نیاز به کاربر و مدیر فعال در انجمن

MJmoonwalk

Member
دوستان عزیز در انجمن قبرستون نیاز به کاربر و مدیر فعال میباشد.

این انجمن تازه شروع به کار کرده است (نزدیک به 70روز) و پذیرای حضور شما عزیزان میباشد.

با تشکر.

°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
عزیز !! اسم بهتر نمی تونستی پیدا کنی واسه فروم
ما که از قبرستون فراری هستیم وای به حال اینکه تو فرومش هم کار کنیم !!!!
یه شوخی ( نه قبر کن هستیم و نه مرده شور !!! که توی قبرستون کار کنیم )
ققط شوخی بود !!!
ایشالله موفق و سربلند باشی
.
.
.

Mohammad

Member
میشه بیشتر توضیح بدید ، مدیر تو چه زمینه ای می خواهید ؟ هدف سایت چیه ؟

p30graphic

Active Member
خوب من رفتم دیدم و باز هم متوجه نشدم دقیقا فعالیت سایت و هدف اون چیه و مدیر واسه چه بخشی می خوای؟

Mohammad

Member
شما وارد انجمن بشید با کلیه مباحث آشنا میشید.

بله دقیقا با کلیه مباحث روبرو شدم

هرچی موضوع تو نت بود تو انجمن شما هم بود فقط ... کم داشت

خوب مدیریت مسئولیت هایی رو داره ، و می خواستم بدونم به جز مسئولیت هاش چه مزیت هایی داره ؟

MJmoonwalk

Member
بله همه چیز توی نت بود اونجا هم هست! به جز ... که واقعا اگه امکانش بود که حتما قرار میدادیم

و اما اصل سایت و هدف آن!

در ابتدا قصد انجمن تفریحی بود اما در کنار این تفریح جای تخصص و دانش خالی بود! انجمن کاملا نوپا است اما با آینده ای روشن مثل تمام انجمن های دیگه.

دوستانی که تمایل به فعالیت دارند بخش ها کاملا واضح هستند و میتونید با توجه به دانشتون در هر ضمینه موجود مشغول به فعالیت شوید.

از لحاظ تخصص سعی شده برای بیشتر مسائل بخشی وجود داشته باشه اما تمرکز اصلی بر کامپیوتر و شبکه است.

مدیر یک بخش علاوه بر آگاهی از مطالبی که درج یکنه باید قدرت دفاع و پاسخگویی هم در برار سوالات و انتقادات رو هم داشته باشه

مزیت مدیر بودن و یا کاربر فعال:
در ایتدای راه هستیم و هزینه سرور به نسبت زیاد است. از سرور های هلندی و ایرانی هم استفاده نمیکنیم.
اما امکاناتی که در نظر گرفته شده و در آینده به انجمن اضافه خواهند شد.

برخی از این امکانات:
امکان دانلود رایگان هاستینگ های قدرتمند مانند رپیدشیر به صورت کاملا رایگان.
گزینش مدیر برتر و اعطای جوایز به آنان (جوایز نقدی که حالا بعد ذکر خواهد شد)
مسابقات هفتگی و ماهانه به همراه جوایز

سیستم انجمن نسخه 4 است و سعی شده امکانات روز در آن استفاده بشه.

با تشکر.

آخرین ویرایش:

MJmoonwalk

Member
دوستانی که تمایل به همکاری مدیریت در انجمن رو دارند مراجعه کنند.

لیچ (مستقیم کننده لینک) اختصاصی و ویژه انجمن که بدون هیچگونه محدودیت در حجم و سرعت فایل شما را انتقال میدهد. جهت امتحان سیستم میتوانید به صورت کاربر عادی از آن با محدودیت روزانه 20 مگابایت برای هر کاربر استفاده کنید.

بزودی قابلیت دانلود تورنت و همچنین دانلود فایل های الصاق شده به انجمن های مختلف و انتقال به سرور نیز به انجمن اضافه خواهد شد.

آپلود سنتر تصویر اختصاصی و همچنین مالتی آپلودر برای مدیران و کاربران ویژه. در این قسمت قادر خواهید بود تصویر خود را تغییر اندازه داده و سپس سیستم تصویر شما را در چند آپلود سنتر تصویر به صورت همزمان ذخیره می کند.

