نیاز به کمک در زمینه quiz با فلش

asayesh2006

New Member
سلام دوستان

من یک سی دی آموزشی با فلش ساختمکه پروژه ÷ایان ترممه. .حالا فقط تنها مشکلم اینه که در پایان هر درس پس از پخش فیلم آموزشی

با flv باید یک کوییز بذارم.که بعد از جواب دادن به اونها باید درصد جوابها رو هم بگه.یعنی چند درصد درست بوده و غیره..

توی فلش 8 یه tempelet هست که اینو داغخلش داره ولی سر در آوردن از برنامه نویسیش خیلی سخته.
در ضمن من بیشتر دوست دارم که بعد از پخش flv به صورت اتوماتیک کوییز شروع بشه.
خواهشا اگه میتونید کمک کنید.حتی اگه با نرم افزار های دیگه هم میشه این کارو کرد و به این اضافه کرد کمکم کنید.

اگه تونستید یه کوئیز از source کمکی در این زمینه بزارید خیلی کمکم کردین.

ممنون وتشکر

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام دوست عزیز
این مسئله کار خیلی سختی نیست ولی متاسفانه در این برهه من اصلا وقت ندارم اما باید بگم اگر بخواید می تونم برای شما اون رو تا آخر هفته دیگه آماده کنم ولی باید از کارهای دیگر هم بزنم ...

تو رو خدا منو ببخشید این اولین باری هست که نمی تونم کاری رو که بلدم سریع انجام بدم ...

موفق باشید ...

asayesh2006

New Member
سلام دوست عزیز
این مسئله کار خیلی سختی نیست ولی متاسفانه در این برهه من اصلا وقت ندارم اما باید بگم اگر بخواید می تونم برای شما اون رو تا آخر هفته دیگه آماده کنم ولی باید از کارهای دیگر هم بزنم ...

تو رو خدا منو ببخشید این اولین باری هست که نمی تونم کاری رو که بلدم سریع انجام بدم ...

موفق باشید ...

سلام .
ممنون از این که حداقل یه جوابی دادین و منو اومیدوار کردین.
اگه براتون مقدور خواهش میکنم سورس بزارین.من این هفته باید از این سی دی آموزشی که پروژمه دفاع کنم.
در ضمن از جوابی که قبلا دادین و مشکل flv playe حل شد ممنونم.
حالا میخواستم بگم چه جوری آخر همین فیلمهای flv ،quiz بزارم که تعداد جواب درست و غلط و همچنین درصد رو نشون بده.یهنی چند درصد درست زده.هر بخش 5 تا سوال و در کل 100 تا سوال میخوام بزارم.البته اگه نشه آخر flv ،کوییز گذاشت میخوام یه فصل جدید ایجاد و توی اون فصل فقط کوئیز بزارم.
ممنون از کمکتون.

sizanjavad

کاربر فعال
میگم یه وقت رودربایستی نکنیدها!
اصلا اگه دوست دارید کل پروژه پایانیتون رو بچه ها براتون انحام می دن:d

جدیدترین ارسال ها

بالا