نیاز شدید به بانکهای نرم افزاری در ایران

omidcool

Member
سلام دوستان
من چون ساکن آلمان هستم همیشه مشکل تهیه نرم افزار دارم و اغلب اوقات هرچی هم سعی میکنم موفق نمیشم.
کسی میتونه به من یه آدرس ایمیل و یا سایت اینترنت از یک بانک نرم افزاری در ایدان به من بده که کامل باشه و هر برنامه رو نیاز داشتم بتونم تهیه کنم.
البته امیدوارم مدیران انجمن فکر نکنن کهمن میخوام کسی واسه کسی تبلیق کنه نه. کم فقط میخواستم اگه بتونم نرم افزارای مورد نیازم رو بدست بیارم.
مرسی

iranexplorer.net

Active Member
نرم افزار ایرانی منظورتون هست؟! معادل ریالی رو چطور پرداخت میکنید اگر اون سایت خدمات فروش بین الملل رو نداشته باشه؟

omidcool

Member
برای من هیچ فرقی نمیکنه اگر خدمات فروش بین الملل هم نداشته باشه من میتونم پول رو به حساب اون شرکت واریز کنم. البته قیمت نرم افزار به اضافه هزینه پست.
مهمترین مساله این هست که کامل باشه. البته من نیاز زیادی به نرم افزار فارسی ندارم اما تهیه هر نوع نرم افزار در خارج از ایران مشکل هست. به همین دلیل می خوام اگه بشه این کار رو از داخل ایران انجام بدم.

iranexplorer.net

Active Member
خب در انجمن نیازمندی ها سفارش بدین. فکر میکنم دوستان زیادی هستند که مایل به همکاری هستند.

موفق باشید.

omidcool

Member
مرسی عزیز از لطفت ولی این برنامه هایی رو که من لازم دارم اینطوری نمیتونم پیدا کنم چون معمولا برنامه های وسیعی هستند و نمیتونم اینطوری پیدا کنم.
بطور مثال من تمام پلاگین های ادوب افتر افکت رو که فول باشن رو لازم دارم اما اینجا فقط دموی پلاگین ها وجود داره.
من آدرس سایت شرکت های نرم افزاری در ایران رو لازم دارم که بطونم با اونها از طریق اینترنت ارتباط بر قرار کنم و برنامه ها رو بطونم سفارش بدم.

omidcool

Member
ممنون من با همین اسم بو گوگل سرچ میکنم ببینم چی میشه.
اگر باز هم شرکتی رو میشناسید به من معرفی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا