نیاز به هاست

iLove

Active Member
برای ساخت یه سایت پر محتوا به همراه یه انجمن خوب با تمام ویژگی ها حدودا به چقدر فضا نیاز هست؟

---

Active Member
1گیگابایت کفایت میکنه
قصد خرید هم دارید ؟ آفر بدم

salar74_a

New Member
به نظرم با 500 مگابایت شروع کنید فایل خواستید ارتقا بدید
در صورت تمایل هاست وارز ارزان قیمت با کیفیت بسیار بالا همراه با نصب انجمن به صورت رایگان پیام خصصوی بدید

موفق باشید

Milad

Well-Known Member
فکر نکنم اینقدر ها لازم داشته باشی ، دقیق بگو چیکار میخوای کنی ؟ فکر کنم در حد بلاگ it و ایناست !؟ اگه اینطوره 200 ، 300 کفایت میکنه ، بعد میتونی ارتقا بدی ...

هاست استاندارد خواستی در خدمتت هستم ، سوالی هم بود در خدمتم :wink:

iLove

Active Member
میخوام یه سایت بزرگ برای آموزش همه زبان های برنامه نویسی و آموزش یه سری نرم افزار و سیستم عامل بسازم.

با این اوصاف، باز هم فکر نکنم بیشتر از 300 مگابایت نیاز داشته باشید (برای شروع). در هر صورت هر وقت هم اگر فضای بیشتری نیاز داشتید می تونید سریعاً به بسته ای بالاتر ارتقا بدید.

nimafire

find / -name Support > u
میخوام یه سایت بزرگ برای آموزش همه زبان های برنامه نویسی و آموزش یه سری نرم افزار و سیستم عامل بسازم.

نظرتون درباره ژنرال هاست چطوره؟

میگن امنیت خوبی داره!

دوست عزیز من این سایت ارایه دهنده هاست را تا به حال نظری دربارشون نشنیدم. معلوم هست از هاستینگ های عادی هستند. در هر صورت وظیفه ما این هست که با ارایدهنده های نا اشنا کار نکنید
نمیدونم شما در گ.گل چی سرچ کردید یا از کجا به این سایت رسیدید.
سرویس دهنده های قدرتمند دیگری هم هستند
در همین انجمن.

500 مگ برای شما کفایت میکند دوست عزیز. یکی از همکاران همین انجمن را انتخاب کنید و خرید کنید. خیلی خودتان را درگیر این سایت و ان سایت نکنید

iLove

Active Member
آخه من یه هاستی میخوام که زود به زود هک نشه و امنیتش زیاد باشه!

Milad

Well-Known Member
ما میتونیم سرویس 300 مگ رو سالیانه 40 تومان به شما ارائه کنیم با پهنای باند 30 گیگ ، امنیت رو هم تا حد بالایی تضمین میکنیم .

Milad

Well-Known Member
داریم سیستم سایت رو مینویسم ، امکان سرویس دهی موجود هست :wink:

daland

Member
سلام دوست عزیز
شما برای شروع میتونید با 500 مگابایت شروع کنید .
نصب و راه اندازی سایت شما = رایگان

پلن شماره 4

فضای اختصاصی هارد دیسک : 500 مگابایت
پهنای باند ماهیانه : نامحدود
سایر امکانات نامحدود
9,000 تومان سالانه

http://clients.daland-host.ir/cart.php

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی در ابتدا 500 مگا کفایت می کند ولی باید مد نظر داشته باشید که باید زود کار ارتقا را انجام دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا