نیاز به چند خط کد ...

pendesign

Member
دوستان سوالی دارم در مورد وارد کردن متن از یک صفحه به صفحه دیگر .
منظورم یکچیزی مثل سیستم همین انجمن در زیر قسمت پایین هر تایپیک که میتونی متن رو وارد کنی و بعد روی دگمه ارسال کلیک کنی تا متن در قسمت بالا وارد بشه . من هم نیاز به چنین برنامه نویسی دارم که بشه یک متن رو در یک صفحه وارد کنی و بعد از زذن دگمه ای برای ارسال ، متن به صفحه ای مثلا با نام Index.php
وارد بشه . البته اگه بتونید یکم امکانات ارسال رو بیشتر کنید بهتره ، مثلا عکس و لینک و شکلک و ...
فکر میکنم منظورم رو متوجه شده باشید . منتظرتون هستم .

tabib_m

Member
میخوای خودت بنویسی یا کد آماده میخوای؟
اگه کد آماده میخوای , این انجمن با استفاده از vbulletin کار میکنه.
phpbb هم رایگانه , میتونی از اون استفاده کنی.

ولی اگه بخوای خودت بنویسی باید به یکی از زبانهای سرورساید مثل php یا asp تسلط داشته باشی

موفق باشید.

pendesign

Member
خوب دوست من ، خواسته من هم آموزش نوشتن چنین کدی هست .
فرض کنید خود من بخوام شروع کنم به نوشتن چنین کدی ، و کاری به برنامه های Open Sourse ندارم .

آخرین ویرایش:

pendesign

Member
اینطوری که ظاهر قضیه معلومه هیچکس نمیتونه کمکی بکنه ! از دوستان نهایت تشکر رو دارم .

md5

Member
عزیز آخه مشکل اینه که این کار خیلی خیلی آسونه و اگه خودت بری دنبالش متوجه میشی کسی وقت نمیزاره
اینجا جای آموزش نیست جای رفع اشکاله
خودت برو دنبالش اگه به مشکلی بر خوردی بیا کمکت میکنیم

pendesign

Member
دوست من بروی وب جستجو کردم ولی به نتیجه خوبی نرسیدم :( برای مثال سایتی در مورد چگونگی برنامه نویسی Php my admin توضیح داده بود و چند تا خط کد که بزاریم تو " InterFace " و ... . هیچکدام درست توضیح ندادن ، متاسفانه رشته اصلی من هم " انیمیشن " " گرافیک " و " طراحی استاتیک " و بروی برنامه نویسی " داینامیک " تسلط ندارم و همیشه از دوستان کمک گرفتم . به هر حال متشکرم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا