نیاز فوری....آبجکت یک ماشین ایرانی برای مایا جهت استفاده در پارکینگ
K keyvan_733 New Member Dec 25, 2007 #1 نیاز فوری....آبجکت یک ماشین ایرانی برای مایا جهت استفاده در پارکینگ
hosienmax100 3D Artist Jan 1, 2008 #4 میلاد جان اگه لطف کنی بلوپرینت هاشم بزاری لطف بزرگی میکنی(بیشتر سمند)
hosienmax100 3D Artist Jan 5, 2008 #6 Miladbat گفت: هر کدومش حدود 20 مگ هستن ضمنا من دستی عکس انداختم کلیک کنید تا باز شود... آقا میلاد دستی هاشو بزاری ممنون میشم
Miladbat گفت: هر کدومش حدود 20 مگ هستن ضمنا من دستی عکس انداختم کلیک کنید تا باز شود... آقا میلاد دستی هاشو بزاری ممنون میشم
NAKOOT Well-Known Member Jan 6, 2008 #8 Miladbat گفت: منظورت از دستی ها چیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... هر کدومش حدود 20 مگ هستن ضمنا من دستی عکس انداختم کلیک کنید تا باز شود... :دی
Miladbat گفت: منظورت از دستی ها چیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... هر کدومش حدود 20 مگ هستن ضمنا من دستی عکس انداختم کلیک کنید تا باز شود... :دی
hosienmax100 3D Artist Jan 6, 2008 #9 Miladbat گفت: منظورت از دستی ها چیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بابا مگه منظورت این نیست که خودت از سمند به صورت دستی عکس گرفتی استاندارد بلوپرینت نیستند از گفته تو اینجوری برداشت کردم حالا هم مهم نیست بی خیال
Miladbat گفت: منظورت از دستی ها چیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... بابا مگه منظورت این نیست که خودت از سمند به صورت دستی عکس گرفتی استاندارد بلوپرینت نیستند از گفته تو اینجوری برداشت کردم حالا هم مهم نیست بی خیال