نیاز به یک متخصص برای حل مشکل vps

rayanehco

New Member
سلام.
دوستان ما یه سایتی داریم که ماهانه حدود 150 گیگابایت ترافیک داره و تعداد کاربران همزمان خیلی زیاده. از یه جایی vps گرفتیم برای سایت با 1 گیگ رم واقعی و cpu

Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz</pre>. روزهای اول خوب بود ولی بعد از چند روز سرعت سرور به شدت کاهش یافت و سایت خیلی سنگین شد و بنر هایی که تو سایتهای دیگه داشتیم خیلی کند لود میشدند که من متوجه میزان استفاده زیاد رم و server load شدم. میزان رم و سرور لود توی یک عکس تو همین تاپیک پیوست شده. به مدیر هاست موضوع رو گفتم بررسی کرد و گفت نمیدونم درخواست زیادی به آپاچی میفرسته و از این حرفا و گفت درست می کنم. الان سایت نسبت به قبل خیلی بهتر شده و سریعتر شده ولی باز هم سرعت سایت خیلی بالا نیست و بنرهای ما توی سایتهای دیگه مثلا نسبت به بنرهایی که رو سرورهای دیگه ای است دیر لو د میشه و البته با اینکه سرعت سایت بهتر شده ولی باز میزان server load زیاده. الان من توی service staus نگا میکنم زده
Server Load 138.47 (4 cpus) و علامت قرمر هم زده کنارش. و البته وارد شدن به whm هم چند دقیقه طول میکشه. میزان رم هم گاهی به 1.4 گیگ میرسه که قبلا توی VPS قبلی خیلی کمتر از اینا میشد. دوست دارم اگه میشه راهنماییم کنین تا خودم حل کنم. اگه هم نمیشه دنبال یه کسی میگردم که واقعا حرفه ای باشه و بتونه این مشکل رو حل کنه نه کسی که همین طوری بگه می تونم و بخواد یه سرکی به سرور ما بکشه. اما من دقیقا چی میخوام: میخوام سرعت سرور بره بالا

1239168299.jpg

آخرین ویرایش:

3erver.3ecurity

New Member
اگه مشکلتون حل نشده اشه اینا رو چک کن!!!

همه میگن پیغام خصوصی بدین!!!! باحاله ! ببین دوست عزیز این مشکل شما چندین دلیل می تونه داشته باشه! من انا رو اینجا بیان می کنم همه رو خودت چک کن ببین درست میشه یا نه اگه اوکی نشد توی پیغام خصوصی بهم بگو.
1- اولا سی پی یو وی پی اس ها شیر هست و سرور لود واسه همه هست نه تنها واسه شما! و سرور شما! ممکنه طرفت که ازش سرور گرفتی 10 تا سرور دیگه هم روی این سروری که شما روش هستی گذاشته باشه! یا مثلا 3 تا سرور سنگین دیگه!

2- ذکر کردی اپاچی ریکوست بالاست! خوب به اس اس اچ سرورت لاگین کن تایپ کن top اگه دیدی مینویسه آپاچی و ریکوست ها بالاست خوب فرق داره!
اما اگه دیدی httpd زیاد ریکوست میشه خوب یا اتک داری به سرورت! یعنی دداس میشی! یا اینکه واقعا ریکوست یوزر واسه پورت 80 واقعا بالا رفته! که بازم میشه با کامندی فهمید که روی هر ای پی روی پورد 80 چند تا کانکت هست به سرور! (اگه دداس ئباشه معلوم میشه و میشه جلو شو گرفت!)
3- در عکس نشون میده رمت خیلی بالا رفته! ایا مطمئن هستی زرفی که بهت سرور داده رم رو درست بهت داده!!!!!! ببین هایپر وی ام ها توی تنطیمات لیمیتش که واسه ادمینش هست میشه رم رو کنترل کرد! یعنی یه رم اختصاصی میشه داد یه رم براش! که میگن براش مموری!!!!! شاید براشت رو زیاد کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d
4- شما سیستم سایتتون چیه!؟ اون باید بگین!
5- احتمالات زیاده باید چک کرد! یکی دیگه از مشکلات سی پنل اینه که مثلا روی سیتم نیوک! مثلا عرض می کنم! روی سیتم نیود یه نمه آمار سایت بالا بره انلاین زیاد بشه اینقدر فشار میاره به سرور که نگو! این سی پنل هم در حالت ادی میزان مصرف رمش بالاست! چه برسه که......
6- در عکس کناری هایپر وی ام می بینم شما هر چی سرویس توی سی پنل بوده رو فعال کردین واسه مانیتورینگ! اخه چرا؟ می دونید همین مانیتور کردن سرویس ها کلی از رم شما رو اشغال میکنه؟؟؟
7- بازم دلایل مختلف دیگه هست!

اگه بالا کلمه رو بد نوشتم شرمنده اخه کی بورد فارسی نداره!

جدیدترین ارسال ها

بالا