در خصوص فعالیت انجمن که دوستان سوال داشتند باید بگم که انجمن تفریحی میباشد و تخصص در کنار آن است. هدف یک خط نیست که دنبال شود، سعی خواهد شد بیشتر نیاز های کاربران فراهم شود و مطالب مفید و تخصصی در تمجمن قرار داده شود.

قبرستون ؟ فکرشو بکن ؟
هی ! :sad: داغون شدم رفت
اخه این اسم بود ؟:snap:
داغونت کردم و خودتم نفهمیدی :lol:

vahab00

Member
با سلام و با اجازه از بزرگان انجمن
انجمنتون رو دیدم
اسم جالبیه اما مناسب نبود با موضوعتون...
چون گفتید بیشتر رو موضوع شبکه و اینترنت کار میکنید
ببخشید نمیخوام انتقاد کنم میخوام کمکتون کنم که . اگه از حرفام بد برداشت کنید حسابمون بمونه اون دنیا
دوست خوبم اگه یه سرچ تو نت کنی و انجمن ها رو ببینید متوجه میشید
مثلا همین انجمن مجید آنلاین که من عاشقشم . شاید کم پست میدم اما همیشه بهش سر میزنم
همین انجمن هم با این همه اعضا نمیتونه رو تموم موضوعات نت کار کنه
بنظرم هدفتون رو مشخص کنید...
انجمن رو ریست کنید و طبق هدفتون جلو برید
دوست خوبم جمع آوری همه موضوعات نت در یکجا به جرات میتونم بگم غیر ممکنه
شنیدی میگن هرکی سرش به کار خودش ؟ شما هم به نظرم هدف انجمن رو مشخص کنید و رو یه زمینه خاص کنید
همین موضوع که گفتید بیشتر کارتون رو شبکه و اینترنت هست هر کدوم یکی از اینها خودشون هزاران زیر شاخه داره و واقعا رسیدن به همه اینا کار سختیه
اگه از من بنده حقیر میشنوی مسیرت رو مشخص کن
این جمله رو از من بشنو : یه هدف داشتن بهتر از صد هدف واهی داشتنه
بازم ببخش اگه نتونستم منظورم رو اونطوری که باید و شاید بگم
برات آرزوی موفق و سربلندی دارم
یا حق

MJmoonwalk

Member
دوست عزیز vahab00
ممنون از توضیحاتتون. انجمن قبرستون به عنوان یک محیط سرگرمی و تفریحی راه اندازی شد و هدف اصلی اون هم سرگرم کردن کاربر در اینترنت است و در کنار آن سعی میشود اطلاعاتی رو نیز در اختیار کاربران قرار داد. مجید آنلاین رویکرد اصلیش گرافیک هست که تخصص خود مدیر سایت هستش که موضوعات مرتبط با اون رو هم اضافه کرده.
قبرستون در کنار تفریح و سرگرمی مطالب مفید و تخصصی رو هم دربر خواهد داشت.
در خصوص داشتن یک هدف ثابت این رو باید بگم که راه اندازی یک فروم تخصصی با یک موضوع خاص کار ساده ای نیست و نیاز به فعالیت بیسار زیاد و پیگیری و صرف وقت زیباد میباشد که متاسفانه فرصت چنین پروژهای رو تا سال آینده ندارم.

به هر حال انجمن قبرستون امکانات خاص خودش رو داره از جمله لیچ فایل و تورنت!

*PEDRAM*

Member
تو انجمن میتونم پست بزارم
اگه پولی پرداخت میخوای بکنی(به ازای هر پست)بگو
سابقه مدیریت هم تو چندتا انجمن داشتم

MJmoonwalk

Member
فعالیت کنید و پول بگیرید.

شرایط:
ارسال 50 پست (حداقل 10 تاپیک) برای شروع که با نحوه مطلب گذاری شما
در دسترس بودن از طریق یاهو
در صورت داشتن سابقه ذکر کنید در کدام وب سایت ها مدیریت داشتید

به مدیران و کاربران فعال:
لیچ فایل از رپیدشیر rapidshare و دیگر فایل هاستینگ ها به صورت نامحدود
لیچ تورنت به صورت رایگان
اشتراک ویpn رایگان داده خواهد شد

مدیران انجمن به ازای فعالیتشون ماهانه مبلغی رو دریافت می کنند که این مبلغ با توجه به میزان و نوع فعالیت به صورت توافقی تعیین خواهد شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا