نیاز به پلاگین پشم حیوانات

MSB_GRAPH

Active Member
دوستان عزیز سلام
دوستان راهی برای طراحی پشم حیونات هست پلاگین هست؟
مال مکس خیلی برای طراحی پشم خوب نیست،ممنون میشم کمک کنید

sharktech

کاربر فعال
رایجترین پلاگین که همون hairfx هست که پلاگین خوبی هست, البته hair farm هم هست که نمونه کارهای این پلاگین هم خوبه.

Ultra3D

Well-Known Member
البته بستگگی داره پشم چه حیوانی رو بخوای و این که طول پشماش دراز باشه یا اصلاح چیده شده(کوتاه)
اگه کوتاه باشه با متریال خوب می تونی کارتو راه بندازی (displacement )

Ultra3D

Well-Known Member
البته بستگگی داره پشم چه حیوانی رو بخوای و این که طول پشماش دراز باشه یا اصلاح چیده شده(کوتاه)
اگه کوتاه باشه با متریال خوب می تونی کارتو راه بندازی (displacement )

www_3d_boy3

Well-Known Member
اقا جان اين ژلاگينهاي مو ئاسه همه چيز شبيه مو طراحي شدن حتي چمن ... فقط بايد راهكارو بدوني و در اون حرفه ايي شي ...البته به شخصه كسي نيديم تخصصي مو بلد باشه چون مبحث خيلي عظيميه

pclord

کاربر متخصص
اگه میخوای با یه برنامه دیگه به غیر از مکس استفاده کنی ، من به شما نرمافزار مایا و نصب پلاگین Shave and a Haircut رو این برنامه رو پیشنهاد میدم.هر چند قدرت Fur خود برنامه خیلی قویه ، اما با این پلاگین بهتر درست میشه.

پلاگین رو توی بخش مایا دانلود کن.

این هم آموزش ساخت چیزی که میخوای ، با همون پلاگین:
http://www.joealter.com/newSite/learning.zip

dog.jpg

synd.jpg

bob.jpg

چند تا آموزش دیگه هم باهاش هست که میتونه کمکت کنه.

موفق باشی.

MSB_GRAPH

Active Member
ممنون از نظرات شما
من میخواستم یک آهو که نیاز به یک لایه مو داره یا همون پشم بدم من که مایا کار نیستم بعد هم استفاده از متریال که خواستم بپرسم من متریال دارم وی ری که تو عکس ون کاملا مو دیده میشه ولی متاسفانه وقتی میاد تو مکس عمل نمی کنه چرا؟متریال ون جور که گفته عمل نمی کنه

Ultra3D

Well-Known Member
اون مو vray fur هست که اون متریال بهش داده شده
به عکس هایی که با متریال دانلود کردی ببین که عکس سیاه و سفید یا غیر خود تکسچر اصلی هست ؟ شاید از همون displacement استفاده کرده!
ولی اون fur برات راحتر می شه ولی یکم رندرش سنگین هست

جدیدترین ارسال ها

بالا