نیاز به کمک شما دوستان و تجربه شما

hamedazhamejor

New Member
سلام دوستان
اول از همه اگر جای تایپیک رو اشتباه زدم ببخشین درست نمیدونستم کجا باید بزنم.
یک سوال داشتم من میخواستم یک در آمد درستی در اینترنت داشته باشم.
مثل تبلیغات کلیکی نگاه میکنن و ... از اینجوریا نه.
مثلا یک نمایندگی داشتن یا سرور یا گروه طراحی و ...
از این راه ها یک در آمدی داشته باشم حالا بهترین راه که شما دوستان میدونین چه راهی هست و اصلا میشه داخل نت درامد کسب کرد یا نه و چجوری؟:-?
من فقط با فتوشاپ کردم که کارمم بد نیست.:wink:
منتظر کم و یاری شما دوستان هستم.

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
اول از همه اگر جای تایپیک رو اشتباه زدم ببخشین درست نمیدونستم کجا باید بزنم.
یک سوال داشتم من میخواستم یک در آمد درستی در اینترنت داشته باشم.
مثل تبلیغات کلیکی نگاه میکنن و ... از اینجوریا نه.
مثلا یک نمایندگی داشتن یا سرور یا گروه طراحی و ...
از این راه ها یک در آمدی داشته باشم حالا بهترین راه که شما دوستان میدونین چه راهی هست و اصلا میشه داخل نت درامد کسب کرد یا نه و چجوری؟:-?
من فقط با فتوشاپ کردم که کارمم بد نیست.:wink:
منتظر کم و یاری شما دوستان هستم.

حجم تبلیغات به هر حال حداقل به اندازه ایده انتخابی مهم ئه، اگر به درستی برای خدمات تون تبلیغ نشه ایده های عالی هم بی فایده است.
اما جدا از بحث تبلیغات، سرمایه، تخصص و تعهد به هر حال محدودتون می کنه. قطعا گروهی از خدمات اینترنتی می توانند پر درآمد باشند،
اما یا حجم سرمایه زیادی لازمه یا پرسنل متخصص می خواد و یا تعهد و مسئولیت های سنگینی برای کارفرما ایجاد می کنند.

این نمونه هایی که شما مثال زدید برای درآمد زایی به مدیریت قوی و کارمند یا بازاریاب احتیاج دارند، همچین قابلیت هایی رو دارید که از زیر دست هاتون
به خوبی کار بکشید؟ یکی دو سال اول روی سود دهی حساب باز نکنید، پرداخت دستمزد برایتان مشکل ساز نیست؟

توصیه می کنم دنبال ایده ای باشید که :
  • کلا نیازی به دستیار و کارمند نداشته باشید، بخاطر هزینه و دردسر سر و کله زدن با کارمند.
  • به تنهایی از عهده انجام دادنش بربیایید، تخصص به کنار، لنگ کمک کسی نباشید.
  • از رقابت فرار کنید، تمام تلاش تون بر این باشه که خدمات تون خاص باشه یا رقابت تاثیر چندانی روی درآمد شما نداشته باشه.
  • مکانیسم کار طوری باشه که ملزم نباشید هر روز در سایت تون با مشتری ها درگیر شوید، فرضا مشتری چیزی رو در سایت تون ببینه،
    پولش رو اینترنتی پرداخت کنه و آنی و با روال خودکار، لینک دانلود بهش داده بشه.

ببینید با توانایی های فعلی تون چه چیزی می توانید تولید یا طراحی کنید که مشتری داشته باشه، فرضا اگر به فتوشاپ مسلط هستید
می توانید طرح های لایه-باز ای با فرمت psd فتوشاپ بسازید، نمونه تصویرش را در سایت تان قرار دهید و لینک دانلود psd اش را
بفروشید. طرح های زیبا فراوونه، psd های زیادی هم هست، اما مشتری ها همیشه دنبال طرح لایه-باز منحصر بفرد هستند که
در اینترنت کپی اش زیاد نباشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا