واقعا هم یک هاستینگ برتر هستید !
احتمالا عرب هستید چون
فارسی حالیتون نیست که متن از سایت های دیگه کپی میکنید ! یا وقتی کپی میکنید بدونید که بعضی جاهارو باید حذف کنید !
کپی برداری از عکس ها و بک گراند ها هم نشون دهنده ی اینه شخصیت بالاتر از عربی هم ندارید .
بنام خدا
سلام دوست جونم
عزیز دلم ببنید، این سایت هاستینگ هنوز کامل کامل نیست. همانطوری که همه اول نیاز به یک منبع درست حسابی دارند. بد هست که من شما رو منبع قرار دادم؟ بد هست که با خودم فکر کردم توی هیدر بنویسم همکار گلوبات ؟ درسته ننوشتم الان دلیلشم اینه که گفتم اول بزار کاملا سایت بالا بیاد بعدا از طریق ایمیل بهتون خودم خبر بدم !
حالا نمی دونم حرفم رو باور دارید یا نه اما گوش کنید: عزیز دلم ما توی اون یک سال و خورده ای که با هم رفیق بودیم، آیا دروغی از من شنیده اید یا نه؟ تورو خدا راستش رو بگو و تو همین تاپیکم بگو میخوام اگه گفتم یا نگفتم همه بدونن!!!
من شمارو منبع قرار دادم، اصلا بزار بگم هنوز که هنوزه کار سایت آماده نیست! و مطمئن باشید در اینده ای نه چندان دور پرتال شخصی ما هم آماده میشه و اون رو جایگزین می کنیم.
اما بی احترامی نکنید. نه به من و نه به کس دیگه ای لطفا !!!
با اینکه با دعوامون شده اما عزیزم من هیچی تو دلم نیست اما خودت می دونی که چقدر به من صدمه زدی ؟ هم مالی و هم قلبی ؟
نمی خوام توی این تاپیک بگم تا اعتبار و شهرتت رو از دست بدی. سر اون کاری که سال پیش با من کردی و نمی دونم سر چی بود، حتی اصلا من اون موقع گلوبات رو نمی شناختم! بعد اینکه توسط هانیبال (یعنی ش**) هک شد مجبور شدم کمک بگیرم از دوستانم و اونا هم شما رو معرفی کردند.
از اینا گذشته، من هیچ ترسی ندارم نه از شما و نه از کس دیگری. چون خطایی مرتکب نشدم.
اگه شما میگین که کپی کردی، من هم در جواب می تونم بگم که سیستم میترا رایگان هست لاینسس هم نداره که بخواین شما داشته باشید و اما در مورد قالب:
در مورد شباهت قالب باید عرض کنم که آقای مهدی گل، که هیچ وقت به من بی ادبی نکردید، این قالب رایگان هست و قالب پیشفرض میترا نسخه (****** نمی گم که دچار مشکل نشین) هست!
و در مورد عکس ها! جناب، عکس ها فقط من اندازه و سبکش رو از شما دیدم و مثل شما در آوردم اما خود عکسش که فرق داره.
خدا شاهده اون بالا سر که من نه قصد ناراحت کردن شما و نه همکاران و عزیزان دیگه دارم.
بزار من اینجا عرض کنم:
من هیچ سوادی تو هاستینگ ندارم، البته وقتی که رسلر گرفتم شروع به فراگیری آموزش های مختلف در زمینه هاستینگ کردم. و الان میشه گفتم حدود 40% رو فرا گرفتم.
از اینا گذشته، جناب آقای مهدی ه****، درسته شما با من الان لج هستید و حاضر هم نیستید دیگه جواب من رو بدید و من این رو می دونم. اما بگم من چون هاستینگ زدم گفتم که به کمک تمامی دوستان و عزیزان وبمستر نیازمندم تا بتونم بهترین میزبانی وب باشم برای وبمستر ها! نه اینکه بخوام رقیب شما بشم و باهاتون رقابت کنم، چون به احتمال 50% شما می تونید من رو زمین بزنید مثل همون کاری که چند سال پیش ... . اما این بستگی به معرفت و میزان صمیمیت و دوستی شما داره. شما همه جوره حق دارید، می تونید جواب من رو ندید، می تونید کمکم کنید، می تونید من رو از خودتون بدونید، می تونید ...
شرمنده دوست جون ها، خیلی طولانی شد انگار دیگه نمی نویسم تا سرتون رو درد نیارم اما خدا شاهده اگه میخواستم بنویسم فکر کنم یک پیغام من اندازه ده تا پیغام بشه!
نوکر اما حسینم و دوستان همتون - یا علی