نیاز فوری به جواب این سوال.

سلام خدمت اساتید محترم.
من درحال میکس و مونتاژ یک فیلم تقریبا 90 دقیقه ای هستم.همه کارای اون انجام شده ولی توی رندرش مشکل دارم.
مشکل این هست که میخوام این فیلمو با فرمت avi خروجی بگیرم و اینکه حجمشم زیاد نباشه.
فرمت اوریجینال فیلم 720x576 هست که زیاد هم با کیفیت نیست.اما موقعی که خروجی میگیرم مثلا حجم حدود یک دقیقه اون 198 مگابایت میشه(با خروجی Compress Mode : Microsoft DV Pal 48) و این خیلی زیاده.
چقدر حرف زدم.
سوال : یه فرمت خوب واسه خروجی که حجمو پایین بیاره و کیفیتم زیاد خراب نباشه چیه؟در واقع فرمت معمول یا روش معمول خروجی گرفتن این فیلما چیه؟

پیشاپیش تشکر.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
معمولا کسایی که کار میزنن برای بیرون و سیستم های قوی دارن با MOV خروجی میگیرن ، بعد به هر چی که بخوان تبدیل میکنن:wink:
من خودم از H.264 که Mp4 هست استفاده میکنم ، کیفیت خیلی خوبی داره و حجم خیلی کم:neutral:
موفق باشید:oops:

سلام و تشکر از وقتی که گذاشتید.
اتفاقا با QuickTime JPEG 2000 91 % Quality هم خروجی گرفتم.اما حجمش بسیار زیاد شد.خب اگر فیلم اوریجینال HD بود ارزش داشت.اما همونطور که گفتم 720x576 هست و کیفیتش خوب نیست.
پس از همون اول خروجی MP4 H.264 بگیرم.
راستی دستگاه های DVD با این فرمت که مشکل ندارن؟

بازم تشکر می کنم.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
wmv هم حجم خیلی کم و کیفیت خیلی خوبی داره . اونم بد نیست .

برای پخش تو dvd player ها هم . وقتی خروجی ات رو گرفتی با نرم افزار convert X to dvd 4 فایلت رو خیلی راحت با menu و ... و با کیفیت خیلی توپ تو dvd رایت می کنی .

eslam-ormoz

New Member
سلام خدمت اساتید محترم.
من درحال میکس و مونتاژ یک فیلم تقریبا 90 دقیقه ای هستم.همه کارای اون انجام شده ولی توی رندرش مشکل دارم.
مشکل این هست که میخوام این فیلمو با فرمت avi خروجی بگیرم و اینکه حجمشم زیاد نباشه.
فرمت اوریجینال فیلم 720x576 هست که زیاد هم با کیفیت نیست.اما موقعی که خروجی میگیرم مثلا حجم حدود یک دقیقه اون 198 مگابایت میشه(با خروجی Compress Mode : Microsoft DV Pal 48) و این خیلی زیاده.
چقدر حرف زدم.
سوال : یه فرمت خوب واسه خروجی که حجمو پایین بیاره و کیفیتم زیاد خراب نباشه چیه؟در واقع فرمت معمول یا روش معمول خروجی گرفتن این فیلما چیه؟

پیشاپیش تشکر.

سلام دوست عزیز
شما برای این کار خروجی mpeg2 بگیر ولی با این تفاوت که اگر خروجیت روی dvd -بیتریت را روی8 بزار و اگر میخواهی خروجی روی تیپ بگیری روی 15 بزار یادت نره در حالت cbr باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا