ببخشید ها توی بخش phpnuke
من که چیزی ندیدم به درد بخوره
چون همش تکراری بود ..
و فقط آموزش نصب بر رو لوکال هاست رو یاد داده بود ...
که اون هم به درد من نمی خوره
اگه شما که ادعا می کنید خیلی وارد هستید چرا یک مقاله کامل در مورد phpnuke و یا phpbb و یا my bb نمی زارید که ما توی این کنفرانسها الاف نشیم !
شما با این کاراتون فقط می خواید کاربران رو بپیچونید !
من فکر می کردم مجید انلاین یه سایت متفاوته !
آخه یکی از دوستان این سایت رو به من پیشنهاد کرده بود !
ولی کنفرانهای شما با این کارشون نشون دادن که من اشتباه فکر می کردم !
من اگه شده آموزش رو از زیر سنگ هم پیدا می کنم ! آخه من از اون بچه پروها هستم !
علی رضا جون شما که همیشه توی کنفرانس انلاین هستید ! چرا یاهو مسنجرتون رو خاموش می کنید !
شاید یکی بهاتون کار واجبی داشته باشه ! آخه شما اینجا به کسی جواب نمی دید و اگر هم می دید خیلی دیره !
سلام
والا من باید بگم که خیلی بهم برخورد اول نمیخواستم جواب بدم ولی خوب دیدم جواب ندم بدتره!
دوست من ، من اصلا ادعایی ندارم! این و مطمئن باش!
دوست عزیز در مورد یاهو مسنجرم گفتید بله خیلی از دوستان که با من تو یاهو آشنایی دارن میدونن که من معمولا اینویزی میام بالا دلیل اون هم کاملا مشخصه ! انقدر سرم شلوغه که حد و حساب نداره. و متاسفانه هر وقت اون پرچم busy لامسب رو هم روشن میکنم باز یه عالمه آدم هستن که سوال های شخصی میکنن که خوب وقتم گرفته میشه!
هر وقت هم کسی از دوستان که از مشتری ها باشه یا کارش جوری باشه که به هم pm بده در صورت لزوم همون موقع جوابش رو میدم! البته اگر اینویزی باشم و گرنه که خوب جواب آف رو میدم هر چند مشتری هام همه شماره تماسم رو دارن و همین طور ایمیل اگر کسی کارش واجب باشه برای ارتباط با من مشکلی نداره.!!!
پس اگر کسی کار واجب داشته باشه جوابش و میدم! همچین میگید کار واجب انگار چه خبره عزیزم من که نشستم اونجا ببینم هر کی میخواد سایت بیاره بالا بپرم بگم نه تو رو خدا جون من بزار من این کار رو بکنم که!!!
میگید آموزش نیست! من خدمتتون عرض کردم نحوه نصب cms ها همشون تقریبا یه جوره! اگر برا nuke نیست برا بقیه که هست ببین بقیه چی کار کردن نیوک هم همونه!!
که با عرض تاسف باید بگم هست تا دلت هم بخواد هست عوض اینکه این جوری به آدم برگردی یه سرچ بزن تو اینجا نبود برو تو سایت های پشتیبان نیوک فارسی!
بعضی از مدیر های و مسئولان پشتیبانی و فارسی سازی نیوک های فارسی این جا هم مدیرن و دارن کار میکنن مثل صادق خفن! پس مطمئن باش هست!
من هر 4 یا 5 ساعت ای که کار میکنم و برای خستگی و تنوع یه 15 تا 30 دقیقه هم میام اینجا و هم یه گشتی میزنم و اطلاعاتم رو بروز میکنم و هم اگر جایی لازم باشه به کسی کمک کنم ، این کار رو از روی میل انجام میدم.
تنها کسی که به تاپیک شما جواب داده منم پس حق بدید جلوی این نوع بیان شما مقاومت کنم.
من تمام راهنمایی های لازم رو برای اینکه شما کارت زود تر راه بیفته کردم! شما فقط کافیه یکم حوصله میکدی و میگشتی پیدا میکردی!! این و مطمئن باش
بعدشم شما میخوای کنفرانس بدی من باید بگردم که شما الاف نشی اگر آخه چه ربطی داره!! من مگه الافم .........
دوست من لوکال مگه چقدر با هاست واقعی فرق داره کارایی که رو لوکال میکنی رو هاست هم انجام میدی تازه به تجربه ثابت شده کار روی لوکال سخت تر از هاست هست.
خیلی از برنامه ها رو لوکال درست جواب نمیدن ولی رو هاست چرا و کمتر اذیت میکنن!!!
شما اگر همون لوکال رو میخوندی مشکلت حل بود و دیگه لازم نبود با منی که فقط هدفم کمک به شما بوده این طوری برخورد کنی!!!
در کل هیچ ادعایی ندارم
اگرم فکر کردید با این کار و برخورد تند میرم براتون 800 تا لینک ردیف میکنم که آقا بفرما دیدی من بلدم اشتباه میکنی!
اگر خواستی هزینه شو میگیرم برات نصب و پیکربندی رو انجام میدم و گرنه خودتون مشکلتون رو حل کنید
تا از این به بعد این جوری با کسی که هدفش کمک با شماست برخورد نکنید.
اصلا در کل من اشتباه کردم و معذرت میخوام که میخواستم کمکتون کنم.
نه به 4 یا 5 خط اولتون نه به اون 2 تا خط آخر