجود داره که قابل رفع و برسی هستش
بنده این تاپیک را برای سایت دیگری با موضوع مشابه سایت اول باز کردم , نه اون سایتی که شما زحمت حمایت کردن آن را می کشید

سایت دوم هم به دلیل اشتراکی بودنش و اینکه اون 2مورد کوچک را طرف دوم ما دیدن به همین دلیل کمی روش حساس شدن

امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیامده باشه

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا