نیاز به Vps مطمئن

morsoltany

Active Member
خیلی تاپیک باهالی شده
اصلا به موضوع اصلی تاپیک رسیدگی نمی شه .
خواهشا بسته دیگه معرفی کنید این همه دعوا را می تونید در پیغام خصوصی ادامه بدید دیگران دوست ندارن دعوای شما را ببیند
از مدیران می خوام به این تاپیک رسیدگی کنند .

servers24

Member
آپتایم ما 100% اون اپتایم سایت خودمونه ! وقت نکرده بودم دامنه ی سایت خودمونو دیر تر ست کردم ! بدون اکانت بود
هرکس هم که باورش نمیشه ! میتونه از مشتری ها بپرسه
آپتایم سایت شما، امنیت سایت شما و سایر موارد مربوط به شما اصلاً برای من اهمیتی نداره!
نکته اینجاست که اگر هر کسی دنبال کار خودش باشه، مشکلی پیش نمیاد
به هر حال مدیریت نیز ترتیب اثر داده و فکر کنم مشکل برطرف شده باشه
در نهایت هر کسی به کل شبکه ما ( 256 آدرس IP از 83.98.158.1 تا 83.98.158.255 ) حمله ای از هر نوع انجام بده، سریعاً بلوکه شده و موارد هم به دیتاسنتر مربوطه گزارش میشه، کما اینکه در مورد حمله دیروز به دیتاسنتر های LayeredTech و ThePlanet گزارشات مربوطه ارسال شده

Master ITX

Well-Known Member
یکی نیست به این تاپیک رسیدگی کنه؟؟؟؟!!!
واقعا که من میام میگم بسه بازم میبینم دارند به هم بدو بی راه میگند
اگه می خواید با هم دعوا کنید ایدی های همدیگه رو ادد کنید تو چت به هم هرچی خواستید بگید ولی نیار تاپیک پسره مردم رو که چی می خواسته العان به کجا رسیده خراب کنید
امیدوارم این پست ما یه کاری کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Master ITX

Well-Known Member
این رو هم اشاره کنم که Hostforweb هم یک روزی مثل خیلی های دیگه معروف نبود، ولی با ارائه کیفیت خوب خودشو مطرح کرد و الآن از بزرگترین هاست. فکر می کنم این روند برای خیلی شرکت های دیگه هم میتونه اتفاق بیفته !
خوبه یکی اومد و حرف درست زد تو این تاپیک

mersiuse

Member
آقایون نظرتون راجع به leyear thec چیه؟؟ چطور دیتاسنتری هست از نظر امنیت و سرعت و پاسخگویی و ...

Master ITX

Well-Known Member
آقایون نظرتون راجع به leyear thec چیه؟؟ چطور دیتاسنتری هست از نظر امنیت و سرعت و پاسخگویی و ...
خوده لایر تچ که اصلا وی پی اس نمیده یه چنتا شرکت هستند RACk دارند وی پی اس میدند مثل سورف اسپسدی این چیزا
در کل اگه از من بپرسند لایر به درد نمیخوره من که اصلا باهاش حال نکردم

Master ITX

Well-Known Member
در مورد امنیت باید برات بگم که وقتی سرور رو بهت میدن خودت باید منیجش کنی و امنیتشو ببری بالا کاری اصلا به دیتا سنتر نداره امنیتش در مورد سرعت هم بگم بد نیست ولی بهتر از اون هم هست خیلی بهتر از اون و ساپورت و پاسگویی ضعیفی داره ساپورت میدند ولی نه ساپورتی که باید به عنوان یه دیتا سنتر بدند
اگه بازم سوالی بود بپرس در خدمتم

جدیدترین ارسال ها

بالا