نیاز مبرم به کمک درمورد طراحی قفل؟؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز :
من نیاز به کدی دارم که بتونه بر اساس سخت افزار کامپیوتر یک سریال درست کنه ، به عبارت ساده تر بتونه به سریالهای قطعات سخت افزاری مانند cpu و hdd دسترسی پیدا کنه تا من بتونم بر اساس اونها یک کد منحصر به فرد برای یک کامپیوتر ایجاد کنم ، لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه .
ممنون از لطف همه.

ghasemrayaneh

Active Member
قاسم

سلام

شما می تونی از قفل نرم افزاری شتاب استفاده کنی .

البته این نرم افزار رایگان نیست و فقط سی روز آزمایشی فعاله .

که می تونی توضیحات رو در اینجا مطالعه کنی .

omidafg

New Member
آیا امکان بدست اوردن کد و سریال مثلا هارد دیسک یا cpu و دیگر قطعات سخت افزاری در دایرکتور وجود نداره اسکریپت یا کد در لینگو باید باشه که این کار را انجام بده.

سلام
من می تونم از طریق دایرکتور شماره سریال هارد، مادربورد، CPU، بایوس، CD Rom، رم و هر وسیله سخت افزاری دیگه رو بگیریم.
از اینکه نمی تونم توضیح بدم که راه حلش چیه شرمنده هستم، باور کنید اصلا ساده نبود نزدیک 1 سال تحقیق کردم تا تونستم روشی پیدا کنم که کار کنه.
واسه طراحی قفل هم خیلی جلو رفتم یه الگوریتم هم در اوردم که یه رمز 20 کاراکتری اتفاقی بر اساس سریال CPU تولید می کنه اما متاسفانه به علت گرفتاری های کاری دیگه وقت نکردم پروژه رو ادامه بدم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

ghasemrayaneh

Active Member
سلام

توی این روشی که شما زحمت کشیدی و بدست آوردی آیا می شه کد ها رو مجازی تغییر داد یعنی کد های سیستم 1 رو تبدیل کرد به سیستم 2 .

منظورم در مورد نرم افزار هایی است که روی 1 سیستم بیشتر نصب نمی شوند .

سلام

توی این روشی که شما زحمت کشیدی و بدست آوردی آیا می شه کد ها رو مجازی تغییر داد یعنی کد های سیستم 1 رو تبدیل کرد به سیستم 2 .

منظورم در مورد نرم افزار هایی است که روی 1 سیستم بیشتر نصب نمی شوند .

ببخشید اصلا متوجه منظورتون نشدم.

ghasemrayaneh

Active Member
معذرت می خوام .

منظورم اینه که یک شرکت نرم افزاری رو می سازه که فقط روی یک سیستم نصب می شه یعنی وقتی نرم افزار رو نصب می کنیم کد سخت افزاری به کاربر می ده و کاربر برای فعالسازی کد رو به شرکت ارسال میکنه و شرکت یکد فعالسازی رو میده .

در نتیجه این کد سخت افزاری با استفاده از شماره سریال قطعات سیستم به وجود میاد .

یعنی ما اون نرم افزار رو روی سیستم دیگری نمی تونیم نصب کنیم . سیستم دیگری هم که بخواهیم نصب کنیم کد سخت افزاری فرق می کند ( و شرکت هم دوبار به ما اون کد رو نمیده )

پس می شه کد سخت افزاری سیستم دیگه رو به کد سیستم اول تبدیل کرد تا با همون کد فعالسازی کار کنه ؟

معذرت می خوام .

منظورم اینه که یک شرکت نرم افزاری رو می سازه که فقط روی یک سیستم نصب می شه یعنی وقتی نرم افزار رو نصب می کنیم کد سخت افزاری به کاربر می ده و کاربر برای فعالسازی کد رو به شرکت ارسال میکنه و شرکت یکد فعالسازی رو میده .

در نتیجه این کد سخت افزاری با استفاده از شماره سریال قطعات سیستم به وجود میاد .

یعنی ما اون نرم افزار رو روی سیستم دیگری نمی تونیم نصب کنیم . سیستم دیگری هم که بخواهیم نصب کنیم کد سخت افزاری فرق می کند ( و شرکت هم دوبار به ما اون کد رو نمیده )

پس می شه کد سخت افزاری سیستم دیگه رو به کد سیستم اول تبدیل کرد تا با همون کد فعالسازی کار کنه ؟

تولید کد بر اساس سریال سخت افزار یک امر سلیقه ای هستش، ممکنه من از یک روش استفاده کنم، فرده دیگری از روش متفاوت از من استفاده کنه
به همین دلیل این کد ها بهم نمی خورن.

این سیاست شرکت تولید کننده هستش که تصمیم می گیره که کاربر نرم افزارشون رو چند بار نصب کنه.

در حالت عادی راهی نداره.

موفق باشید

omidafg

New Member
سلام
من می تونم از طریق دایرکتور شماره سریال هارد، مادربورد، cpu، بایوس، cd rom، رم و هر وسیله سخت افزاری دیگه رو بگیریم.
از اینکه نمی تونم توضیح بدم که راه حلش چیه شرمنده هستم، باور کنید اصلا ساده نبود نزدیک 1 سال تحقیق کردم تا تونستم روشی پیدا کنم که کار کنه.
واسه طراحی قفل هم خیلی جلو رفتم یه الگوریتم هم در اوردم که یه رمز 20 کاراکتری اتفاقی بر اساس سریال cpu تولید می کنه اما متاسفانه به علت گرفتاری های کاری دیگه وقت نکردم پروژه رو ادامه بدم.

موفق باشید.

شما اینکار را فقط با اسکریپت نویسی و لینگو در دایرکتور انجام دادید ؟ یا کد رو از مثلا vb وارد کردید ؟ اگر میشه لطفا یه راهنمایی کوچیک بفرمایید.

ممنون

پتاس

Member
سلام
من با دایرکتور قفل ساختم برای نرم افزارم این مربوط به حدود 4 سال پیشه. .نرم افزار رو سیستم نصب میشه کد و رمز میخوا د بعد اگه سیستم عامل تغییر کنه دوباره باید کد و رمز جدیدی داد کلا در هر سیستم که نصب میکنی رمز ورود متفاوته..

َAmateur

New Member
با سلام مجدد، و با پوزش از استادان گرامی:
دوست عزیز میتونید با مطالعه این مطلب و با استفاده از اکسترای رایگان xtras.calu.us نسبت به ساخت قفل برای سی دی اقدام نمائید.
http://director-online.com/forums/read.php?2,22279,29395
این اکسترای رایگان این امکانات رو داره:

1. Verifying the completeness of a downloaded file
    2. Create "signatures" to passwords for security
    3. Check for file differences
    4. Check for file tampering
    5. Check for the authenticity of a message
البته من قبلا باهاش کار کردم ولی نمی دونم رو سون جواب میده یا نه، دوستان اگه کسی با این اکسترا کار کرد لطفا نتیجه رو همینجا مطرح کنه.
موفق باشید.

sport414

Active Member
سلام
یه روش برای قفل ساختن میگم شاید به دردت بخوره . اول برنامه شما یک عدد اتفاقی می سازه و این عدد اتفاقی رو شما در یک جهنم دره ای در داخل فایل های ویندوز که عقل جن هم بهش نمی رسه توی یک فایل ذخیره می کنید .( به کمک اکسترا fileio) البته شما باید به یک نحوی درایو ویندوز را بدانید تا بتوانید مسیر دهی کنید.یا از اکسترا استفاده کنید یا اول برنامه از کاربر بپرسید .بعد بر اساس یک تابع ریاضی مثلا 100*X+12*X*X یا هر تابع دلخواه دیگری که البته یک مقدار نکته هم ممکنه داشته باشه یک کد فعال ساز می سازید . این کد در برنامه ی شما ساخته شده و کاربر باید همین کد را از شما از طریق مثلا sms بپرسه و وقتی کد فعال ساز را وارد کرد و با کد تولید شده در برنامه یکی شد برنامه اجرا خواهد شد و این کد فعال ساز را دوباره در یک جهنم دره ی دیگری در لابه لای فایل های ویندوز ذخیره می کنی و اگه برنامه نویس باشی می دونی بقیه اش چطوریه. بعدش هم می تونی برای برنامه ات محدودیت تعداد ورود بگذاری مثلا بعد از 100 بار اجرا دوباره کد فعال ساز بخواهد و تا مبلغ آن را پرداخت نکند از کد خبری نیست . در این روش نیازی به مشخصات کامپیوتر هم نداری و نیاز نیست خودت را علاف این اطلاعات کنی . من تقریبا 90 درصد قفلهایی که میسازم با همین روش هست البته برای افزایش امنیت من کاری کردم که اگر کسی اون فایلهای جهنم دره ای را پیدا کند و بخواهد به آنها دست بزند برنامه دیگر اجرا نخواهد شد . شما هم می توانید یک همچین کاری را با کمی خلاقیت اجرا کنید و دنیای برنامه نویسی دنیای بی نهایت خلاقیت هاست و خدا چه موجودی آفریده . وقتی در برنامه نویسی به موفقیت بزرگی می رسم از اینکه انسان هستم لذت می برم و خودم تعجب می کنم از خودم که توانستم چنین کاری را انجام دهم ببین خدا چه زیبا آفریده . حیف که نفهمیدیم که چرا آفریده . توی این دنیا که خبری جز خوردن و خوابیدن و ریدن وووو خبری نیست و تمام فعالیت ها گرد همین کارهای زیر صفر می چرخه !! شاید یه روزی فهمیدیم که قرار چی بشه. به امید اون روز . موفق باشید انشاء الله .

جدیدترین ارسال ها

بالا