نیاز مبرم به بسته greyscalegorilla hdri light kit pro c4d

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش بنده نیاز مبرم به greyscalegorilla hdri light kit pro c4d دارم و از شما دوستان درخواست میکنم که هرکی داره بذاره تا بقیه هم بتونن دانلود و استفاده کنن
با تشکر:)

Mojtaba - C4D

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش بنده نیاز مبرم به greyscalegorilla hdri light kit pro c4d دارم و از شما دوستان درخواست میکنم که هرکی داره بذاره تا بقیه هم بتونن دانلود و استفاده کنن
با تشکر:)

سلام - میتونی با یه سرچ پیدا و دانلودش کنی

rrss

Active Member
توی نت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم که بدردم بخوره ، یا لینکهاش غیر فعال بود ، یا فایل لینکها حذف شد ه بود و.....
از دوستان هر کی د اره بذاره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن:)

APOCALYPSE

Member
اگه لینک ها نبودند یا با سرعت بالا نیاز دارید همین صفحه را لینکش را برایم بفرستید خصوصی
براتان آپلود کنم در هر سایتی که می خواهید
اگر لینکی نیافتید .
همین جا لینک هایش رو قرار می دهم.

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از شما دوستای خوبم خصوصا yas_d و APOCALYPSE گرامی

راستش با کلیک روی لینکای گذاشته شده پیغام زیر رو داد :
This file can be downloaded by premium only

و نشد که دانلود بشه و متاسفانه نتونستم دانلود کنم

APOCALYPSE

Member
با تورنت می توانید دانلود کنید یا چه سایتی برایتان باز می شود چون بنده ایران نیستم نمی دانم چه سایت آپلودی اونجا -یلتر نمی باشد؟

بفرمایید کجا آپلود کنم برایتان آپلود کنم .
البته با تورنت راحت تر می توانم خدمتتان باشم.

مثلا مدیا فیر یا مگا اوکاز اگه می شناسید همچین سایتی را دراپ باکس یا اصلا حتی گوگل داکس می توانم موقتا برای دانلود قرار بدهم .
لطفا یک جوری مطلع کنید . لینکش این پیج را مثلا برایم خصوصی بفرستید شاید یادم برود سر نزنم بسیار سرم شلوغ هست
.

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان خوبم خصوصا APOCALYPSE عزیز:)
بزرگوار از این همه لطف جنابعالی بنده نمیدونم چجوری تشکر کنم ، واقعا شما بزرگوارید، و بنده در مقابل این همه لطف شما جز تشکر کار دیگه ای از دستم برنمیاد،راحت بگم جز تشکر خشک و خالی کار دیگه ای از دستم برنمیاد ، امیدوارم که این کمبود رو به بزرگواری خودتون ببخشید، بنده از این همه لطف شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم :rose:
ضمنا خدمتتون عرض کنم که بکمک یکی از دوستان گلی مثل شما مشکلم حل شد و تونستم دانلودش کنم ، و در مقابل این همه لطف شمااین شرمنده گی است که برام موند
باز هم از این همه لطف شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم:rose::oops:

APOCALYPSE

Member
بتده واقعا شرمنده ام متاسفانه سیستم ویندوزمان دچار مشکل شده بود و اصلا آپ لود نمی کرد
با مکینتاش که آن شدم آپلود شد شرمنده الان کار راه افتاد امری بود باز هم در خدمتم چند نمونه کار قرار خواهم داد شما هم بدهید
اگر نیاز داشتید فایلش رو خدمت شما می دهیم. :)

rrss

Active Member

دوستان اینم فایلی که بعد از دانلود لینکهای بالا بهش نیاز هست تا در سینما فوردی بشه با این پلاگین کار کرد قبلا از دوست خوبم yas_d عزیزم خیلی از بابت لطفهایی که کرده ازش ممنون و سپاسگذارم :rose::oops:

پیوست ها

• GreyscalegorillaHDRILightKitPro1.5.rar
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 19

rrss

Active Member
دوستان ناگفته نماند که بکمک شما دوستان گل بخصوص yas_d عزیز بالاخره تونستم این مشکل رو حل کنم
خیلی از
yas_d از بابت لطفهایی که کرد ازش ممنون و سپاسگذارم:rose::rose::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا