mahmoud_ghoochani
Member
من می خام نوک رو روی سیستمم نصب کنم . ویندوزم اکس پی هست و به راحتی می تونم دیتابیس رو تنظیم کنم . اما وقتی می خام نوک رو نصب کنم با اینکه مرحله تنظیمات رو می نویسم و وقتی به مرحله دوم نصب میره با این پیغام مواجه میشم :
----------------
اتصال آزمايشي به پايگاه داده با موفقيت انجام شد.
لطفا برروي دكمه ادامه كليك كنيد تا مرحله ورود اطلاعات به پايگاه داده اجرا شود..
اين مسئله بسيار مهم است كه اجراي اين مرحله به هيچ وجه قطع نشود, در غيراينصورت مرحله وارد كردن اطلاعات به پايگاه داده به صورت نادرست به پايان مي رسد.
فايل حاوي اطلاعات پايگاه داده بايد در مسير زير و با اين نام موجود باشد:
c:/irs/www/php-nuke7.5/install/nuke.sql
------------------
اون پائین یه دکمه ادامه هست که تا فشارش می دم دوباره به صفحه اول نصب برمیگرده و نصب نمی شه . الان موندم چطوری باید نوک رو نصب کنم . راستش رو بخاین منظور این قسمت رو که نوشته فایل حاوی اطلاعات باید در مسیر درایو اصلی برنامه ذخیره شده باشه رو نمی فهمم چون این فایل ذکر شده سرجاش هست . مگه اینکه باز اینم تنظیمات خاص خودش رو داشته باشه که من نمی دونم . لطفا یکی به من بگه چطوری از این مشکل رد شم ؟
----------------
اتصال آزمايشي به پايگاه داده با موفقيت انجام شد.
لطفا برروي دكمه ادامه كليك كنيد تا مرحله ورود اطلاعات به پايگاه داده اجرا شود..
اين مسئله بسيار مهم است كه اجراي اين مرحله به هيچ وجه قطع نشود, در غيراينصورت مرحله وارد كردن اطلاعات به پايگاه داده به صورت نادرست به پايان مي رسد.
فايل حاوي اطلاعات پايگاه داده بايد در مسير زير و با اين نام موجود باشد:
c:/irs/www/php-nuke7.5/install/nuke.sql
------------------
اون پائین یه دکمه ادامه هست که تا فشارش می دم دوباره به صفحه اول نصب برمیگرده و نصب نمی شه . الان موندم چطوری باید نوک رو نصب کنم . راستش رو بخاین منظور این قسمت رو که نوشته فایل حاوی اطلاعات باید در مسیر درایو اصلی برنامه ذخیره شده باشه رو نمی فهمم چون این فایل ذکر شده سرجاش هست . مگه اینکه باز اینم تنظیمات خاص خودش رو داشته باشه که من نمی دونم . لطفا یکی به من بگه چطوری از این مشکل رد شم ؟